sayang demo !

April 11, 2013

"Cuticuti Giveaway-Diari Aima"


Assalamualaikum
Peace no war (“,)


www.tsukinano.blogspot.com

Nmpk banner kat atas tu?
arini luangkan ms skit “joinkan” diri support GA Aima ;p


sila abaikan sandal “pink” ai yg shantekk itu.haha
it’s darurat ;p

 
begitulah kekdahnya cara pemakaian tiap2 kali kluar ke mana2.x kira even hangout dgn kwn2 ke,outing dgn fmly ke,ato dating dgn sesapa ke kan,eh dating?haha.for me,ai lebih sng dgn jeans & tshirt or blous sumtimes,dan cukup sekadar mbawa beg sandang serta sandals yg ala2 cinderela  jepun tu,ai dh boleh ke mana2 sj dgn selesanya.sgt simple kan! rsnya pemakaian kita lebih kepada keselesaan kot,ada ke org yg x kisah ttg keselesaan dirinya asalkan yg pnting dia nmpk cantik? Takdo kot..Bila selesa,cantik pun dtg sdiri kan,kan? kohkohkoh

eh,letak satu lg picturas lah!
Pics semasa bjimba di pulau Sentosa & USS,ni sblm kasut ai putus! haha

Jom lah reramai join & support GA Aima!
Syarat2 nya pun mudah je,korang pun mesti ada byk gambo outing kann.
Apalagi cepat2!  T____T
 
Psst ! sdg doa untuk kwn yg jauh di mata tp dekat di hati,
moga kamu cepat sembuh dear ;(

29 comments:

  1. Replies
    1. berjalan sampai kasut putus Ai..?
      Hebakkkk...

      Aiii..Jom pi kelantan nakk...
      hehe...

      Moga kamu cepat sembuh jugakk...! *tetibe.

      Delete
    2. adoiii
      nape ekk selalu dpt no# pes?
      boleh x kasi kat org lain plak.hahaha

      eh,jom2 dh lama x g negeri Cik CT Wan Kembang tu..qendu kat my twin :)

      Delete
  2. comelnye gmbr kat rabbit trail tuh..nxt time nak g sana pulak lah..

    thnk u for joining dear..im loving it..all the best :)

    ReplyDelete
  3. alalaaa..nk join...=)

    Yela,,,ikot selesa kita kan, bru confident!


    ReplyDelete
  4. berjalan sampai sandal putus? mmg kaki jalan ni. hehe..

    cikna belum terjoin lagi. ;)

    ReplyDelete
  5. ish3...smpai putus sandal dikejekan ai... punye la kuat berjalan...tp dah rupa berlari la pulak..kohkohkoh... ai best la byk pic pegi bercuti...mmg kaki jln sungguh la ai ni kan...huhu...good luck...nnti nk join jugeee... tgu mood GA mari dulu...hihihi

    ReplyDelete
  6. wah comeynya akak.hehe goodluck akak. solehah xjoin lg ni :)

    ReplyDelete
  7. nk join gak tpi gambar x jumpa lak adehhh..

    ReplyDelete
  8. good luck ai...
    eh nak join jugak la..tapi ade ke ek gambo ku...huhuuu

    ReplyDelete
  9. pergh,bestnya tmpt akak pergi.. haha.. btw,good luck :)

    ReplyDelete
  10. sampai putus? tu berjalan ke mengamuk tu? hahaha

    ReplyDelete
  11. wah..ensemnye shrek
    kim salam kat dia nnti ai..hehe
    sama la...pakai begini senang..mudah

    ReplyDelete
  12. perghh.. samapi putus.. hebat ni.. eh2,,, xnampak sgt lah sandal pink tu cik ai..

    ReplyDelete
  13. salam cik aini
    Mintak yg bru tu kasutnYA.

    ReplyDelete
  14. good luck ai....wah pink pun catik bah

    ReplyDelete
  15. cik ai mmg wajib lah kene join ga ni. cik ai mmg kuat berjalan mkn angin. :)

    ReplyDelete
  16. ksut ptus?ganas giler..hahaha

    ReplyDelete
  17. hahahha..cik ai mmg ganaz... pakai kasut sampai putus laa cabut laa..mujur tak hilang teros.... heh...mmg ai suka jejalan..byk gambar..kan...wah menarik tgk shrek tuu...

    ai..hadiah dah sampai tq

    ReplyDelete
  18. Uwaaaa nak pi jumpa srekkkkk gak... Kalau pi klate jgn lupa akak tau..hik hik hik

    ReplyDelete
  19. Best of luck Aiiiiii Aiiiii Aisheteru...

    ReplyDelete
  20. wahh dah g snaa..nk g gk..hihi..gudluck ai ;-)

    ReplyDelete
  21. dasyat cik ai..berjalan sampai kasut putus..hihi

    *dah ada pemenangnya la.dah tgk ke?

    ReplyDelete
  22. dah ada pemenangnyakan?nurul mmg bz tak sempat nak join=)

    ReplyDelete
  23. dah lepas dah pon..ketinggalan betoi la..huhuu

    ReplyDelete

Kamsahamnida! (^_^)