sayang demo !

April 8, 2013

punca !


Assalamualaikum
Salam ceria >.<





=)
Ada rindu ai x?hehehe
ni lah jdnya bila kemalasan dh mnguasai diri.apa pun x bleh!
mood pula dh naik ke gunung kinabalu pastu xmo turun2.
best kot kat atas tu.boleh nmpk New Zealand.haha
eh,selamat bpoya2 ye H,moga selamat pergi & balik ke sana nti ;p

Alkisahnya last wik ai ke LGKW tgk pameran & pertunjukan LIMA
Panasnya Ya Rabbi,x tertahan kot muka smp jd merah
Rsnya panas kat lgkw ni lebih panas dr tmp lain,
Maybe sbb environment nya yg di kelilingi laut kot
Makanya lps 3 ari kat sana,blk sini trs demam 4 ari!
Trs ponteng keja,sora pun dh jd itik nila ;p
Hahaha hambek ko!



Punca demam (“,)



Mama Mia cakap,nk kebah demam kena mkn eskrim Vanila!
Wah mmg peberet kot eskrim ni x yah tggu demam pun xpa nih ;p
Baru idam nk g beli eskrim coklat skali mama Mia pesan “eskrim Vanila saja!“
Hohoho Vanila sj eh?ingt eskrim apa pun xpa (^_^)
Vanila pun vanila lah jji lega demam ;p
Tima kasih ye akak bg petua demam tuk kebah tu ;p

Itulah serba sedikit punca2 yg mnyebabkan blog ni terabai
Wpun sudah diketahui umum punca sebenar atau lebih tepat lagi ,“lazy“!
Kehkehkeh peace (>,<)

42 comments:

  1. Replies
    1. Ai..dia org malas..
      H kata naaa... Bukan Nur..hahaha..

      Patut la Ai demam...Ai rindu abang black tu...
      Sabar banyak2 ye Ai...Abang black tak akan berpaling tadah...dia tak kan cari teman penganti...hahaha.

      Delete
    2. dah xdak org lain ka nk dpt 1st kat sini..hadoiiii

      hahaha H sj nk membahan Ai kan..tajuk entry dia tu buat mata ai jd besar tau..alah Nur sama mcm H..PA kan :)

      ** mmg abg black tu x cr pengganti tp dia sombong daaaa.hahhaa

      Delete
    3. Ehh..rezeki Nur tau dapat 1st ni.. tak baek tolak rezeki..hahaha..

      Haaa...Nur bukan PA H. Nur PA bos Nur je. Minggu ni boss tak de sminggu...jadi raya hindu la..kahkahkah.

      **sombing eh abg black tu, kasi lempang je.haha

      Delete
    4. *** sombing?kahkahkah
      sombing pun sombing lah.hahaha
      mmg ratu betul lah (",)

      Delete
    5. Err..macam mana ayat tu boleh btukar wehh..!Saja tau...grrr.... >:(

      Delete
    6. Baru teringat....!

      Punca...punca jammed...hehehehe

      Delete
    7. ni mesti ai yg tukar ejaan nur tu kan.. terus jd sombing. haha..

      Delete
    8. Apa cerita nih? Aku sepatah apa pun x paham....

      Delete
    9. sombing ??? sumbing pun bole laaa.... kohkohkohkohkohkohkohkoh....

      Delete
    10. ehem2..H tak terlibat dalam cerita ni..

      Ai? Dia orang yang malas..kahkahkah

      Delete
  2. mmg tak mo kalah la cik nur ni...hihi

    acaner skrg dah kebah ke dmm tu?

