sayang demo !

May 17, 2012

alhamdulillah :)

Assalamualaikum =p
Moga sumanya stiasa sihat ye!

                                                 Pinjam dr En.Google =p

Erkk
Ada yg rindu ai x? **haha ayat ngengado kn
Kalo ada yg rindu,ni ha ai dh kembali =p
3 ari lps ai x sihat
Demam + btuk2
Maybe perubahan cuaca kot
Nk kata ‘’jet lag’’ smp demam,x g korea lg nih **hahaha

Apa pun Alhamdulillah
Syukur pada Allah
Ari ni ai btambah baek
Kalo x, xkan bleh wat entry kan =p
Dah bmula khidupan mcm biasa
Kembali mcm hari2 selalu
Da start g kj as normal
Da rs rindu kat bos ai yg ntah apa2 tu **haha mampus kalo dia bc

Hrp uols suma pun sihat hendknya ye
Minum air putih byk2 tau!
hahaha,da kena batang hidung sdiri pandai la nk pesan org len kann =p

psstt..rindu nk BW,lama x jenguk blog uols kann J

14 comments:

  1. Alhamdulillah...! ai dah sihat, patutlah lama tak update...demam rupanya..sama dengn mama arinalah, demam juga tu...!

    nur alhamdulillah, sihatt.. :)

    ai pun jgn lupa abiskan antibiotik tau..!

    ReplyDelete
  2. deqla pun tgh demam ni...mama pun kan..haihh ramainye yg demam...alhamdulillah ai da sht...

    ReplyDelete
  3. syukur,,, jaga kesihatan baik2 ei.. =)

    ReplyDelete
  4. @Cik Nur
    owh mama arina pun demam eh,x mpt nk BW lg...
    skrg demam pun x kira musim kan cik nur kan,xpe ciknur pun jg kesihatan k!

    erkk ai plg x suka antibiotik tu tau.hahaha

    ReplyDelete
  5. @@ deqla manjew
    hah..deqla pun sama gak demam..jgn lupa mkn ubat tau.minum air kosong byk2 =p

    @aku HaniAsyira
    syukur..awk pun jg kesihatan eh :)

    ReplyDelete
  6. ciannye ai demam. patutla sepi je. ingatkan dh pegi korea senyap2. hehe.. musim demam agaknya skarang. wpun dh makin sihat tetap kena jg kesihatan jgk ye. take care! :)

    oo.. mak ai penah buat gak ek campak baju tu. mmg pelik. cik na xpenah dgr. :)

    ReplyDelete
  7. @Chic Na
    haha korea tu blum lg,demam x bgn tu yg sunyi sepi tu,cik na pun sama,jg kesihatan n tke care always ye :)

    kat sni selalu ai dgr,maybe area utara je kot,nti try lah cikna.hahaha =p

    @sis92
    thanks dear :)

    ReplyDelete
  8. mestila rindu cik aini... :)
    harap2 cik aini akan kembali awesome asap! :)

    ReplyDelete
  9. @Miss BaNu
    amin :)

    @Mr.Clive
    wah..ado org rindu ai jgk ye =p
    insyaallah,dh smkin baek Clive :)

    ReplyDelete
  10. musim demam agknye. tak terase sgt ai tak update, sbb diri sendiri pun tak berape sehat. hee.

    ReplyDelete
  11. demam jugak? cuaca panas sangat..

    ReplyDelete

Kamsahamnida! (^_^)