sayang demo !

August 27, 2013

♥ sehingga bertemu lagi...

Assalamualaikum
morning uols,hi peeps ;p
selamat bekerja (^_^)

2 tahun dulu pantai ni xlah secantik ni,skrg dah berubah,dah cantik!
Kiranya dah 2 tahun lah kita x bertemu kann,ptt lah kamu dah berubah (“,)


kan,Cantik kan ?
Suka pantai x?
Kalo Ai lah,bg satu ari dok kat situ pun xpe
Tenang je jiwa,dgn angin sepoi2 bahasa
Dgn cantiknya,nyaman nya x pyh cite la kann
sgt lah mempersona ;p

nak plak bole jln2 kat tepian pantai
kalo mandi xyah cakap la kan
tgh hari buta pun x terasa panasnya
cuba kalo g jenjalan tgh hari buta mcm tu
mau berpinar biji mata tu kann..kan..


Tempat jatuh lg kann dikenang,ni kann pula tmp…


Dulu kan,tiap2 mggu Ai dtg sini,dulu2 lah
Kalo x mandi pun mesti dating rileks kat sini
Duduk kat bwh pokok smbil mkn2,smbil dgr deruan ombakk
Gosip2,Sembang2 perihal masa depan dunia
Wuarghhh rindunya masa tu
Sy rinduu bangat sama kamoo tau ;p

Tetiba...
“kalo rs xmo blk bw khemah mai tdoq sini“
“Bole tgk puas2 smp esok“
Aik..mcm suara putera katak je
oh..baru tingt Ai bkn sengsorang,kah3
Lupa diri daaa tgk laut ;p
cehh , kemain lg dia sound ek,
bikin beta sentap je nih ;p
abis ilang segala kenangan manis.keh3


Rs nk tahan je matahari tu jgn terbenam lg ;p

Last place sblm kitaorg balik
Singgah Bagan Ajam mkn ABC smbil tgk sunset
Makk aiii,Cantikkk oiiii...

Pergi ke pekan bsama Ramli
Singgah sebentar di tanjung Piandang
Sungguh  cantik ciptaan Ilahi
Tidak jemu mata memandang ;p

Tersenyum sengih membaca Ujang
Duduk bersila di atas serambi
Kalo ada umur yg panjang
In shaa Allah,sy pasti dtg lagi

Ecece kemain siap berpantun bagai
Ada yg nk membalas ke?hehehe

si kecik comel namanya Icha,
tima kasih sbb sudi baca ;p

peace
T_______T

24 comments:

  1. jalan jalan pg selasa melihat pandangan pantai.pekabar cik aini?

    ReplyDelete
  2. bumbung zink bumbung atap,
    gerangan putera katak manakah yang buat cik Ai sentap!
    hehe
    ni...dek non dah balas!

    ReplyDelete
  3. betui jugak tu lain kali bawak je khemah...hehehehe

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum ai

    maaf yer lama xsinggah sini

    wahhh santeknyer pantai kiter suka kihkihkih

    ReplyDelete
  5. wah..beznye...klo dating yg tersayang bez ni
    berpiknik lg
    hmmmm...nasik goreng

    ReplyDelete
    Replies
    1. dlm byk2 nasi goreng yg dia ingt,hahaha

      Delete
  6. aiii.. kenangannn.. kenangan mengusik jiwaaaa.. hahaha.. sesuai kalo pasang lagu ni buat background song time ai lepak situ.. muehehe..

    chop chop nanti bawak twin ke sini pelishhhh.. >_<

    ReplyDelete
    Replies
    1. sambung ekkk..
      ku terhempasss..jauh di sudut mata..
      hahaha bole meraung wehhh :)

      nti lah Twin pikirkan ek nk bw ke tak.muahaha

      Delete
    2. Sampai masa ku teringat...
      Segala pahit mencengkam dada...
      Lalalalala....

      Skrang duk tgh mghafal melodi lagu ni...
      Nak nyanyi umah kenduri nanti...
      Hahahah....

      Delete
    3. hahahaha
      hagak lah oii nk g mnyanyi kat umah knduri,Ai nyanyi kat bilik air je tau...hahaha sesuwaiiii :)

      Delete
  7. Pasaipa hari tu tak mo bawa tu mai sini..
    Batu feringgi dengan tempat ni cantiklahlah tempat niii.

    Ai saja tauuu..!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. sbb aritu x request...

      Ai bw tmp yg Nur requested je..so Ai x salah kan.ngeeeeeee

      Delete
  8. lama dah tak p pantai...
    lama dah teringin nak g pantai..tapi bila lahhh
    bestnya tgk gambar cik Aini..=)

    ReplyDelete
  9. sama la.. suka gak dok pantai.. dah lama x g tmpt2 camni..indah je kan.. jiwa pun rasa tenang.. kalo dpt dok berdua dgn hubby mmg syok nih..hihihi.. cantik la pic yg ai snap..

    amboihh ai.. kemain lagi dah verangan dok sorang2.. naseb x kuar lagu xpdc tu..di tepi pantai yg indah, ku dudok seorg diri.. hakhak..

    ReplyDelete
  10. wahh beznya ai mmg suka p pntai eh..tp jgn p kt kola time surut hidu yg termaat enak sgt t.haha..klu gtu hmoon blh lah g krabi ka maldive ka pntai cntik

    ReplyDelete
  11. hai aiiiiiiiiiiiiiiiii…lama x singgah sini..sorry yer..:)) kak intan pon suka pantai .mcm ai jugak..ecececeh..hehehe.

    ReplyDelete
  12. cantik pantainya. klu solehah, solehah ske capture gambar matahari terbenam. ataupun tengah terang benderang wktu petang.cantik :)

    ReplyDelete
  13. I dulu grow up umah tak jauh dari pantai, every weekend mesti my mom masak siap2 bawak makan tepi pantai, best u... rindu nya masa tu.

    Pantun I saya tak mampu nak beli :p

    ReplyDelete
  14. tak pasal2 ramli, ujang dan icha glamour disini...

    ReplyDelete
  15. Cantik dan mendamaikan bila tengok pantai kan Ai

    ReplyDelete

Kamsahamnida! (^_^)