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah..
      dah start keja Ciksu :)

      Delete
  3. Ai nnt nak pos entry,..kasi bgtau akak dl...nak first komen gak...asyik kalah jer ngan nur...hoohohoh....
    dah kebah ker ?..baguslah...wah abg black ... teman pengganti lak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahhaaha bereh kak..
      boring kan asyik Nur ja dpt 1st..dia x tdo kot kak.ada ja time ai nk up entry.haha

      Delete
  4. amboiiiii dating ngan sape pulak tu... kohkoh...patot la lazy frog nk up entri kan?kan? mood berdating tu dok ada lagi.. kohkohkohkohkoh...awat kaku jek pakwa??? ;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahha
      pakwe tu sekeh 30 kali pun ttp kaku gak Deqla..apa lah nasib dpt pakwe cenggitu kan..dh la black kaku plak,kohkohkoh

      Delete
    2. kohkohkohkohkoh...ok la tu.. itam manis si tumpuk manggis...hahahahaha... sekeh je slalu... dia x mrh...;p

      Delete
  5. ai aiskrim coklat bukan bikin kebah demam bikin tambah demam adalah..ai mv rindu lah..lama tak update

    ReplyDelete
  6. ai..betul makan eskrim bg lagi kebah cepat....amboii pi dating dngn sapa tu haaa?? ehehhe....kak intan x pernah pi tgk LIma pon seumur hidup..best kan

    ReplyDelete
  7. Wahhhh..
    Sakan... Sampai demam2...

    ReplyDelete
  8. Berjemuq sakan sangat...sian dia... Akak mmg rindu sangat tau kat Ai..jumpa hari tu pun tak puas sembang...

    ReplyDelete
  9. wah..smpai demam tu..dya blh guna tips ni..nk demam kebah mkn aiskrim.. ari2 nk mkn aiskrim xnk bg demam.haha

    ReplyDelete
  10. tu la aritu berlagak ngan cikna kan cuti 3 ari. kan dah demam. kakaka.. makan eskrem tak ajak lak tu. -_-

    ReplyDelete
  11. baru tau sembuhkan demam makan aiskrim vanilla..jadi lepasni demam bolehlah makan aiskrim yehuu

    dah bercuti2 tu kan pilihla satu gambar join giveaway saya hik hik

    http://tsukinano.blogspot.com/2013/04/cuticuti-giveaway-diari-aima.html

    ReplyDelete
  12. salam cik aini..ada ..yg no 1 kan (kulit cerah) ada lagi. kalau nak sms /wasup/wechat akak intan kat nombor ni..017-3218351

    ReplyDelete
  13. rindu cik ai .... ! cepat sembuh taw. hihi

    ReplyDelete
  14. moga ai cepat sembuh.amin.
    tgk kat tv pameran LIMA mmg bez n meriah
    sronoknye ai dpt menikmati kemeriahan itu :)

    ReplyDelete
  15. amboi cik Ai...main pegbg2 tangan yeapp. nasib baik tak bernyawa, kalau tak mesti dah pelok cik Ai erat2 tue.

    so demam dah kebah dah ni...

    ReplyDelete
  16. nice day:)
    saya adalah saya hari ini karena pilihan-pilihan
    yang saya kemarin..


    bagi-bagi motivasi yaa.. :)


    http://wisataoutboundmalang.com/

    ReplyDelete
  17. seronoknya jalan2..akak dah lama tak ke langkawi tu,ntah bila nak sampai sana pun taktau la

    ReplyDelete
  18. sya orang last kumin..heheheh...
    ok tak??

    ReplyDelete
  19. bila tulis asikrim.. teringat nicknama atil.. aiskrim atil.. hahaha..

    boleh kebah ei.. nak try ar nanti

    ReplyDelete
  20. salam cik aini
    Dah kebah ke belum. Maaf lama tak dtg sini.

    ReplyDelete
  21. mmg ade doktor yg suh mkn aiskrim kalau demam. hehe. dpt magnun satu, terus kebah. :)

    ReplyDelete
  22. amcam demam dah okey?tulah suka sangat jenjalan tak ajak.hihi

    ReplyDelete
  23. sumuq idup xprnh lg tgk LIMA langkawi nih..cik ai xjumpa kak M ke kt sana??

    ReplyDelete

Kamsahamnida! (^_^)