sayang demo !

April 19, 2013

Jumaat ~ DIA yg menentukan =)

Assalamualaikum
Salam jumaat untuk semua ;p


Best tau sandar dekat Shrekkk.kehkehkeh


Moga Jumaat yg mulia ini mbawa seribu keberkatan & sejuta kerahmatan pd kita semua.Amin

Psst! sdg mngatur strategi kearah yg lebih baek.IN SHAA ALLAH!
peace T_____T

28 comments:

  1. first!!! semoga Nur jeles. haha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ameen.. salam Jumaat renjang. ;)

      ooo patutla busy semacam je, tengah plan strategi ye. harap semuanya dipermudahkan. InshaAllah..

      Delete
    2. wahhh hebak la cikna dpt 1st!! kalah dah nur..hahahha....

      Delete
    3. Wahhhh...Tahniah Cikna..!

      Nur tahu, bila dapat Noti, ai mesti suspenda kan...?
      hahaha....

      Delete
    4. hahahahha
      pandai Nur..mmg suapenda sgt bl dpt noti takut bla buka tertera nm Nur.hahahahaa

      Delete
  2. wahhh...ai dgn shreek bagai pinang dibelah 2 laa.. kohkohkoh.. comey lote dua2.. ..nape x ckp nak p? kalo x dah suh ai kem slm kat shreek dah... haha.. salam jumaat ai... ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. shrek xtahu nk jwb salam kot Deqla.muahaha

      Delete
  3. Selamat hari jumaat Ai..!
    Hari ni Nur cuti.... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ai keja!
      mentang la hari lahir sultan perak.huh

      Delete
  4. Happy berweekeng uols. Shrek happy lupa bini bila Ai sandar kat dia.

    ReplyDelete
    Replies
    1. bini dia x tegugat pun.dh conpom2 dia lagi segak :)

      Delete
  5. hepi weekend cik ai. main lumbe sape komen 1st ke ni. hehe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha tu lah wpun ai dh mention xde hadiah tuk no pes nih.haha

      Delete
    2. hahaha. nnt cuti skolah la jaa try. kot kot dpt 1st. :)

      Delete
  6. hari ni hari ahad.
    selamat hari ahad.

    ReplyDelete
    Replies
    1. esok ari isnin
      selamat bkerja ye Fiq :)

      Delete
  7. alhamdulillah ta semakin pulih.
    Terima kasih cik aini sudi lapangkan masa di tempat ta.
    Lupa lak ta.cik aini pekabar?

    ReplyDelete
  8. terima kasih kerana sudi singgah dan meninggalkan jejak kat blog saya ..

    ReplyDelete
  9. bw ari jumaat jugak so salam jumaat jugak lah.. heee~~

    ReplyDelete
  10. Aiiiiiii akak nak sandaq gak kat srekkkk tu..hik hik...

    ReplyDelete
  11. haish seronok dia menyadar dekat shrek tu....

    ReplyDelete
  12. ci ai p singapore ke??jelesss nyaaa

    ReplyDelete

Kamsahamnida! (^_^)