sayang demo !

March 20, 2012

group segar followers

Assalamualaikum =)
Nite uols =p



Comel x header tu?

Kalo nk tahu,tuan pnya header aka Mama Arina tu lg comell **hikhikhik
Jom la terjah ramai2 tgk blog nya cute miut tu.
bleh dpt header free tau **erkk ni kes bodek mama ni.haha

bila dh masuk sna mcm2 ada..
mlm ni ai dpt ramai kenalan baru
smoga ukhuwah kita bkekalan ye
harap silatulrahim antara kita stiasa mkar mewangi =p

nilah antara mereka2 yg ai maksudkan =p


Jom lah kita sama2 jalinkan ukhuwah biarpun hanya d alam maya,persahabatan itu ttp bleh bkekalan jika belandaskan keikhlasan =p

Psstt..mama arina,naik kebas tau tgn ai ni.hahaha =p

11 comments:

  1. salam kenal ai...:)
    nur dr group yg sama..
    nur dah masukkan dlm list group segar..
    hihihihihihi..

    suke usik ai.. hihih

    ReplyDelete
  2. hahaha..salam kenal kembali cik nur..nm cik nur pun ada dlm list ai tau =p

    suke usik ai ye?xpe2 nti siap cik nur =)

    ReplyDelete
  3. salam perkenalan CL..hakahak.boleh pun cakap cam ni?haha.

    smoga ukhuwah kita bkekalan ye
    harap silatulrahim antara kita stiasa mkar mewangi =p (saya copy paste ayat CL,biarpun kena bayar 20sen..hahaha.

    terima kasih atas sokongan dan entri ini ye dear :) muah!ahaks..

    ReplyDelete
  4. @Arina Shamsul
    hahaha..bleh je ckap mcm tu =p

    haip...20sen masuk buku eh,ai x kira..arkarkark

    sama2..muah kembali,ahaks!

    ReplyDelete
  5. @dyabunga
    iye..salam pkenalan dya..moga kita lbh akrab lps ni ye =p

    ReplyDelete
  6. tu diaa....
    pantas Update...

    semoga Ukhwah terus berkekalan antara kita=)

    ReplyDelete
  7. salam...kita sudah jadi geng ! huhu... :)

    ReplyDelete
  8. hi,jenjalan sini.yeayyy ite jd geng..

    ReplyDelete

Kamsahamnida! (^_^)