sayang demo !

October 25, 2013

tazkirah jumaat ~ mohon petunjuk


Assalamualaikum..

 

Ohhhoiiiiii…Jumaat sudah!
So..haruslah bersemangat ye dak,semangat nk cuti.haha!
Arini kemain semangat pakai bj kurung dtg kj
Ayu la kenkonon di hari Jumaat nan indah ni kann ;p
Dah tetiba ada org tegur lak ”buang tebiat ke oiii berbaju kurung bagai?“
Haish..
depa ni kann ! dengki la tewww ;p
baru nk bajet Extra skit jd“pompuan melayu terAyu“ tau..
koh3 =)

dah2..kang nti masuk category ngumpat la kann ;p
makanya,jom lah kita muhasabahkan diri kita
ubah yg mn harus,buang yg mn perlu..

amin!
 
salam jumaat uols ;p
peace
T_____T

 

20 comments:

  1. aminn.....
    tolong control ayu sikit ah cik ai....karang dok kembang dgn idong2 sekali dok kembang! :-P

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahahahaha
      ko ni kan Masha..mmg tau ;p

      Delete
  2. wahh..pakai baju kurung yea..!
    kompom ayu kan cik Ai.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ayu mcm Cikna :)

      eh...tetiba Cikna..haha

      Delete
  3. mana pic pakai baju kurung tu...?? nak gak tgk keayuanmu itu wahai cik ai oittttt.... kehkehkeh....

    ReplyDelete
    Replies
    1. xyah la..kang x tido lena plak Deqla nti.
      kohkohkoh

      Delete
  4. amin.... mg yg terbaik ai dapat...mana gambo perempuan melayu ter ayu tuu..bak mai nak tgk gok

    ReplyDelete
    Replies
    1. amin..
      pompuan tu sibuk kak..xdan nk snap pic.haha

      Delete
  5. Ni mesti Cik Ai jarang berbaju kurung ni kan :D I dulu suka pakai baju kurung ke office sebab senang tak yah pening nak match make baju lain :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. kekeke 5 point tuk Mama JJ :)
      Ai pakai bj kurung in case kalo tgh hari tu nk kuar g kenduri or some place yg selayaknya berbaju kurung ;p

      Delete
  6. auwwww.. ayunya.. jalan leklok kot terpeleot.. hahaha.. kemain ayu twin kita ni.. :)

    ReplyDelete
  7. sibuk je diorg tu kn. biarlah cik Ai kita ni berbaju kurung :)

    ReplyDelete
  8. berbaju kurung time keje lah bestnya...boleh control ayu dan sopan.. kekeke...

    ReplyDelete
  9. amin,...
    lya lak time kerjammg suka bbaju kurung or kurung moden..
    time nak survey ke ape,baru salin overall.. sesekali je pakai sluar.

    ReplyDelete
  10. hehe ayu pn jrg pkai bju krung p ofis..inshaallah moga yg terbaik dr Nya..sma2 kita usaha kan..

    ReplyDelete
  11. hahaha...noe pun selalu kena tegur klu pakai baju kurung...sbb terlampau la jarang pakai baju kurung..pakai masa raya je kut...hehehe

    ReplyDelete
  12. hihi...teringat masa keje partime kt sebuah firma dulu...boss CiM msti akan tegur masa dia baru smpi opis...
    "ehh..its friday...invite me for lunch today"

    sbb jumaat long break, so ktorg gigirl akn kluar lunch kt city square. tu nk menyebok laaa..nasib baik dia bayor. tp...mkn dgn boss...mana syiokk..tu yg kengkadang CiM skip baju kutung on Friday.

    hurmmm...pasal makcik yg cancer tu. kami dah buat lawatan susulan. tp masa kami dtg ank2 dia yg normal takde kat umah. anak bongsu tu dah kami daftarkan under OKU. tp skang....cuma tunggu makcik tu buat decisions utk operation. in sha Allah...bila semua dah selamat, CiM up n3.

    ReplyDelete

Kamsahamnida! (^_^)