sayang demo !

December 10, 2011

Take Me Out !!

salam suma...

korang pernah dgr rancangan take me out??
ato pun penah tgk rancangan ni??
or maybe ni salah satu rancangan favourite korang eh?

ermmm..
ai br tgk 2 kali
pestime tgk tu terkejut la
sbb xtau pun ada rancangan ni kat msia
dah ala2 nk macam cr jodoh lak =)
 tp lebih kpd nasib ai rasa
kalo suka biarkan lampu terpasang
kalo x suka padamkan lampu
kalo yg masuk tu macho or ensem bagai
ramai la pasang lampu
tp kalo yg masuk tu
ala2 pendek + x bape ensem
ermmm
pakai suma lampu terpadam la jwbnya
tp ai rasa x adil gak kan
kalo lah cuma tinggal satu lampu terpasang
hehehe
mau x mau si jejaka tu kena accept lah
x bleh la nk choose2 bagai
haishh

erkkkk....korang x nak join ke?
p/s....cube lah...melayu pun ada masuk tau =)

6 comments:

  1. bukan rancangan indonesia ke??sbb sya mmg slalu tgk rcgn tu..

    ReplyDelete
  2. owh indonesia pun ade ke? tp ni rancangan msia pnya sbb dia ckp take me out Msia..Naz dia pnya pngacara..sabtu mlm klu x silap dkt Ntv7 =)

    ReplyDelete
  3. tak pernah tgk la cik ai. hee.

    ReplyDelete
  4. rasa tak pernah tgk pula..la, aii pon tak makan ikan.sama mcm cikna..nape errk?cer citer...semua jenis ikan atau ikan tertentu je ;)

    ReplyDelete

Kamsahamnida! (^_^)