sayang demo !

October 29, 2013

sirap laici lg sedappp ;p


Assalamualaikum





Nampak air tu? Teka Air apa?kekeke Carrot susu la kan ! perghh rs x bleh blah betul.mlm smlm Ai try minum carrot susu sj nk buat testimoni thadap air kegemaran org ramai tu.kira mcm Ai ni auditor lah smlm.haha! sekali minum rs mcm eeeee peliknya mentah2 manis2.maybe sbb campuran dgn susu tu kot.xpe2 relax jap then teguk lg buat kali ke2..kali ni hisap byk skit kot2 tetiba jd sedap.haha xde maknanya sedap bila kali ke2 tu trs tekak rs loya.arghhh cemana ni..cemana ni? Air lain xde ni nk minum! trs panggil adik yg amik oder tu then oder air kegemaran Ai yg kat bwh tu.sementara nk tggu air tu smp,kwn Ai ni cakap “minum la lg skali buat seolah2 mcm sedappppp sgt air tu..nti mesti bole pnya”! hamboiii statement dia kemain lg ek! “kang aku muntah sini baru tau!” br padan dgn muka dia ;p






Fuhhh!! Lega kot dpt minum air barli ni,tekak pun rs licin je x mcm minum air td tu..rs mcm minum myk silender je,terasa mcm lekat2 kat tekak.haha skali silender ko! Pnya nk bgtau x sedappppp la teww.kekeke ;p


Ai rs maybe sbb susu tu sama kot,bukan sng kan utk org yg x minum susu tetiba nk p try air yg dah sememangnya letak susu plus dgn carrot mentah.mmg x dapat la kann..itu lah dah tahu gatai gak nk try konon..smp ke blk dok rs lg penangan air ajaib tu.dah2,lps ni ko x yah la try2 lg Ai oii..dah conpom2 x sedapppppp.minum je lah tea o‘ ais tu.lagi sedappppp.hahaha tp kan..ai rs kan..antara air carrot susu & barli..air sirap laici lg sedap kot.kan..kan!



Erkkk,ada yg suka ke? Ntah2 mmg peberet korang x air tu?
Hadoiiii…
=)

23 comments:

  1. Sedap minum tym tghari terik ni.. Hee

    ReplyDelete
  2. dua2 my peberet :)
    myb aii tak ngam dgn susu kot.hihi

    ReplyDelete
  3. Same...xble masuk gak ngan carrot susu..ツ

    ReplyDelete
  4. Same...xble masuk gak ngan carrot susu..ツ

    ReplyDelete
  5. Karet susu nur xleh telan.....!

    Sirap laici biasa....tmbikai laici shedapppp...!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. bkn soh telan..soh minum je lah Nur.kekeke

      Delete
  6. hoi itu peberet I tau. Haaaa maghah ni maghah. Hehehe I dah lama tak minum jugak carrot susu ni, malas nak buat, tak reti pun nak buat sendiri. Haaa dah tak minum susu tu, kalau dapat sirap laici bersusu pun muntah ijo kamu :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha ada ke sirap laici bersusu mama JJ? dah la mama Jj xyah la minum dah keret susu tu..tukar air lain lah.hahaha

      Delete
  7. keret susu.. ahhh terasa diriku kerek je nak telan..hakhak... sebnrnya tekak x leh terima la ai air keret susu tu...huhu..sirap laici ni sama x ngan maurici?? ke.. tembikai laici eh? kompius... huhu.. tp deqla lagi suka air laici semata.. lagi nikmat kot... ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. sirap laici tu sama dgn oren laici la.hahaha

      Delete
    2. oren laici tu mcm mana pulak? hahahahahaha ;p

      Delete
    3. oren laici tu kena letak serbuk kopi Deqla.kohkohkoh

      Delete
  8. xbaik tau hina minuman halal lg berkhasiat tuuu...
    marah btoll ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. mesti akak peminat tegar ni,hahaha jgn marah kak,sabar2..hehe :)

      Delete
  9. Mieza suka jer carrot susu.. Bagus utk kesihatan mata what? Hehehehe..
    ZON PERMAISURI CHOMEL

    ReplyDelete
    Replies
    1. keret tu baek tuk mata kan Mieza tp...tu lah.haish

      Delete
  10. suka2x carrot susu. air barli kureng sikit heheh

    ReplyDelete
  11. dua2 ok je klu ikut tekak noe...maybe sbb Ai x suka susu...tu yg x leh masuk...

    ReplyDelete
  12. ok kottt....air kesihatan.

    tp Ai...penah minum air Timun Susu? hahhaha...pelikkan...cuba lps ni buat testimoni air timun plk

    ReplyDelete
  13. semua tu tak pernah minum.. setuju dengan nur, tembikai laici memang sedap..

    ReplyDelete

Kamsahamnida! (^_^)