sayang demo !

March 17, 2012

alololo..sweetnye =p

Assalamualaikum =)
Mlm uols =p



Pssttt....x terpikir pun kan bila mn kita padam bleh jd I luv u mcm tu =p

13 comments:

  1. nanti ai buat dekat ehem2 ye.. :)

    ai..jeles dgn header ai..huhuh

    ReplyDelete
  2. heheee....aah kan..

    lama da tgk cerita Doraemon ekk...=)

    ReplyDelete
  3. @Cik Nur
    x pyh la wat kat ehem2..wat malu jerk,nti kang x pasal2 dia kta ai buang tebiat.hahaha

    jeles eh?hehehe ai dh x jeles dh dgn header cik nur...aritu je jeles =p

    ReplyDelete
  4. tak terpikir plak blh jadi i love you..hehe

    ReplyDelete
  5. hahahah...nice tapi kalau suruh nobita jawab memang takleh pon kalau math yang camtu.hahahah

    ReplyDelete
  6. @aReLaN
    bkn stakat nobita,ai pun blur tgk.hahaha

    ReplyDelete
  7. hahah shuweet pulak Nobita ni...kehkehekhh

    ReplyDelete
  8. hehhee.. ade perasan semalam kat fb.. comell jekk .. ngeee~

    ReplyDelete
  9. Blogwalking sini! ♛ Mr.Ix ♂ komen ║
    Pandai jugak nobita ni yer....

    ReplyDelete
  10. hihihi..cuba jawab kat cikgu math camtu..rasa2 cikgu math tu buat apa?

    hihihi..

    btw ada update terbaru group kita sila baca entri ini ye dear:) http://wwwmarina-arina.blogspot.com/2012/03/update-untuk-group-segar-follower.html

    ReplyDelete

Kamsahamnida! (^_^)