sayang demo !

December 23, 2012

Segmen Tambah Follower Di Hujung Tahun by Misz Banu

Assalamualaikum
Salam hari minggu

Ni ha,ai dtg menjoinkan diri,mensaport kengkawan nih  ;p
Eh,btul ka ayat ai?rosak bahasa ni weh ;p
Haha =)

Sesapa yg nk join tu,boleh klik banner tu ye,
nti mouse ajaib korang akan bw korang ke umah tuan penganjur.hehe
 


**rsnya suma syarat2 dah ok kot,nti Misz Banu sila cek blk ye ;p
1-    Done
2-    Banner pun dah tempek
3-    Dah lama follow dah since joined GSF ;p
4-    Fanpage pun dah LIKE!
5-    Ai xdo twitter..so xleh la nk follow.huhu
6-    Nah,ai dh tempek ai pnya follower kat bwh tu ;p
7-    Siap!


 
Target follower eh?
Skrg 285..tambah je lah lg 00 kat belakang tu..
Kiranya jd 28500 lah kann..
Wahh..bajet follower byk giler.hahaha mcm retis ;p
Ai x kisah sbnrnya bab2 follower ni sbb kalo byk pun tp saling x kenal,
x pernah tegur sapa,x guna jugak kan..biar ada 50 followers pun tp as long we keep each others,we closed between us,then it’s enough for me =)

psst ! Ai sukakan jalinan persahabatn yg membawa kita dr alam maya ke alam realiti.mengenali GSF adalah kenangan manis & indah dlm hidup Ai.syg GSF ketat2,luv korang sendat2 ;p


28 comments:

  1. hehe thanks yer sbb sudi join my segmen yeayy hidup GSF!! =)

    ReplyDelete
  2. hehe thanks yer sbb sudi join my segmen yeayy hidup GSF!! =)

    ReplyDelete
  3. hidup GSF!! *tetiba*

    ai.. cikna rindu ai jugak la walaupun tiap2 malam cikna tak pernah mimpi ai. hahaha.. sonok la eh next week nak berjimba ngan GSF! i jelly ok.

    ReplyDelete
  4. selamat bersegmen cik ai. love u moreeee! Shu nak join pon takut sebab nk on pon xtentu hala. huwaa

    ReplyDelete
  5. selamat menjoin hehe.... nak join jugaklaa.. support gsf

    ReplyDelete
  6. Slamat bersegmen Ai....support jgn x support...Hidup GSF!!!

    ReplyDelete
  7. sng je tu nk dpt followers ramai cam tu..tmbhkan aje 000 kat blkg eh.. hahaha.. selmt bersegmen.. :)

    ReplyDelete
  8. Singgah sini. Done follow. Jemput singgah blog saya. ^^

    http://sayasukamakanbiskut.blogspot.co m/2012/12/segmen-tambah-follower-di-hujung-tahun.html?m=1

    ReplyDelete
  9. salam^^
    dtg dari segmen yg sama..
    done follow ur cute blog!

    follow me back ea :)

    http://nut9236.blogspot.com/2012/12/segmen-tambah-follower-di-hujung-tahun.html

    hepy blogging...

    ReplyDelete
  10. Done follow, follow me back yer ;)

    http://aichrah.blogspot.com/2012/12/segmen-tambah-follower-di-hujung-tahun.html

    ReplyDelete
  11. Done follow, follow me back yer ;)

    http://aichrah.blogspot.com/2012/12/segmen-tambah-follower-di-hujung-tahun.html

    ReplyDelete
  12. Hye saya lia…salam kenalan dari lia…lia pun dah masuk segmen tambah follower di hujung tahun…lia dah follow awk..awk follow lia lik yer mekasih.. ^_^

    http://gulagulagetahwarnawarni.blogspot.com/2012/12/segmen-tambah-follower-di-hujung-tahun.html

    ReplyDelete
  13. selamat bersegmen n selamat menambah follower ai..sampai hujung taun ni ja tau..masuk taun baru xleh tambah dh kahkahkahkah :p

    ReplyDelete
  14. selamat bersegmen n selamat menambah follower ai..sampai hujung taun ni ja tau..masuk taun baru xleh tambah dh kahkahkahkah :p

    ReplyDelete
  15. salam kenalan dari saye *dari segmen yg same..jom ziarah yg saye pulak,dah follow blog awk

    http://www.bdox-crazy.blogspot.com/2012/12/segmen-tambah-follower-di-hujung-tahun.html

    ReplyDelete
  16. follow sini dari segmen yang sama :)

    jemput singgah ke http://pelengkaprusukiri.blogspot.com/2012/12/segmen-tambah-follower-di-hujung-tahun.html

    ReplyDelete
  17. Slm ziarah. Ninie dtg dr segmen yg sama. Ninie follow ke-294...sudi2 bertandang ke blog Ninie juga.

    http://thebeautyofsplendid.blogspot.com/2012/12/segmen-tambah-follower-di-hujung-tahun.html

    ReplyDelete
  18. ween datang dari segmen yang sama. done foll here. foll me back if u don't mind :)

    http://weeweennie-story-of-life.blogspot.com/2012/12/segmen-tambah-follower-di-hujung-tahun.html

    ReplyDelete
  19. Hanie follow sini ...

    http://abigeyesgirl.blogspot.com/2012/12/segmen-tambah-follower-di-hujung-tahun_15.html

    ReplyDelete
  20. salam kenal,, datang singgah follow dan komen mealui segmen yang sama http://www.belogisam.my/2012/12/segmen-tambah-follower-di-hujung-tahun.html,, nice to meet u

    ReplyDelete

Kamsahamnida! (^_^)