sayang demo !

April 22, 2013

~ cinta luka ~

Assalamualaikum
Peace no war (“,)



Asalnya plan arini nk up entry pasal interview tp ntah nape ntah tetiba tukar plan,tukarkan tajuk & trs drafkan entry tu,hehe.nti2 lah publish kan entry tu ;p

Perghhh,tajuk x boleh blah kot?haha sbnarnya entry ni x de kaitan pun dgn tajuk kat ats tu.saja ja nk bikin “hot” skit  ;p.baru2 ni kwn ai ada admit kat hospital sbb accident,hasrat hati tu nak sgt g melawat tp..tp..tp apakan daya,sy x mampu nk merealisasikan hasrat hati tu! Sobsobsob.tetiba ada srg kwn ai tu pun nk g melawat sepupu dia yg tgh demam kat hospital yg sama,trs ai tnya “aku nk ikut hg sama bleh x?aku nk tgk kwn aku! “Kwn hg tu dok wad mn?”ntah,aku pun xtau! “abis hg nk tawaf 1 spital tu cari?” alah,kita cari lah sat,sat ja..skali tawaf kalo x jumpa kita blah,ok?(nada merayu gitew ;p) halah2…*org nk p dia pun nk p tp wad mn pun xtau!,erkk woiii aku dgr lah wpun hg ckp tu pelan,caitts =)

Ermm,cari pnya cari,ushar pnya ushar,x nmpk pun dia.masuk wad sini pastu keluar wad sana,napa eh x jumpa jugak.adoiii letih ni cari,last kwn ai kata “ni last ar,kalo xdak kita blah!” mau xmau tpaksa la jwb “emmmmm”! maybe xde jodoh kot nk jumpa.eh tetiba “ai nmpk lah!yes!yes! nmpk!nmpk! Ai nmpk dia! Tp syg ai x dpt nk ke sana,ada sesuatu yg menghalang ai  ke situ.Xpe2,trs kan berjln mcm biasa seolah2 x nmpk apa2 sbb  dia dikelilingi  oleh mereka2  dan ai kenal sgt siapa mereka2 itu!!

Xda ka wei?kalo xdak kita blk lah!esok hg mai tawaf len!,aku rs dia dah kluar kot”hish dia ni..kluar apanya patah kaki lah,nk operate!oh yaka kalo camtu dok dlm operation room kot”.ermm dia la kot.xpelah,jom jelah dia dh boleh jln kot.haha *trs ai dijeling sejuta kali.kahkahkah


Psst! Sy tahu awk tkejut nmpk sy kat situ kan?len kali jgn tipu! Berdosa!
sy tahu setiap apa yg tjadi pada awk,sy ada mata2 tau  ;p
Peace T___T

33 comments:

  1. Aini patutnya teruskan hajat utk berziarah tak salah - kenapa takut ada yg terluka sedangkan hati sendiri dah terluka... sedihkan.. kena kuat Aini kakak doakan Aini jadi lebih tabah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. amin..
      sy kuat ni kak,dh mcm incredible hulk dh ni.hahahaha

      Delete
  2. ish..apahal lak tuu... kukuhkan niat ikhlas..pje melawat dia walau apa pun /siapa pun disitu... janji ai ikhlas...

    ReplyDelete
    Replies
    1. siapa di situ tu yg penting kak..sbb "siapa di situ tu" ada 1001 perangai :)

      Delete
  3. ?????..kenapa?... mg tabahlah duhai hati,..sat g p laa melawat dia...

    ReplyDelete
  4. wah ada mata2 gitewwww... tak pa, hari lain boleh datang melawat kalau nak... ^_^

    ReplyDelete
  5. pergghhh cik ai bkn calang2 olang wooo... siap pasang spy M lagi tu..kohkohkoh...haa, ni mesti terserempak dgn kekasut lama kan... ok kalo bekas kekasih pakai kekasut je la eh..x yah panggil kekasih..x layak dah..hahahaha...betui tak ni jumpa kekasut lama??? apapun setuju dgn komen kak izan.. patotnye cik ai pi je melawat..kesian mmbe tu....huhuhu... (tp kalo deqla pun mau cabut jugak.. hahahaha ) ;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahha che ta la mata2 gelap ai Deqla..spy M kan.ni mesti Nur marah dok kata kat che ta dia.muahaha
      ni bkn kekasut deqla..terompah lg sesuai kot.boleh pakai ramai.kohkohkoh

      Delete
  6. salam ai...

    wah ada mata2 gitu...xpe lenkali p lawat lg ye

    ReplyDelete
  7. Salam ai..nape ai x teruskan je..huhu..mesti someone special ni kan....kak intan baca ada debaran di dada nih..hehehe

    ReplyDelete
  8. Huish spy berspy tkaut ah ngan Cik Ai. Takper kot, dah jejak pun kaki ke sana, niat ziarah tu dah ada aura pun dah rasa. Hehehe Mesti lagi awkward kalau CIk Ai teruskan bersua kan (saya tak berapa jelas ceritera sebenar, ini tafsiran saya sahaja)

    ReplyDelete
  9. ai jmpa sapa??haha..ingt dpa msk hospital psl kes cinta..hihi

    ReplyDelete
  10. cerita ai ni sungguh mdalam sebenarnya & ada maksud tsirat kan???

    ReplyDelete
  11. Dah nampak, tapi tak ziarah?
    Hurmm..pelik.

    ReplyDelete
  12. Lastt...!!

    rajinnya tawaf hospital.. hihihi...
    siap ada mata2 tu...
    mcm pak polisi lak ye..hehehe...

    ReplyDelete
  13. kenapa tak tanya je terus kat kaunter??letihnya la nak tawaf spital cari orang.huhu

    ReplyDelete
  14. ishhhh. bahaye ni dgn ai. siap ade mate mate. huhuhu.

    ReplyDelete
  15. ai nampak sape..awat tak melawat dia

    ReplyDelete
  16. Le nape tawau kat sepital tu..kan dah penat...eh a pasal tak melawat

    ReplyDelete
  17. laa.. tak penat ke ai tawaf sepital tu? dah jumpa taknak masuk lak. hmmm.. ada sape kat situ ai? takmo luka-luka ok. ;)

    ReplyDelete
  18. sanggup keliling nak cari kan.. ish2.. pastu xnak tgk lak.. siapakah disitu??

    ReplyDelete
  19. Mr ex ka Ai nampak tu..hu hu... Alaaaa wat dunno la Ai..

    ReplyDelete
  20. mesti tgh bz cik aini kita ni.

    ReplyDelete
  21. apacer ni ai?? teguhkn hatimu..

    ReplyDelete
  22. huhu ku tapaham ker ataupun ku tengah peninglalat aii??

    ReplyDelete
  23. ada mata2...ke ai...wat muka selamba jer....

    ReplyDelete
  24. laaaaa naper tak gi jer. kesian yg sakit tue, msti nmpk ai dr kejauhan.

    len kali takut nak gi, ajaklah geng2 jemah.

    ReplyDelete
  25. Nur bukan last, H last!!

    sebenarnya saya tak terkejut pun nampak awak kat sana..sebab saya memang dah agak, awak mesti datang..hemmm..

    ReplyDelete
    Replies
    1. H pun bukan last....
      Harap maklong....
      >_<

      Delete
  26. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete

Kamsahamnida! (^_^)