sayang demo !

June 9, 2012

Kisah sadis Uda & Dara =p

Assalamualaikum =p
Salam hari mggu,sonoknya beristirehat ye

Haish
Ai jgk yg bkerja d hari mggu
Entry ni mengubat hati yg lara tgh bkerja
Bos pun xde,apalagi kan... **haha soh lg ai kj kan
Moh la kita layan cita si uda & dara nie :-


In Uda


                                            Yg ni plak Dara                                           


              Mereka ni pasangan yg tgh hangat brcinta. mereka tdk mngedahkan pesanan Suhaimi Mior Hassan.Jgn pegang2...ddk renggang2..


 Mamat ni plak ialah Sumardi iaitu kwn kpd Uda yg jeles mlihat kwnnya gembira.lalu telah merepotkan kps ayah si Uda


        Ayah si Uda hangin satu badan kerana tidak merstui hubungan anaknya



Trs ayahnya mngahwinkan Uda dgn pilihan hatinya iaitu ank org kaya samseng kg dusun.Si Uda frust giler dan menurut kata hati mbuat perkara bodoh,membunuh diri....

     Dara yg melihatnya merasa sgt sedih & bersalah dgn kematian pakwenya si Uda.

                                   
                                    Dia pun nekad membuat keputusan :

 
                                                                   ..

                                                                   ..

                                                                   ..

                                                                   ..

                                                                   ..

                                                                   ..

                                                                   ..

                                                                   ..


                                                                   ..


                               Terjun ke kuali pns yg penuh dgn myk masak
 Maka berakhirlah riwayat uda & dara.tamatlah sudah kisah menghayat hati antara mereka =p

Psstt..jgn jd cam Uda & Dara tau,berdosa =p

18 comments:

  1. pengakhiran yg sedap..hehe~


    p/s:saya mmg keje separuh hari setiap hari Sabtu..sedih~~ :(

    ReplyDelete
  2. x best kan yana...
    suma org g jln2 kita kna kj lak..
    tp separuh hari ok lg,ni kalo full day ni cemana.. :(

    ReplyDelete
  3. huhuhu.. punye la saspen nak baca ending tu. rupanya jd pisang goreng.

    sekali sekala keja weekend. layan je. tp kalo cik na pun rs nk nangis kalo kena keja weekend. :)

    ReplyDelete
  4. Hihi...
    Tertarik mnarik..
    Kalo pisang tu depan mata AA,
    laju je makan, sure sedap sungguh;)

    ReplyDelete
  5. jd pisang goreng, hikhik...

    ReplyDelete
  6. hehehe uda dan dara yg boleh dimakan..sedap2 nyum nyum hehe

    ReplyDelete
  7. haha. pisang pun nok uda dara ehhh. akhirnye jadi santapan manusia. ;)

    ReplyDelete
  8. selamat makan pisang goreng...pandai reka cerita yer..

    ReplyDelete
  9. wow pisang goreng makan poanas2 minum dengan air kopi..sedap!

    ReplyDelete
  10. haha..sadis melihatnya...mari ngappp!

    ReplyDelete
  11. hahaha...entry ai berjaya buat deqla tersenyum..nk gelak kuat2 x leh kang org kata gila pulak mlm2 ni..hahaha...tp pengakhiran si dara tu buat deqla kecur air liur la..rasa nk ngap!! nyum2..

    ReplyDelete
  12. hahahaha...tak tertelan plak bila tau chronology pisang ni. hadoiiiyaiii...

    biasalah, kalau boss CiM takda pown kitorg suka buat criminal work

    ReplyDelete
  13. bagusnya terjun dalam kuali mcm bg dya mkn je..hhaha

    ReplyDelete
  14. haaaa kan sedap kalau di makan je.....wakakkakaaa

    ReplyDelete
  15. hehhe.. edingnyer.. sadisss.. tp sedap dimakan

    ReplyDelete
  16. huhu sodap di makan di petang hari ;)

    ReplyDelete
  17. hoho nanti report bos baru tau....ekekeke :P

    ReplyDelete

Kamsahamnida! (^_^)