sayang demo !

May 23, 2012

oh my pic....

Assalamualaikum =p

Alhamdulillah
Ai semakin sihat,syukur pada Allah!
Pesday kj mmg byk la kj2 yg menanti
X cukup kaki tngan,dgn mulut2 ai skali muncung
Itu dh jd kebiasaan,trade mark ari2 pun **hahaha

Nak d jd kann cerita
Ntah mcm mn ntah
Ms ai lalu td
Bos ai  tnya :-
B : ‘’nk tgk x cactus gergasi?cantik!’’
Ai : cactus gergasi? Ada ka?
B : ada lah,x percaya mai tgk,ni siap ada pic lg..
Ai : eh betul ka? Ambik mana?
B : ntah,mmg ada atas meja ni ha!
Ai :mana,cantik eh?
B : cntik la jgk,tgk la sdiri **smbil gelak semacam
Ai : erkkk...benci2 **smbl ambil gambo trs blah
B : kihkihkih **gelak x hengat!



Trs ai jln smbil pikir cemana lak gambo nih bleh ada kat ats meja dia.
Haishh
Sabotaj nih
Mentang la ai cuti sbb mc byk ari kan!
Bleh plak gambo ni jln2 merata =p

Psstt..tetiba ai terpikir,ntah2 bos rindu ai kot sbb tu ambik gambo ai.hahahaha


23 comments:

  1. ahaha..bos rindu la 2..kihkihkih

    ReplyDelete
  2. hihiksss...

    sporting gak bos=))

    ReplyDelete
  3. a'ah kan..dia rindu tp malu nak ngaku la tu.hahaha

    pstt..wat dia baca ni kang mampus =p

    ReplyDelete
  4. itu lah kan,sbb cactus besar tu lah kena perli td :)

    ReplyDelete
  5. HAHA aceeee ade BOS rndu kot..haha cantik kaktus u kalee pink lg!

    ReplyDelete
  6. @cendol
    hahaha..haruslah cr kaler pink,itu wajib tu (^___^)

    ReplyDelete
  7. hahaha... pndai bos ai menyakat....

    ReplyDelete
  8. kekekeke..boss rindu smpai letak pic sebaya kaktus gergasi..hihihi

    ReplyDelete
  9. baru mc 3 ari kan. manpak sgt bos rindu kat ai. hehehe.. :)

    ReplyDelete
  10. Alahai spoting nye bos...boleh menyakat bagai...kalu boss ku hampeh...huhuu

    ReplyDelete
  11. Pergghh..dalam diam boss ai mrindui ai..!

    psst..bila nk mai tepen ni..? bulih la jumpa..!

    ReplyDelete
  12. hahahaha..tergelak dalam kesamran lampu saya dear..haha.

    trademark yang cukup2 buat saya sll teringat kamu bila saya tengok colour hijau dan mulut muncung alesya.mesti teringat dengan ai..
    ngeeee..sportingnya boss..

    ReplyDelete
  13. hahahaha..tergelak dalam kesamran lampu saya dear..haha.

    trademark yang cukup2 buat saya sll teringat kamu bila saya tengok colour hijau dan mulut muncung alesya.mesti teringat dengan ai..
    ngeeee..sportingnya boss..

    ReplyDelete
  14. @@ deqla manjew
    kalo perli lagi bos ai pandai deqla..haha

    @~Sweet Honesty~
    yo lah tu,rindu la sgt (^__^)

    @Chic Na
    kalo rindu xpe,ai takut bos ai dok mgutuk je maklum lah 2 mggu ni ai asyik mc je kan.hahaha

    ReplyDelete
  15. @lelamaisara
    biasala lela,bos2 ni kan ada mood =p

    @Cik Nur
    a'ah la ciknur,cnfirm dlm diam dia mngata ai smbl tgk pic..hishh mmg nk kena dia ni,mc lagikk.haha

    psst..nti awl bln ai ke sna,bestnya bleh jumpa ciknur :)


    @Arina Shamsul
    wah..romantiknya mama dlm ksmaran lampu lg =p

    trademark tu dh x leh ilang dr ai lah mama.skurangnya mama x lupa ai bl tgk mulut muncung alesya kan.hahaha cuma kaler hijau tu lah..erkkk dh try suka tp ttp x suka.ngeeeee

    ReplyDelete
  16. bos nak usik 1st day dtg keje balik kan.. keh2

    kaktus tajam cam kaktus bese tak??

    ReplyDelete
  17. @aku HaniAsyira
    usik kena batang hidung la mcm tu.hehe

    x lah setajam kaktus biasa,kalo tajam cenggitu abis la perut ai kena cucuk :)

    ReplyDelete
  18. Salam ziarah...
    Suka dengan..gamba tuu...pink caler lagi ada duri2..

    ReplyDelete
  19. haha. bertuah punye bos! ;)

    ReplyDelete
  20. salam,

    comey arr kaktus tu...cantik..yang posing tu pun menawan :)

    ReplyDelete
  21. boss rindu tapi malu nak ngaku tu.hehehe

    ReplyDelete
  22. wahh wahh berseri seri muka cik aini...hehehe... :)

    ReplyDelete

Kamsahamnida! (^_^)