sayang demo !

May 13, 2012

segmen : Blogwalking Sampai Lebam

Assalamualaikum =p
Morning uols

Ni rsnya segmen yg ke 3 ai menjoined kan diri **wahh bahasa
1st time dgn Mr Clive
2nd time dgn Yadz
3rd yg nilah,d anjurkan oleh Puan Deqla
Haruslah beri sokongan tuk GSF kann!
Kalo bkn geng nya sdiri,sapa lg ye tak **ye2 je kan




Pn Deqla pnya syarat just vr d simple one:-
Sure suma org bleh join =p

Sebab2 kenapa korang mesti blogwalking blog saya :-
sbbnya korang boleh tahu kehidupan seharian ai.
meaning apa sj yg tjadi or ke mana sj ai pergi akan d updatekan =p
korang jg bleh dptkan info2 ato tips2 dlm sni ye!
entry dlm blog ai ni kdg2 bleh mbuatkan korang senyum.so boleh ilang korang pnya stress.hahaha
kalo korang BW ari jumaat,korang akan nmpk entry tazkirah di mn ms tu ai dh berubah jd ustazah.insyaallah,berubah kearah yg lbih baik x salah kan kan..
 & paling penting skali
bila korang BW blog ai,then ai pun BW ke blog korang,dr sni lah kita akan saling kenal mngenal,saling mesra n mesra lg & bmula lah ikatan ukhuwah sesame kita...wpun kita x bersua, xpernah bjumpa tp ttp rs dekat d hati. Btul kan? :)

Mangsa yg diTAG :-

Pstt...Ha,mcm mn,cukup x syaratnya Deqla?x cukup ai nk tambah lg ni.hahaha

37 comments:

  1. haha... tmbh la lg kalo nk..x kesah...hihi..thanks sudi join segmen deqla...good luck..dan selmt berblogwalking smpai lebam !!! :D

    ReplyDelete
  2. haha..kang tambah deqla pening lak nk baca =p

    ReplyDelete
  3. wahh..pnjg bt; syaratnya..knfem d senarai pndekkn.hihihi

    ReplyDelete
  4. byk org buat benda mcmni.apa tujuan ya?oklah sy cuma singgah saje melawat..

    ReplyDelete
  5. Waaaahhh panjang nye. Ada harapan ni. Hee. Ape pon selamt bersegmen n good luck

    ReplyDelete
  6. wawawawahhh..!

    nur hari2 ke sini.. :)

    ReplyDelete
  7. cik na saje je nak ingat kan ai. hihi.. amboi byknya sebab. tp semuanya mmg betul. good luck ai!! :)

    ReplyDelete
  8. hehe memang lebam biji mata.. ngadap lappy je.. jom join segmen akak plak.. hehe

    ReplyDelete
  9. bagus bagus...bgs betul cik aini kite ni... :)

    ReplyDelete
  10. salam..dtg singgah sini..dri segmen same..jom jenguk ke sini http://akmaluv90.blogspot.com/2012/05/segmen-blogwalking-sampai-lebam.html
    thanx:)

    ReplyDelete
  11. http://bloghadifahsabri.blogspot.com/2012/05/segmen-blogwalking-sampai-lebam.html

    dri segmen yg same ^^

    ReplyDelete
  12. lama x singgah sini...
    rindu ngan Lavender....=))))

    selamat bersegmen...

    ReplyDelete
  13. selamat bersegmen...saya pun join gak segmen ni hehe

    ReplyDelete
  14. Blogwalking...!!

    Dari segmen yg sama.. :)

    Nur followw..!

    http://cahayacita2.blogspot.com/2012/05/segmen-blogwalking-sampai-lebam.html

    hahahahaahha..!

    ReplyDelete
  15. cik ai, where hv u been? long time no see. miss u lah. :)

    ReplyDelete
  16. Datang Blogwalking Sampai Lebam..

    jom blogwalking ke:

    http://kumahuitu.blogspot.com

    ReplyDelete
  17. terjah sini dr segmen sama .. jom BW sampai lebam ke blog sy plak n follow sini .. follow back kalo sudi :)

    http://damnright-welcomestalker.blogspot.com/2012/05/segmen-blogwalking-sampai-lebam_11.html

    ReplyDelete
  18. @Cik Nur
    amboi2,semangat!hahahaha

    @Chic Na
    not feeling well lah,huhu
    miss u too chikna:)

    ReplyDelete
  19. Salam singgah dari segmen yg sama..Da terjah n follow cnie..sudikanlah terjah n follow blog ifa balik..jgn lupa tglkan link..hehe..=)

    http://ifahshhily.blogspot.com/2012/05/segmenblogwalking-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  20. salam persahabatan di dunia blogging .follow sini

    fly sini dari

    http://bintuzainal14.blogspot.com/2012/05/segmen-blogwalking-sampai-lebam.html

    singgah balik ye ^___^

    ReplyDelete
  21. belum berkesempatan lagi nak join segmen ni. ;)

    ReplyDelete
  22. dah join dahhhhhhh. hehe. akhirnyaaaa. ;)

    ReplyDelete
  23. datang dari segmen yg sama

    done follow sini :)

    http://azzafdzal.blogspot.com/2012/05/segmen-blogwalking-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  24. assalammualaikum dear :)

    tahniah entri kamu telah menjadi pilihan hati puan deqla :)

    ReplyDelete
  25. congrats..terpilih jd pemenang lam segmen ni :)

    ReplyDelete
  26. ai.. tahniah menang segmen deqla. :)

    ReplyDelete
  27. tahniah dearr... memang ai terbaekkk punya...hihi..(^_^)

    ReplyDelete

Kamsahamnida! (^_^)