sayang demo !

October 31, 2013

25 ?? lalalalala ;p



Assalamualaikum
Hopefully korang suma sihat ye ;p





Baru2 ni ada doc kesihatan dtg buat check up kat tmp Ai..
Then apalagi kan..amik kesempatan check sumanya la kan
Check tekanan darah,kolestrol,gula,skali BMI lah kiranya
Cakap pasal BMI kan…
erkkkk kena turun kan lg 6 kg ni..
nk kena diet lg..hadoii nk pengsan..nk pengsan..
haaaaaaa *tgn di kepala mata terbeliak ;p
tp kan..kan..kann
pasal kesihatan plak..wahh yg ni mcm best je dgr
Doc tu kata “dalaman kesihatan Ai di tahap memuaskan”
Kalo dr faktor usia..kesihatan dalaman Ai bersamaan dgn umur 25
See...25 hokayyy!! I am 25 Yo =)
Ni doc tu yg cakap tau..bkn Ai ;p
Kalo Ai..ai cakap sweet 21 je.hahaha!
So lps ni..kalo org tnya umur Ai..
X salah la kan kalo Ai nk cakap 25..arkarkark

Terima lah hakikat yg sememangnya sy lebih muda dr kamooo ;p

Hahaha
Peace
T______T


20 comments:

  1. 6kg tu kira ok lagi Ai...noe ni 19kg kena turun ..hokey...pitam sekejap...

    aaaawwwww...25 u...

    ReplyDelete
    Replies
    1. pitam skjap xpe Noe jgn lelama.hahha

      Delete
  2. harap boleh la dpat berat badan yang ideal tu kan

    ReplyDelete
  3. 25 tahun? wahh.. mudanyeeee...tp kalo deqla agak2 doc tu mesti ckp 12 tahun, budak baru nak amek upsr! hahahahaha... ikot bmi, deqla dah normal..tp mcm kurus jer.. mcm kurus jer... ehehhh....

    ReplyDelete
    Replies
    1. mcm comel je..mcm comel je..ehhhh..hahaha bdk 12 thn yg dh kawin kan :)

      Delete
  4. Hahahahaha...xmenahan betullah steament yg last tu...! Doktor tu silap tu....dia nak cakap 52...tersasul 25...hahahahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe...25 ker 52..mana 1 ni...
      wah muda forever la cik ai

      Delete
    2. ewahh2..kemain ek 52..kalo doc tu cakap 52 dah sah2 doc tu pun jeles ngan Ai smp xnak cakap umo muda..hahaha nk kena cepuk la tu doc tu kalo cakap 52 :)

      Delete
  5. sya paling takut nak check up ni..takut dengn dokte huuhu

    ReplyDelete
  6. ooo..ni kire kena paggil adik ai la ni ek...hahahha adik ooo adik...

    ReplyDelete
  7. 25tahun? eeii tua nya akak :p

    ReplyDelete
  8. alamak, 25 ke? wah, kena panggil kakak la ni ye. selama ni solehah anggap akak muda lagi. hehe sori kak Ai :)

    * Bukan Cik Ai lagi ye, tapi kak Ai.hehe

    ReplyDelete
  9. konfem doktor tu salah kira.. takpun ada benda2 yg tak function kat salah satu machine tu.. muahaha..

    kalau ai 25 cikna 24 la camtu ikut pena'kulan mantik.. hahaha..

    ReplyDelete
  10. ok je :-)

    cer ai amlkan makan beras perang.
    beras perang kureng sikit rasanya
    kalau makan tak rasa nk tambah
    tp bagus utk kesihatan
    cubala

    ReplyDelete

Kamsahamnida! (^_^)