sayang demo !

October 10, 2013

Warkah utk akak sebelah umah =)

Assalamualaikum ;p

Opss!
In bukan wartikah utk PM ye tp warkah utk jiran soblah umah ;p


 
Semoga mata ini trs terbuka dan mbantu tuannya mgharungi hari ini dgn jayanya ;p
Harap2 x tertido lah masa attend 3 meeting ari ini.caiyok2 !

Peace!
T_________T

24 comments:

  1. Hahahahahaha..... kalau jiran Ai tu Nur....kompem Nur xkan tepon Ai..sbb dahtahu sangat mesti Ai xleh tido...hahaha..

    Tapikan..patutlah lena je Nur tido mlm tadi...rupanya ada org xlena tido...kekekekekek

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalo jiran Ai tu Nur...konpom Ai g ketuk pintu tumpang tdo.kahkahkah

      Delete
  2. Terbaiklah Pesanan tu Ai... Ha ha ha ha sian Ai yg penakut ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. bkn penakut kak M..x berani je ;p

      Delete
    2. tp ko berani pulak ngan hantu karipap :D

      Delete
  3. kihkihhhhkihhh..heheheheh.a..a.a( konon2 antu pontianak mengilai...)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hamboiiii kemain mama Lela..ada gaya nmpk.hahahaha

      Delete
  4. Surat dari Ai ker? Jiran tu cal bagitau maybe nak minta tolong uruskan jenazah kot. ker?

    ReplyDelete
  5. sama la kita cik ai..penakut
    yumida klo dgr je bab **** sure rs menggigil n x lena nak tdo

    ReplyDelete
  6. dya rasa mcm nk bg note tu kt jiran dya juga lah.hehe..dya ni kurg berani jgk.

    ReplyDelete
  7. hahahaha...penakut upanya...eeeeeeeeee...eh apa yg berbunyi tuu..

    ReplyDelete
  8. hahahahahhaa... siap tulis warkah teww... kompem akak jiran sebelah terharu tahap sedu sedan meleleh ayaq hidong..kohkohkoh... kita geng ai! sbb deqla pun penakot jugakkk..tp rasanya ai kot lagi penakot...hahahahhaa.... kehkehkeh...kohkohkoh... tu dia... gelak org penakot utk org penakot jugak.... ;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahahaha hamboiiii gelak x ingt dunia nmpkkkk....kekekeek mentang la cik Abg dia ada kat soblah,tu lah Deqla berani2 takut kan,ngaku cepat! hahaha

      Delete
  9. Tu dy, siap da surat tu.haha lawakla Ai ni. Tapi kn, klu Solehah pn takut jgk.hehe

    ReplyDelete
  10. Wakaka! Macam bercinta pulak siap bersurat2 bagai... Padahal sebelah umah jer... Kekekekeke..
    ZON PERMAISURI CHOMEL

    ReplyDelete
  11. hahahahah....gatal la ko cxik Ai nak berwarkah segala....teriak sudeyyyyy....hahaha
    yang terpenting cik masha pun penakot nak mampuih juga....jgn u ever2 tulis warkah ni kat den eh...den tak layan! hahahaha

    ReplyDelete
  12. adoiii Cik Ai....ni kalau kakak jiran sobolah umah baco, tak ke nayo...

    hawait laaaa hang tu kaluttt? dah tak boleh tidoq, pi lah buat2 baca yassin kaaa, kadih laaa sedekah kat arwah. banyakkk pahala. dpd hang pi kaco org lain suruh layan mata hang yg ketakutan tak bolrh tidoq tu, ada kang org lain up n3 "surat utk Ai yang penakut"

    jangan marah naaaaa....

    Innalillahiwainnailaihirajiun.....

    ReplyDelete
  13. Alaa siannye...moga moga segalanya baek baek sahaja...

    Pss...akak sebelah tu panik kot...xtaw nk cal gtaw siapa...hehehe...

    ReplyDelete
  14. hahha..surat cinta buat jiran ni....

    salam aidiladha

    ReplyDelete
  15. Salam.
    Ai ni kelakar laa hahahha
    Salam aidil adha .aii apa benda kat belakang tuu????? hahaha

    ReplyDelete
  16. ooo ai akut ya..blh lah ngusik nanti.hehe

    ReplyDelete
  17. hihi.. penakut jugak ye cik aii ni..

    ReplyDelete
  18. hahaha.. penakut rupanya.. tunggu la malam kang cikna nak send something kat ai.. jangan lupa tunggu ye.. muehehe..

    ReplyDelete

Kamsahamnida! (^_^)