sayang demo !

December 21, 2012

besday wishes to Waniey ~ lalalala


Assalamualaikum
Peace (^_^)

entry ni khas buat salah srg fmly GSF yg mnyambut hari kelahirannya hari ini ;p
moga hari ini dan seterusnya merupakan hari2 yg bahagia untuknya.
Semoga Allah permudahkan segala urusan kamu dear ;p
Ai juga doa moga Allah murahkan rezeki & beri kebahagiaan yg berpanjangan buat kamoo sekeluarga ;p
Amin !
hepi besday Waniey !!
May Allah bless u alwayz ;p

Erkk..yg lain biar bulan gambar berbicara.hihi

Peewittt..so sweet lah Waniey ms kawin nih.ai loike ;p


Ni kata2 dr pengubat hati pengarang jantung Waniey
si Qal khas buat ibunya ;p


hepi besday Waniey =)

** korang boleh terjah ibu manis ni di blog it’s story time !
Dah alang2 terjah tu..kenal2 la plak dgn tuan umah tu ye ;p

Psst!sory ye Waniey ai TERnampak,TERpinjam,eh TERcurik lah senang gambo2 ni.
u x marah kann Waniey kann..kan ;p

29 comments:

  1. hikhik pndai ai bca hati org eh..gna ilmu apa ni.hahahha..semoga k.waniey sentiasa bahagia disamping hubby n qalief ;-)

    ReplyDelete
  2. wah...etry meletup kebabom nyh..huhu..comel gambar k.wanie..:)

    ReplyDelete
  3. Selamat Ulantahun Kelahiran Waniey.. :)

    setobeli tu, nur nak jugakk..hihihihi.. :)

    ReplyDelete
  4. happy besday waniey...
    wah memandai jer ai cipta dialog yer..ai bl nak pakai cam waniey tuu...ehe

    ReplyDelete
  5. happy besday kak wanieys...wahh..cantiknye kak wanieys mse kawin..hehehee

    ReplyDelete
  6. Salam perkenalan Ai! 1st time singgah sini.. Kenal ngan Waniey ni.. hikhik!
    Epi besday Waniey! ^__^

    ReplyDelete
  7. HB wanieys....

    sweet je gambar kahwin wanieys...

    ReplyDelete
  8. jalan² smbil golek² tgk n3 yang serupa.hehee hapi besday wanie :)
    pnday cik ai duk berdialog di sini ya :)

    ReplyDelete
  9. wahh..sweetnye dialog.. kreatip..wanie baca ni mesti tersenyum je kan..happy besday wanie! :)

    ReplyDelete
  10. Amboii siap parody kan pic waniey. Sweettt sgt 【tp kan ai, msti masa kejadian dialog nye lain kan】hehehe..

    Hai waniey.. Hepi bestday

    ReplyDelete
  11. pandai je kan ai cipta dialog gambar pertama tu. camne ai tau diorang sembang macam tu eh? kikiki..

    rindu betul2 ke tipu2 ni ai? :D

    ReplyDelete
  12. tima kasih ai..wah terharu rasa org buat entry wish besday hehe..sayang ai ketat2..nah wani bagi ♥♥♥♥♥♥ kat ai :-)

    hari ni wani redo jer org terompak picture wani muahahahahha :p

    ai habis sudah ko rosakkan gambo dahku dgn ayat-ayat manismu dan jiwangmu kahkahkahkah..kebabommm la cik ai..memang terbaekkkk hihhihihi

    ReplyDelete
  13. salam cik aini....
    wish jugak lah...hehehehhehe

    ReplyDelete
  14. Hepi bufday waniey, melalui ai..

    ReplyDelete
  15. hai Ai....
    cakap kan kat wani happy birthday tau...hehehehe

    ReplyDelete
  16. Selamat hari lahir kak Wanieys :)

    Sweet je pengantin kat atas tu ye.hehe

    ReplyDelete
  17. perghhhhh. sedapnye kek utk wanieys. kiwi dan strawberi segalaaa. :)

    ReplyDelete
  18. @Wanieys a.k.a IbuQalief
    hahaha
    hari bersejarah kena redo je lah kan :)

    hihihi suka x?suka x?

    ReplyDelete
  19. yey hepi besday wani..sweet gang gsf ni
    sedapnye pavlova..nak nak :D

    ReplyDelete
  20. Happy belated birthday kak waniey. Bahagia selalu ye. :)

    Maaf sgt shu x up entry lagi.

    ReplyDelete
  21. May Allah bless u dear waniey.hepi besday

    ReplyDelete

Kamsahamnida! (^_^)