sayang demo !

December 31, 2013

Penang Escape Theme Park ;p


Assalamualaikum!
Peace  (^_^)

 
Baru2 ni Ai tgk pic kwn2 Ai g menghabiskan masa kat Teluk Bahang
Berjimba dgn aktiviti2 yg mencabar kat Escape
Wahhhhh gila pnya happening kot tgk gambo depa suma tu
Msg2 nmpk muka pnya hepi,senyum smp telinga ;p
Rs hangennn je satu badan,jeles betul ms tu x dpt join tau
=(

 

Kebetulan smggu lps tu,sedang dok gosip2 wechat dgn Twin
Tetiba je twin ajk g tmp ni
Wahh pucuk dicita ulam mendatang la kan
Trs rs lg eksaited nk p sbb hado geng.hihi
 
Ada ke sesapa yg dh pnh smp?
Ntah2 korang yg jauh dh smp Ai yg dekat belum smp2 lg.haha!
Jom kita layan kan aje pic2 yg kat bawah nih
Kredits to En Gugel sbb trs rs semngat nk pergi sini ;p
Zasssssss..
 
 
 
Kalo ikut reganya nih..mmg kena try suma activities yg hado la kan..
Kalo x..rugi je bayo memahal ;p

 
 
Chaiyok2 ! Fighting !



Ni betul2 extreme nih (“,)
Acanerr kita twin?

 

Nmpk cam senang je kan..cam rasa x mencabar je! Cheewahh ;p
konon nya lah kann,ni pun silap2 mau menggigil nih.kekeke

 
 
 
Jgn pandang belakang bawah ;p

 
 

Ai paling x sabar nk try yg nih sbb kwn2 Ai cakap sgt best!
Escape ! Mu tggu ku datang..haha
 

Ohhoiii !
 mau rs hilang separuh nyawa ni ms buat nih ;p
 


 Penang Escape Tubby Racer ;p
 

**Kak Long ! kamu kalo nk join kena kasi upah dulu ye.muehehe
 
Arini last day for dis year kan,so entry ni penutup lah kiranya ;p
Esok dah mula tahun baru,harus lah buka buku baru kann ;p
Wishlist Ai postpone lgi nmpknya.haha
Sampai jumpa lagi,
Hepi new year korang ;p
Peace !
T_______T

 

 

16 comments:

  1. macam seronok je!!.. apa pun ada kesempatan singgah kat belog saya join segmen saya ya tq :)

    ReplyDelete
  2. Tak kira...! Nak ikut jugakkkkk...!!!

    Psst..sebelum pegi rajin2lah gugel pngalaman org...Hehe..
    De nur gugel, kata bungee jumping tu kalau nak buat kena byr lain...

    Jom..januari nanti kita terjahhhhhh..!!
    Hehehehe

    ReplyDelete
  3. cuak je baca tajuk tadi ingatkan twin da pegi.. kalo tak merajuk 365 hari tahu.. huhu..

    cikna on! takde hal.. hahah.. ayat macho giler.. eh tapi bungee jumping cikna takmau, kawan cikna aritu patah jari hokay bungee jumping kat escape ni la.. seriau jugak.. yg lain2 tu macam kacang je.. hahah.. lagi ayat macho..

    see you this coming January!! can't wait!! :)

    ReplyDelete
  4. syok jugak kalo dpt ke sini...blogwalking,jemput ke follow blog saya..http://superstorevitaminhebat.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. Wah, aktivitinya mmg best la. Tp yg part terjun ke bawah tu solehah mmg xnk buat. Luruh jantung.

    ReplyDelete
  6. wahh seronoknye nak p sesama... x ajak kiter pun.. sedih.... huhuhu... tp rasanya mcm xde mood kot kalo nak join pun... Tuhan yg tahu.. huwaaaaa... apapun, selmt beronok-ronok la eh kat sana.. :)

    ReplyDelete
  7. tp kompem jeles kalo korang pegi... huwaaaaaa...

    ReplyDelete
  8. hasihh napa ayu xpnh p sni erk.hehe

    ReplyDelete
  9. salam kenal..singgah bw kt sini..
    sudi2 lah jenguk blog saya pulak ye..thanx:)
    http://cikanem.blogspot.com/

    ReplyDelete
  10. wah menarik ni cik ai.
    dh lama x buat xtct sebegini. ece cewah.

    salam maulidul rasul

    ReplyDelete
  11. series bestnya!!!!!!!!! ni yg nak ajak kwn2 g sana!!

    ReplyDelete
  12. Wahhh, haritu makcik suggest yang ini tapi sebab ada anak kecil, i reject awal2 aini.

    Psst: tq komen blog I, dapat balik trace your blog tau. =)

    ReplyDelete
  13. wahh mcm bez ja..trgin nk wt aktiviti cmni

    ReplyDelete

Kamsahamnida! (^_^)