sayang demo !

April 16, 2013

lai - lai,sapa nak diskaun ?


Assalamualaikum
Hepi working day uols (“,)

Ada sesapa rs2 nk g manjakan diri kat spa?
or nk buy sumthing like crocs maybe?
Ato pun nk mandi2 kat Bukit merah laketown !
Boleh je meh la pinjam ai pnya badge!
Dpt la diskaun seringgit dua ;p















Disebabkan itu,makanya smp lah ai ke Queensbay kemarin,
Hajat di hati tu nk sambar la Crocs tp xde yg bekenan plak!
Tgk handbeg pun xde sale.haha xde sale jgn beli hokay ;p
Last tgk wayang,tawaf satu Quensbay then lepak pantai tgk “penang bridge”!
Pemandangan yg cantik,yg boleh menenangkan hati & perasaan ;p


** Ms nk beli popcorn kan,ntah cemana bleh tersilap cakap mintak popia!!!
Skali budak tu jwb “popia kat psr mlm je kak *smbl senyum mcm kmbing*
hadoiiii rs mcm nk letak muka dlm baju tau! Ciss Malu!Malu! 


psst! Eh Nur,jom g salon nak?boleh buat rambut mcm Che Ta,hahaha!



39 comments:

  1. Replies
    1. Mohon H jgn jeless...!
      Hahaha..

      ^__^

      Delete
    2. Pertama, Bukit Merahh..???
      walaupun xsampai 15 minit dari umah
      Tp Nur xmo..xmo..bini dia keja sana..
      okay fullstop..!

      Kedua, perghhh..minta popia Ai..?
      malunyaa...hahaha..

      Dann last..! kenapa Che Ta...
      Grrr...!

      Delete
    3. 1st
      kenapa eh selalu Nur dpt pes?Nur mmg ada noti ke kalo ai up entry..hadoii

      H,
      sila buat sesuatu!

      pertama..
      ooooo baru tahu,kj situ eh?ok2 tukar tmp lain :)

      kedua,ai pun heran kenapa eh popia?kenapa x putu buluh ke,putu piring ke?

      dan lastt...kerna,kerna..Che Ta tu bakal wife Zain's.kahkahkah

      Delete
    4. Takde noti ape2pun..tp instinct tu kuat..
      Hahaha

      H, tak boleh buat apa2..
      hahaha

      Ai jeles eh Zain nak kawin dgn Che Ta..
      Hahaha

      Delete
    5. hamboi cik Nur, gigihnya dia mst 1st =)

      kita mmg suka hak2 dikaun ni..moh kita p bukit merah..=)

      Delete
    6. Yayyy Cik Nur dapat first, hadiah treatment kat spa la ni ;)

      Nak jugak tengok Cik Nur ala2 Che Ta :p

      Cik Ai, sedap tak popia kat wayang tu? My brother pun baru2 ni cter kat I dia pergi kaunter popcorn nak beli tiket, 2 kali pulak tu ke kaunter sama tanya tiket. hadoi.

      Delete
    7. nur x abis2 nk berebut kumen 1st.. haihh.. x phm betoi...kohkohkoh...ehh nur, biar lmbt asalkan selmt laaa....tgk la, kumen awal2 tp x selmt.. org dok bahankan nur jek.. see??? x selmt kan.. kohkoh.. ;p

      Delete
    8. AA : Semangat tu penting..Jum2..kita bawak irfan pegi bukit merah...hihih..

      Mama Dora : Yeayy..! Nantilah Nur buat mata ala-ala Che Ta.. kuasa edit mengedit kan ada... kalau jadi, Nur tunjuk..hahaha..

      Deqla : bukan berebut lah deqla, tapi kebetulan.lagipun nur dah cuba selambat mungkin...xde yg up komen, jadi nur up la... Hahaha...

      Ehh...Nur buat mcm blog nur pulak eh...

      ampunkan daku penunggu gua...
      ampunkan daku penunggu gua...
      hahaha

      Delete
    9. erkkkkkkk..
      ai silap masuk blog ke ni?
      eh pro pic muka ai lg..eh..eh..eh..
      hahahahaha

      Delete
    10. ehhh nur ni.. lebih sudu dari kuah laa.. kan ai kan? kohkohkohkohkohkohkohkoh... amekaw pjg dah kohkoh deqla.. hahhahhaaa..

      Delete
    11. makin teruk batuk ko ni deqla...

      Delete
    12. errr....H tak terlibat dalam ini gambar..grrrr

      Delete
  2. Nak pi bukit merah nak bawak Khalish enjoy kat sana plak..Ai sponsor la..Hak Hak Hak...sekali keluaq popiaaaa daaaa..ha ha ha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hak hak hak..ai sponsor eh?
      ai pun heran cemana kuar popia maybe sbb pop corn n popian sedara kandung kot.hahaha

      Delete
  3. haha..kelakar la ai..popcorn versus popia..hehe
    beznye bermanja2 kat spa..ade dikaun lagi..meh la turun sama2

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha bleh2..
      meh la turun penang ni .hehehe

      Delete
  4. alahaiii jauhnya nak kena pegi utk dptkan diskaun tu. ai tolong pegi utk cikna k. haha..

    jauh kot beza popcorn & popia. errrr.. :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh2..cakap je apa yg kamu nak twin?hehehe
      jauh beza tp sebutan dekat sama kot :)

      Delete
  5. kohkohkohkohkohkoh.... setuju ngan budak tu.. popia kat pasar mlm jek.. hahaha... ni mesti bunyik depan tu dah nk sama kan... "pop" kan?kan? tersasul gitu eh..syok la berspa eh...deqla x penah berspa bagai ni.. kalo dpt free syok gak..kohkoh...

    ReplyDelete
    Replies
    1. rsnya sbb tu kot deqla..nk kta tersasul sbb dok smbg pasal popia xdo la plak.kohkohkoh

      Delete
  6. nak ber spa... gak... ..hohohoho//.. tu ler fikiran tgk melayang ingat kot lain tu boleh silappopia....hiih

    ReplyDelete
    Replies
    1. ingt akak la ni..smp ke tak brg? smp ke tak brg?.hahaha

      Delete
  7. wahh teringin nk g spa..xpnh try lg..hehe

    ReplyDelete
  8. jauhlah ai...wah nak mcm che tah..tang bulu mta tak nak ker

    ReplyDelete
  9. wah ajak cik nur je ka..i pon nak ikut jugak la...nak ikut nak ikut...

    ReplyDelete
  10. bestnya pi spa, memanjakan diri :)
    nak itut

    ReplyDelete
  11. jauh benor tu popcorn dgn popia tu cik ai wehhhhhh. hehe.

    ReplyDelete
  12. tak penah pegi bukit merah tu lg..teringin juga nak pegi,tp taktau la bila bole sampai

    ReplyDelete
  13. diskaun tuh.. tgk jelah mampu..

    dah lama tak g bukit merah

    ReplyDelete
  14. tak leh lawan ciknur..hihi

    ai duduk penang erkk?

    ReplyDelete
  15. hahahaha aah g lah salom wat rambut cam cik ta tuh..hihi masak kelamkabutpun rambut dia still maintain tegak.haha

    ReplyDelete
  16. kureng sungguh salesgirl tu kahkahkah tp saya pun x dpt nak tahan gelak

    ReplyDelete
  17. dah abes dah pon..terlambat suda..hahaa

    ReplyDelete

Kamsahamnida! (^_^)