sayang demo !

March 4, 2015

: Lembaran baru ;p


Assalamualaikum

 
Hepy new year!
Cepat sggh masa berlalu,pejam celik pejam celik dah masuk bln ke 3 dlm thn 2015.Pejam celik pejam celik dah lg sebln ai nk pergi Istanbul sana.Eh?
 
Wishlist uols cemana? Suma dah tercapai ke? Ai ? opkos la ada yg postpone ke thn ni lg.ahaks! kalo x,bkn Cik Aini la namanya ;p.Eh,Ai ada add penambahan baru dlm wishlist for this year.Moga apa yg Along,Angah & Ai usahakan utk merealisasikan impian Mak akan berjaya & bkembang maju dgn izinNYA.Amin.doa2 kan ye.
=)
 
Ok2,tukar topik sblm air mata bgenang! Nk story yg hepy2 je. Pembukaan tahun baru Ai dgn kwn2 ke Krabi Thailand.Pantainya Ya Allah cantik sungguh,dgn pasir dia yg halus,dgn air lautnya yg jernih gila,mmg x terucap dgn kata2,indah sungguh ciptaanMu Ya Allah.Panas terik pun x rs dah ms tu sbb asyik dgn pantai & laut dia yg cantik tu.Snorkeling plak dgn ikan2 nemo yg come lote tu,Ya Allah pedih muka pun letak sebelah dah ms tu sbb pnya syok.hahaha


 
 
 
 
 
 
 
 
 


 

9 comments:

  1. Ewaaahhh.... kakak yg tengok gambar pun dpt tahu betapa happeningnya Aini dgn member-member semua:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. bila dah pegi ramai2 tu kak mcm2 la yg jadi..tu yg happening tu =)

      Delete
  2. patutla rasa cam nak bukak blog.. my twin update blog rupanya.. instinct gitu.. huhuhu..

    eksaited nak tau projek ape yg ai buat.. storyyy plisss.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. wahhh instinct gitu kan..yo lah sgt.hahaha

      psss...nk tau kena mai Kulim.ahaha

      Delete
  3. Ohoiiii, bersawang dah!

    Happy new year Aini

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha...tlg la sapu2 jap Ain oii,
      itu pun bekira tau =p

      Delete
  4. wah ke krabi yea..ole2 ada x haha

    ReplyDelete
  5. amboii,Mv tetiba tingat ole2 nmpk ;p

    ReplyDelete
  6. assalam.cik ai..
    hilang entah ke mana.kini kembali timbul.
    timbul dari krabi pulakkk tu.
    aiseymen.

    best kan dapat merewardkan diri..

    ReplyDelete

Kamsahamnida! (^_^)