sayang demo !

March 18, 2015

March 14, 2015

♥ Krabi with LOVE ♥


Hi uols ;p
Ok.Meh kita cita pasal p Krabi aritu tu.Benda2 sweet ni kita kena cita baru ada memories.kekeke ;p
 
I Krabi
 
 
1st day smp d bukit kayu hitam trs masuk ikut laluan Green Lane @ ala2 red carpet pnya jln lah kalo anugerah2 tu kan.Tu pun sbb adik salah srg kwn ai ni kastam kat situ.kalo x,beratur pnjg sama naik dgn foreigner2 lain la jwbnya.ni lah jdnya bila kastam buka 2 kaunter je,lagi 3 kaunter biar tersadai xyah beroperasi.haishh

msg2 bz menulis,ai bz juga..bz snap pic depa.haha ;p
 
 
Smp sana lepas dh check in trs kuar jln2 pergi outlet shop tmp barang2 berjenama.Masuk kedai Adidas,kluar kedai Nike,Masuk kedai Batman kluar kedai Superman.Last sambar juga la kasut vinci satu.tu pun sbb tgk harga dia after less tggal rm25.Eh,Levis jeans sehelai rm60 je wehhh,mau mata yg dah sedia kala besar ni bertambah2 besar ;p.
 

dah tanamkan dlm mindset sbnrnya xnak soping..x nak soping,tp apa boleh buat kan =)
 
 
 
see..Timberland pun hado!


ni lah contoh muka excited lps soping jeans levis.ark ark ark

  Next day tu activity kitaorg adalah “bersnorkeling” di  4 island.Ya Allah pnya lah cantik dgn airnya yg hijau tu,ptt lah abg salleh & kak2 salleh suka mai sini.Ms ni panas pun dah x rs panas dah,baju pun x sempat kering sbb setiap pulau kitaorg terjun.x tahan betul bila tgk ikan2 nemo yg super cute tu ;p.

tgk yg 3 org kat blkg tu,gossip x abis2.hehehe
 

ni lah tmp yg Zizan Razak berlakon dlm filem "BIKERS KENTAL" tu ;p


 
kalo ikut hati kan,rs nk terjun dr sini,tp sabar2...xkan hilang laut tu oiii
 
 
serius,mmg jatuh hati tau dgn Krabi ni,p
 
 
 
us !
 
 
 
menyeberangi ke pulau sebelah dgn berpegangan tgn,motip ?
 
 
 
 
kwn2 baru kat sana ,sgt friendly hokayy =)


ni lah saat yg di nantikan,ms ni yg x boleh swim pun tetiba jd pandai.haha


 
muka byk ada sinyum wooo..rs mcm xmo naik dah ;p
 
  
 
jgn x percaya,iolls pakai henpon je masuk laut snap pic
 
kenkonon menjadi la tu depa pnya style.hahaha layannn
 
 
sudah2,naik!ok2 jap2 last pic sebelum naik,haha sempat lg ;p
 
 
x tergamak ai nk bgtau apa ada dlm gua ni,benda yg mmg x terjangkau dek akal .hohoho
 
 
Hari ke 3 kita org ke Ice dome,umah salji yg glamerous tu ;p.sejuk xyah cakap la kan,cakap pun kuar asap ngalahkan dok kat korea.haha.Mlm pula g Floating Market,sini pun bole tahan murah2 harga dia,paling penting kena tahan Iman lah kalo kat sini.kekeke


sy melaporkan dr bilik berita buletin awani ;p
 
 
 
horayyyy...gila pnya sejuk punggung =)
 
 
 
ms ni msg2 lupa status,msg2 bertukar jd kanak2 riang.kahkahkah
 
 
 
x terdaya dah ms ni buat peace bagai.rela kan je lah tgn kat dlm poket tu ;p
  
 
mereka2 dgn badan2 msg2 ;p
 
 
utk sesapa yg nk snap pakai henpon je mcm ni,di nasihatkan beli henpon waterproof ye kwn2 ;p
 
 
peace !!!
 
 
 
Floating Market



unik hokayy cara jual depa ni,pakai kayu pendayung tuk ambik duit dan serahkan mkanan ;p
 
  
 
Nah..tepek pic si Wiyah @ aka peminat tegar somtam
 
 

Last but not least lps dah kenyang,sesi wajib grouping!
 
Last day pnya aktiviti sblm bertolak blk kitaorg ke 3D museum,siap ada “ magic show” lagi.perghhh hensem kot mamat yg buat magic tu,pandang x jemu uols,bole tergugat iman bila dia senyum smbil kenyit2 mata.lahaiiiii  =)

auchhhh...no2,jgn tengok..jgn tengok.haha

 
kami yg masih bujang.wakakaka
 
 
real kan..x pasal2 dok p bg gajah tu pijak dah nape.hihi
 
 
 
Café Amazon cowboy town rest
 
  
Ok2,cukup dl lah takat ni,kang ada yg muntah plak tgk.hehe tp utk sesapa yg rs tingin atau was2 nk pergi Krabi tu,pergi lah x rugi uols pergi sana tmbh2 utk merehatkan otak & menghilangkan tekanan keja.sgt mendamaikan jiwa gitu ;p
 
Peaceee !!