sayang demo !

February 26, 2013

putih-putih melati !

Assalamualaikum
Peace yo ;p



Siapa bilang aku seperti dia
Siapa bilang aku cintai dia
Sesungguhnya aku tak benar-benar cinta
Kerna kau tak seputih melati
Kalau ada hitam pasti ada putih
Jika hatimu kelam tak mungkin bersih
Tak usah kau lanjutkan ‘tuk berbagi kasih
Kerna kau tak seperti melati

Chorus

Putih-putih melati
Merah-merah delima
Siapa yang baik hati
Pasti ku terima
 

Best plak bila dgr berulang2.lagu dia pun sekejap je x smp 3 min ;p
Ai dgr lagu ni sambil tgh ber"watsap2".Lahai lah KakLong, typo semedang ye.muahahaha






Hahaha.boleh gelak srg2 kot bila **typoi ni jadi.tgh berwatsap pun boleh senyum,tgh bertwitt pun jadik.entry Cik Renjong baru2 ni tunjuk ai pnya typo kan.ni skang ai tunjuk baek pnya typo.hahaha. to Jagau & Deqla,Dah terbukti kot sapa Ratu typo.ni kalo masuk pertandingan ni konpom menang nih.ark ark ark
 
Psst ! korang dah join GA si manis Deqla ? kalo belum sila lah klik banner kat si debar tu ye..ada 15 hadiah sdg menanti  =)

65 comments:

  1. hehe..gambar JGS tak tahan tu~~~ :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaaha
      pakwe Nur tu..jgn wat main,kehkehkeh

      Delete
    2. hahaha...
      pakwe nur duk korea..
      harap maklong..
      :p

      Delete
    3. Maaf ciksu drop komen ket sini ye..mls nk scroll kebwh.gn hp ;)

      Best juga lagu ni.hri tu ada jmpa kt blg mna ntah..

      Dah join dah .ciksu ska banner deqla..cute

      Delete
    4. hehe..pakwe cik nur no. berapa tu? hehe~ :P

      Delete
  2. kesian Nur *typi *sirang2..hahaha

    *typoi tu memang hobi Nur ea? kahkahkahkah

    ReplyDelete
    Replies
    1. kahkahkahkahkahkahkahkah
      jom kita gelak kuat2 H..sian Nur *typi sirang2*
      hahahahahaahaha
      lalalalalalalaala

      Delete
    2. hakahakahakahakahak.. tumpang gelak. sorry nur. xdapat nak control. hahaha..

      Delete
    3. xpa Cikna...
      Nur pesan gelak je x pyh control2 bagai.hahahahaha

      Delete
    4. dah guling2 sampai bawah katil dah ni ai. masuk angin dah perut. ngahgagaga..

      Delete
    5. Hamboiii..!
      sampai bawah katil tu..!

      Adehh..betul2 terkena ni..
      Grrr... :p

      Delete
    6. hahahahaha
      kuar balik..kuar balik dr bwh katil tu Cikna.kahkahkahkah ai gelak guling2 sambil angkat kaki dua2 belah.hahahaha

      Delete
    7. *tgh bygkan mcm mana keadaan cikna dengan Ai sekarang..

      Ishh..ishh...kasihan.. :)

      Delete
    8. cikna td dah ok. lps tengok parody kat meletop sambung gelak balik. guling2 bawah sofa lak. hahahaha..

      Delete
  3. Errr...!!
    Aiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Gabannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn..!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. erkkk!
      gaban tu abg suria perkasa hitam kan.hahahahaha

      Delete
    2. ni edisi balas dendam ke ape ni..?
      hampesssgassss..!

      Delete
    3. sirang pokok bunge ke nur? tetiba nur speaking ganu.. hahahaha..

      Delete
    4. lebih kurang la tu cikna...
      ai yang salah baca..
      kahkahkah.. :0

      Delete
    5. hahahaha
      xpelah jji ai phm kan :)

      bukan edisi balas dendam tp lebih kepada correction lah ni.hahaha

      Delete
    6. Perghhh...Baru perasan tang perkataan RATU tu ade TAG link Nur...

      fuw..fuw..fuw..!
      Fuhhhhhhhhhhhhh..!

      Delete
    7. so haruslah bangga kan..
      bukan senang kot nk dapat Title Ratu tu ;p

      Delete
  4. ni dah kes kronik dah ni. tengah dok pertahankan diri pun boleh typo lagi. kihkihkih.. aduuuu sakit peyut gelak.

    typoi tu ape nur? typi? setahu cikna kalau typhi tu spesis bakteria. hakhakhak.. sorry in advance. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. errrr.....
      errr....

      sebenarnya, Typi tu nama bahan baru yg ada dekat opis nur..

      material dia cantik, tapi mahal sikit...hahahah.. :p

      Delete
    2. hahahahahahaahahahaha
      kalo kat tmp ai plak Typi tu sejenis haiwan liar.
      kahkahkahkah

      Delete
    3. hahahahahahaha....
      adehh laa...
      keras perut nur tahu..!

