sayang demo !

June 20, 2015

kawan bergaduh ;p


Assalamualaikum



Uols sihat?
Hopefully sihat semuanya di bulan mulia ni ;p
Alhamdulillah,
Allah permudahkan pjalanan ke Turki dan selamat pergi & balik.
Xpe next entry kita cite pasal trip ke Turki tu ye ;p
Kali ni nk cite pasal dating dgn kawan lama dl.hihi
Kebetulan dia ada kursus smp bln 8 kat penang
Lps je dia tepon trs plan nk jumpa walhal kalo dia xdtg kursus pun bole je jumpa
Bknnya jauh sgt pun SP tu.haha
=)


Bila dah jumpa tu mcm biasa la kann,ungkit mengungkit tu haruss!
Kalo dh namanya ungkit tu xde lah yg baik
Semua yg kluar yg buruk je,ms ni lah bole flashback blk perangai dulu2
Dan2 masa tu x mengaku,padahal msg2 dh kenal sgt dah perangai
Kalo dh kawan dr tadika nama pun,ape yg x tahu?suma kat dlm kocek je.kahkahkah


kwn ai cakap "xde org mcm kita,baek sehari gaduh 2 hari,baek 2 ari,gaduh blik 2 ari.;p 


sbb dh tlalu kenal lah aku x kisah gaduh dgn hg sbb aku tahu esok tu kita baek balik =)

Kitaorg tawaf satu Gurney Plaza semata2 nk cari tmp mkn last kluar mcm tu je
Minah ni cakap nk mkn sizzling tp bila dh smp rs cam x mnyelerakan pulokkk,
Rugi je byr paking smp rm4.
At last kitaorg g mkn pasembur je kat padang kota.
Mahal gila skrg padang kota,
bygkan kitaorg ambik 2 cucur,1 sosej & 2 bebola ketam yg kecik2 tu rm 16 uols
sepinggan charkoteow & mee grg udang total rm16
udang dah la seketul sekor je setiap pinggan
yg tu sj dh rm32 belum masuk air lg!
Hah hambekkk br padan muka,mkn la smp muntah
hahahahaha

Oh last but not least,
selamat menjalani ibadah puasa!
Moga hari2 sepanjang Ramadan adalah hari terbaik utk kita.
Amin
=)


5 comments:

  1. seronoknya jumpa kawan lama.. kwn dari tadika lak tu.. cikna takde pun kawan tadika.. sobsob..

    mahainya pasemboq.. aritu cikna makan kat gurney drive tak la mahal sgt.. tp tu sebelum gst la.. hahaha..

    ReplyDelete
  2. seronoknya kak...jumpa kawan lama..sekarang ni bz benau dah nak dekat final...lama dah tak jumpa kekawang sekolah dulu...

    hehe..ingat kina lagi tak kak?

    ReplyDelete
  3. Hi Aini, selamat berpuasa ye =)

    ReplyDelete
  4. dya klau jumpa kwn baik dya pun akan bergaduh..hahah.. sebenarnya gado2 manja tu lah yg buatkan lagi rapat..tol kak ai??hehe

    ReplyDelete

Kamsahamnida! (^_^)