sayang demo !

June 30, 2013

Peace!

Assalamualaikum
Moga esok ari lbh baik dr ari ini ;p



2 mlm lps ai kuar g pantai srg2.heran kot cemana bleh kuar memlm srg2 ni.ms tu dah lbh kurang jam 11 lebih.sj nk tenangkan pikiran yg berserabut.kita kalo dlm satu2 ketika tu kita boleh jd berani kann even kita adalah srg yg penakut sbnrnya.tetiba x terpikir ttg takutnya gelap ms kuar tu,yg ada dlm pikiran just nk jln depan pantai tgk ombak &  tenangkan hati.so x perlu takut2.ikut je gerak hati ms tu J

Bila dah smp sana niat hati tu nk jln2 ke pantai tp bila tgk ramai budak2 moto lepak kat situ trs x  jd turun,takut la plak even ramai org lain kat situ.kapel2 ada la jln2 kat pantai.kang ai jln srg2 tgh2 mlm org heran plak.makanya tekeras lah ai kat dlm keta smbil mata menyaksikan keindahan laut & lampu2 gemerlapan di seberang sana J

Br 15 min rileks kat situ,ada la satu kapel ni baek pnya bdiri dok gaduh kat seblah keta ai,lahai dah mcm xde tmp lain ke nk gaduh,x nmpk ke tuan keta dok tgk ni?sempat jugak la dgr butir2 pgaduhan tu.oh kes cemburu rupanya.adoii pening2 .J xdan ai nk dgr lama skit dah tepon lak bunyi msj masuk suh balik umah lak.kang nti kena sound lg x balik.haish kalo x..boleh ai tlg leraikan.keh3

ms otw nk balik tu baru rs takut,ms tu lah jg pikir hantu lah,pikir org jahat la,kang org tahan lg lah.ha hambek ko..td kemain lg nk kuar umah x pikir kann.berani la sgt.haha.makanya spnjg jln tu doa x putus la kuar dr mulut,moga2 smp umah dgn selamat.haish len kali nk buat apa2 tu pikirlah byk2 ye Ai,think twice! J

eh,baru perasan bulan ni ai up 3 entry je..dasyat nye tahap ke“bizi“an Ai.ngeeeee

selamat mlm uols..
peace T_______T

13 comments:

  1. heee..Jaga diri anak gadis...=)
    jgn wat cmtu g bahaya...=)

    ReplyDelete
  2. oo...Ai curi2 dengar yea...hihih

    biasalah gaduh2, sedangkan lidah lagi tergigit inikan pula laki bini,. kalau setakat couple tu tak gaduh maka tak kenallah hati budi memasing ye dak..?

    ehem..kata nak tengok ombak sesama... =_="

    ReplyDelete
    Replies
    1. hamboiii stetment kemain ye Nur.keh3
      means kalo gaduh ari2 lebih kenal lah hati budi ek..betul x Nur? :)

      tggu Nur lambat sgt,letih x smp2 (",)

      Delete
    2. betul...!
      tapikan, tak penat ke nak gaduh hari2...
      hehehe

      Delete
  3. semalam malam Cik Ai, peace no war. Memang tau, time hati tengah tak keruan, mmg tak fikir banyak kan, nampaknya Ai tiba ke rumah dengan selamat.

    Hehehe kan.. kalau lama sikit boleh CIk Ai leraikan pergaduhan mereka tersebut.

    ReplyDelete
    Replies
    1. conpom ni mama Jj..
      mesti ai kaunselingkan depa pnya lah.ark ark ark

      Delete
  4. uihh brninya ai..jgn wt lg erk..nti jd pa2 ssh ai..xpn t nk g ajk ayu.hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. nk ajk Ayu kena tggu lik kg dulu :)

      Delete
  5. betul3.. kdg2 kita boleh jadi berani tau.. tp berani mati tu x penah la lagi.. kohkohkoh... pas tu bila fikir blk kebranian kita masa tu, trs rasa mcm bodoh je, yela, cuba2 nk menempah maut kata org kan.. huhu.. kalo deqla jadi ai pun x brani nk trn keta.. sbb deqla takot n x suka mat rempit sebnrnya..hihi.. bkn pndg serong ke apa.. tp depa tu nakal lain mcm.. kan..kan.. kapel yg bergadoh tu x perasan kot ai kat situ.. atau kdg2 kalo dah gadoh pedulik hape org dgr ke x.. ada jugak yg sampai buat drama melayu tau.. hihihi.. err terpjg pulak deqla komen..ok la, jumpa lagi di lain komen.. (saja ckp camni sbb nk tgu entri ai mesti lama) hahahahaha.. ;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. kohkohkoh..
      eh ai dh turun dah betapa la,biar Jagau srg dah la betapa lama2..hahaha

      Delete
  6. oh lupa nk komen, pemandangan tu cantik sgt.. bestnye kalo dpt honeymoon sana...huhuhu...

    ReplyDelete
  7. jangan terlalu ikutkan hati, nanti menyesal..huhu~~~~ :p

    ReplyDelete
  8. jgn buat lagi ai. huhuhu. mcm mcm boleh jadi bile ppuan kuar mlm sorg².

    ReplyDelete

Kamsahamnida! (^_^)