      Delete
    4. Nur keras perot sbb menahan uk uk yer...kohkohkoh....

      Delete
    5. Cik ai...naseb typi....bkn tapir...hahahahaha

      Delete
    6. kalu kena typhi tu mmg parah. nasib baik typi. hahaha..

      Delete
  5. memang best jugak lagu ni kan :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. a'ah la Kak Tiha..
      memula x best bila dua tiga kali best plak :)

      Delete
  6. hahahaa....queen of typo la tu...
    sakit perut aku baca wakkkaaa :D
    typoi...sirang2 hahahaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha Queen,betui2...
      typoi pun typoi lah..sirang pun sirang lah..
      jji ai paham kan.hahaha

      Delete
    2. Ai...aku nya ayat typoi ko jgn print screen taw...ahahhaaa

      Delete
    3. hahaaha tak2..kita geng.muahaha
      ko sj kan Jagau nk bikin propa kat sini ;p

      Delete
    4. mana acii...kena print screen jugakkkkkk..!
      Grrrr....

      Delete
  7. Perghhhhh....komen entri ni dah mcm wasap la pulakkkk....hahaha...berbls2....alahh...sama la tu dua2 typo...cuma cik nur ratu typo...cik ai plak hantu typo...hahaha..bole dok gitu??? Bunyik tu2 jugak kat blkang...hihihihihihi....taip komen ni dgn penoh hati2...takot tertypo jugak...x psl2 dak pp labuh ni up entri..huh jgn memain wooo...dah la komen kat henpong je nih..huhuhu...

    Pssstttt....jambunyeeeee pakwe cik nur....hahahaha....bole pnjm cik nur??? Sdp dicicah asamboy tu....kekekeke...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalo Nur Ratu typo,Ai hantu typo,Cikna lak mesti cikgu typo kan..hahaha baru adil ;p

      tp kan..kan ada org tu letak pro pic dia SRK..perghh lagi jambu siottt.hahaha

      Delete
    2. kalau tahu ai nak print screen..nur tukar pic lain tahu.. :p

      tak boleh belak tiba2 ade JGS kat wassap nur..kahkahkah.... :)

      Delete
    3. Tettttttt....SRK tu itam manis si tompok manggis laaa....mn de jambu.........hihihi

      Delete
  8. Ingatkan lagu maca tecit tecit dulu yg putih putih melati ali baba, siap yang baik hati cinderella.. lama lama jadi???

    ReplyDelete
    Replies
    1. lama2 jd?
      eh asal kami xtau pun lagu ni mamaJJ?
      hampa reka sdiri eh?

      Delete
    2. ada..lagu main sep-sep dulu..
      lama2 menjadi patung..
      satu dua tiga empat, tukar tempat.. :)

      Delete
    3. haaa see see...Ck Nur pun tau. hang ni Ai... tu la mesti tak main sep sep dulu ni. hahaha

      Delete
  9. Web cerita apa pulak kat sini ni..haipppppp...heheheh je

    ReplyDelete
    Replies
    1. cita pasal putih2 melati,bila ada typo suma suka hati.hahahaha

      Delete
    2. Hahaha....sapa ratu typo tu...ad anugerah tak....hehhe

      Delete
  10. Ade sesi ber whatsapp pulak ke kat sini..hehe

    ReplyDelete
  11. ni mcm lagu budakbudak duludulu kan?

    ReplyDelete
  12. sedap lagu ni..best.,,kwna download ni..hehe

    ReplyDelete
  13. dya lagi typo..haha..mmbe dya gelar minah typo..haha

    ReplyDelete
  14. thanks for the share....rietta mmg nak cr lagu nie...tpi xtaw tjuk....thnks awk...

    ReplyDelete
  15. oitt..ni huru hara cik nur kata pasai RATU..ehehehe
    bru deng paham..ehehe

    ReplyDelete
  16. typo pun boleh jadi bahan entry ehhh. hahaha.

    ReplyDelete
  17. hikhik..kelakar pulak sis ai...gara2 isu typo..

    ReplyDelete
  18. hahaha mcm2 la korang ni kan..aktif sungguh berwhatsapp sampai kat sini pun balas membalas komen kah kah kah

    ReplyDelete
  19. apo kojo ler Ai ni dok share wasap conv. kat sini. loghat btul kalau typo tu. kena ikut aqil masuk tadika semula ni....

    "putih2 melati ali baba...
    siapa yg baik hati cinderalla..."

    ReplyDelete
  20. aiseh ttg typo nie mmg ada jer takleh nak elak-elak=)

    ReplyDelete

Kamsahamnida! (^_^)