sayang demo !

June 20, 2012

moh le kita jln2 ke korea (^_^)

Assalamualaikum =p
Morning uols

Lama rsnya ai x wat entry
Nk BW pun x sempat
2 3 ari ni ai terkejar masa
Mcm2 yg nk d setelkan
Ingt kemarin bleh lah ai rehat
Rupanya pihak pngurusan tour plak yg call
‘’cik kena re-new passport yg baru’’
Tp sy pnya passport ada 6 bln lg sblm expired dr tarikh kita ke sana!
‘’hanya 5 bln 26 hari cik,x cukup 4 hari tuk 6 bulan’’
Adoii,4 hari pun kira ke?
‘‘kira cik,cik re-new yg baru then bring together’’
‘’kitaorg dh antar schedule date kat cik ms kat sna’’
Owh,xpe nti sy cek,thanks ye =p

Haish,
Makanya bekejar lah ai ke imegresen plak
Sgt lah x suka wat kj last minute mcm ni kan
Watnya masa ari nk bertolak tu baru bgtau
Nangis x berlagu la jwbnya =p

Pg ni smp kat tmp kj,
trs cek email tgk schdule date
Wahh..5 days more to go =p
Ni separuh dr dia pnya schdule
Ai naik dr LCCT 25 hb mlm
And arrive there on jun 26
Then blk sni julai 01 =p







Psstt..tgk x MasterChef smlm?alah boyfren ai terkeluar la plak,aduss sedih2 =p

32 comments:

  1. wah...syoknyer..! Ai..nak kirim barang boleh, nanti nur bagi ongkos,..hihihihi...

    karl shafik terkeluar..sian dia tau..ingtkan azwan yg out..!

    ReplyDelete
  2. renew passport nk g kemana tu..hehe

    ReplyDelete
  3. bestnyer g korea.. selamat bercuti cik ai.. asyik bercuti jer yea.. heee~~ kalo jumpa artis k-pop jgn lupa kim salam.. keh2

    ReplyDelete
  4. bestnyer...yuhuuuuu...kirim salam kat kim no jun eh? hehe

    ReplyDelete
  5. wah jealous okey..hikhik

    ai kerja ko jalan je kan?bukannya nak ajak ke apa..hahaha.

    take care tau dear..ngeee.

    ReplyDelete
  6. lain kali ajak la awal2..blanje skali..hihi..cik kak, xnk topup free ke?? mcm xnk jew..huhuhu

    http://norumara.blogspot.com/2012/06/kenapa-mereka-yang-aku-pilih.html

    ReplyDelete
  7. bestnya dia dpt jln2..huhuhuhu.. teringin juga nk g sana..

    ReplyDelete
  8. bestnyer p korea....nak senvonir..ehehe

    ReplyDelete
  9. Syoknya Aini dapat pi Korea. Jangan lupa ambil gambo bebanyak ye.

    =)

    ReplyDelete
  10. Tempat percutian idaman M tu... Bestnya Ai bleh p sana.. Ian Karl semalam terpaksa kuar...hu hu sabaq ye Ai...

    ReplyDelete
  11. ciknur,
    nk pesan apa ciknur ku?hehehe
    jgn pesan yg ai x leh bw blk tau :)

    ayu,
    jom lah kita g korea reramai jom =p

    atil,
    kang kim salam dorang tahu ke apa nk jwb..hahaha

    ReplyDelete
  12. masha,
    jenuh la ai nk g cari dia tu nti =p

    mama,
    jeles la tu..hahahaha
    yg pasti mintak2 lah hotel ai ddk nti xde pijat ye mama..ngeee
    i will mama,thanks :)

    izan,
    ai nk g k pop ^_^

    ReplyDelete
  13. deqla,
    ajak bleh xde masalah tang belanja tu leh pengsan tau,hehehe

    sjk dua mnjak ni mmg ai selalu ktinggalan kan sbb tu xjoin deqla pnya seqmen..jap2 ai nk join gak,nk lah topup..berani kata ai xnak ^__^

    sweety,
    jom lah,ramai2 baru meriah :)

    Nyue,
    boleh je,xde masalah =p

    ain,
    itu haruss...
    kira kalo g x bw camera rs cam sia2 ja lah g sana kan :)

    ReplyDelete
  14. M,
    tu lah,mati2 ingt Azwan yg kuar skali tgk Karl la plak..haish

    Deq's Qienz,
    jom lah..sementara x kawin ni bleh la jln2,nti kalo kawin payah kan =p

    ReplyDelete
  15. salam..wah nak ber "winter sonata"di korea ye..bestnyer

    ReplyDelete
  16. wahh seronok ye ai. tak sabarnya. eh, cik na lak yg excited. nnti snap byk okeh. cam biasa. huhu.. :)

    ReplyDelete
  17. wah bestnyer nak g jenjalan..take care cik aiii hehehehe...

    ReplyDelete
  18. berapa ye harga pakej untuk ke korea ni?? leh tau x?

    ReplyDelete
  19. bestnya..jgn lupa ole2 untuk dya ye...hihhhihih.muka tak malu minta ole2..hihi

    ReplyDelete
  20. slmt bercuti..nanti share pic ngn kte org :)

    ReplyDelete
  21. nak g korea.. bestnye....
    selamat bercuti... :D

    ReplyDelete
  22. ai nanti kimsalam dgn tauke hotel ko duduk kat korea tu okey..haha.

    ReplyDelete
  23. take me with u,can? heheheh nakkk itotttt!

    ReplyDelete
  24. bestnya!! bila bertolaknya ni?

    ReplyDelete
  25. bestnya jalan2.. huhu korea pulak eik.. bukan ke ari tu naik starcruise

    ReplyDelete
  26. BELIKAN OLE2 DI KOREA...HIHHIHI

    pssst masterchef bf awak siapa..aaaa azwan ali ek!jgn mara...sedey gakkan di pandai masak tgk..tomok lak makin kreatif

    ReplyDelete
  27. syoknyeeeeee gi korea. lame dh teringin gi sane. ;)

    ReplyDelete

Kamsahamnida! (^_^)