sayang demo !

March 12, 2012

semalaman di Air Panas Ulu Legong

Assalamualaikum =p
Mlm suma =p

Ni ha..mlm ni nk cita ttg mlm aritu
mlm tu kan x jd nk wat entry ni
alah aritu yg hangin satu bdn dgn boss tu **hahaha
so mlm ni baru bkesempatan
maklum lah 2 3 hari ni mmg kekangan masa btul lah
x sempat nk bk blog pun
blogwalking apatah lg kan =p

xpe2..so mlm ni ai continue pasal g air panas tu ye
mula2 masuk dh nmpk mcm pesta dh
siap bkhemah2 bagai
haishh
dh mcm bkn mlm lak ai nengok
org ramai giler
kecik besar tua muda suma ada
yg dtg dgn fmly lah,dtg dgn kwn2 lah,pakwe makwe lah **opsssss
maybe sbb ai g mlm mggu sama kot
esok tu kan cuti...

perghhh..
Mmg panas uols
Br masuk kaki ckit
Dh terasa panas smp kepala
Letak angkat letak angkat
Nk letak trs x angkat kaki x tahan la plak
Tgk En Brown steady je pun
Kulit biawak ke apa ** hahaha sory ye En Brown

Serious mmg panas sesuai ngan nm nya
Siap En Brown sound lagi “g mandi kat sna lah” **smbl tunjuk 1 kolam
Wuarghh kolam bebudak weii **hishh bikin ai sentap je dia nih
Ni pun kitaorg duduk kat kolam no 3
Kalo no 1 x pyh cakap lah..berasap beb!
Mmg xde org berani terjun or mandi lah kat kolam no 1 tu
Tp kalo nk try,for sure ai rs cnfirm bleh putih gebu lah **hahaha
No 2 pun ai tgk berasap jgk
Tp ada gak yg berani terjun
Mmg berani mati lah kiranya dorang nih
En Brown ckp dorang tu kulit tenggiling **kahkahkah dia x tahu dia kulit biawak
mcm phm2 je apa ai tgh pikir dia nih
dh mcm pesta la plak

xpe2..kita layan je lah pic kat bwh ni ye =p
ha tgk....bekhemah2 lg..siap bw bekal ns lemak tau...btul ai x tipu,ai nmpk.hahaha

ni kolam no 3..ai duduk cni je,kat cni je mampu,tu pun panas mak oii..

ni yg no 2..xtau lah dorang ni kulit kebal ke apa..rs2 bl dh naik abis suma satu badan kecut kot.hahaha

ramai mcm pesta kan..org yg jual2 pun belambak2,tetiba mlm2 kat tmp cenggini ada org jual eskrim...perghh sedapp wehh

psstt..ingt nk tgkap gmb En Brown kat dlm kolam tu tp awl lg dia dh sound.."jgn nk ngengada amik gmb eh" hahaha trs x jadik =p

15 comments:

  1. mmg best..tenang n rileks je tmp dia...kat area baling nih =p

    ReplyDelete
  2. warghhh.. dah lama tak pi ayer panas.. huhu... best wooo.. leyh release tensen.. ngeee~

    ReplyDelete
  3. a'ah..rel la sekejap pastu bl dh blk serabut blk..hahaha

    ReplyDelete
  4. Penah bc entry pasal ni, tp x berkesempatan nk p lg...;)

    cane la sampai berasapkan air tu...huhu

    ReplyDelete
  5. Setailo giler tempat ni..package giler nampak...!

    ReplyDelete
  6. wah..mcm ade perkhemahan pulak ye..hehe

    air panas ni mandi mlm2 best..mndi siang2 lagi pnas adalah. :)

    Ai..Cik Nur dah sihat.. :)

    Terima kaseh ye.. :)

    ReplyDelete
  7. @Aine Ainun
    mmg suma kolam berasap...nsb bila cakap mulut x kuar asap =p

    ReplyDelete
  8. @Mr.Clive
    hahaha...setailo la sgt.tp kan btul lah Clive ms tu kul 3 pg tau,mcm kul 8 mlm ja kan =p


    @Cik Nur
    mmg dia bk mlm je..siang dia ttp n cuci..

    dh sihat la ni..alhamdulillah :)

    ReplyDelete
  9. teringat zaman skolah suke sgt pegi camping dalam hutan mandi air sungai, tidor dlm khemah. Oh memoriiiii jer bila bace entry awk :-)

    ReplyDelete
  10. hohoho...lama tak merasa kolam air panas.panas tapi best.bagus untuk kulit.last skali gi kat pedas tupon masa kanak2 riang lagi.tapi kat jepun selalu je mandi air panas dalam rumah. :P

    ReplyDelete
  11. @aReLaN
    hahaha..kalo air pns yg dlm umah tu x pyh psg khemah la kan =p

    ReplyDelete
  12. wah meriah sungguh! saya kalau nak pi saya nak mandi kolam no 1,sebab nak kesan putih cepat..hahaha.

    ReplyDelete
  13. @Arina Shamsul
    ha...kalo no 1 tu mmg cnfirm putih la..x pyh pakai foundation bagai dah.hehehe

    ReplyDelete
  14. Blogwalking & dah follow sini! ♛ Mr.Ix ♂ komen ║
    ni 1st spot yg housemate ajak sejak datang perlis ni...terkejut gak apakehal hosmate ajak g kolam air panas tgh2 mlm tu....ok la sini..

    ReplyDelete

Kamsahamnida! (^_^)