sayang demo !

July 7, 2012

Explorace 2012 !

Assalamualaikum =p
Salam hujung  mggu!

Tgh2 istirehat lah uolss suma ye =p
Haish
Hepi x hengat lah tu
Ai jgk yg tekeras kat opis ni
Igt mggu ni bleh la bersenang lenang gedik2 santai
Rupanya harapan ku musnah lagikk **hahaha
Esok plak ada explorace game!
Mintak2 jgn kena wat yg bukan2 dah la
Watnya kena pegang ular ke,belut ke
X pun kena mkn benda pelik2 ke
Adoiyaii
Bleh pengsan cek =p

                        Hadiah tmp pertama rm1000,kedua rm500,ketiga rm250 =p


                    Tgk..nm group dorang hello kitty..angrybird pun ada gak.hahaha




                    Perghh..yg ni lg dasyat,lipan baraa……tgk pun takut!
     Eh,group yg last skali tu mesti wat kputusan nk join last minute kan,
                                 tgk nm group pun dah tahu =p



So hari ni jap lagi bila agak2 bos ai dah takdo
Ai nk g gym nk kuat kann stamina **muahahaha leh caya ke?
Siap bawak tracksuit dah ni
Tggu team lead tepon je trs cargas =p
Jgn masuk2 dlm gym tgk2 bos ai dok dalam sdh
Habis kantoi nti!

Korang selalu join explorace x?
Last year ai dh join tp x menang pun
Xpelah kan x menang pun janji hepi =p

Psstt..tahu ape nama team bos ai ? JJCM....hahahaha

18 comments:

  1. bestnya berehat. hihihi..
    koje lg ke ai? wahhh bestnya explorace tak pernah join lg. nak ikottt..

    aiii.. nama pun jjcm, tak leh caya ni. ntah2 org dok race ai & the gang dok makan. hikhikhik..

    ReplyDelete
  2. taki pernah join..hehehe..

    selamat berjuang dear..lari laju2 tau..hehehe

    ReplyDelete
  3. @Chic Na
    hamboi...trs kejelesan melanda diri =p

    cikna,tu bkn ai pnya team tau JJCM tp bos ai pnya team...ai pnya team x bleh kasi tahu nti cikna gelak x hengat.hahahaha


    @Arina Shamsul
    bkn lari laju2 mama tp bw keta laju2...ngeeeee

    ReplyDelete
  4. wah cik rajin juga yer ke gym hihi

    ReplyDelete
  5. @Wanieys
    bkn rajin pun tp mmg kena pegi gak ni wani..
    kalo x,nti team lead ketuk kepala..hahaha

    ReplyDelete
  6. bestnye explorace..tak pnah join lg camni..
    selamat berjuang ye ai!
    go go ai! hehe

    ReplyDelete
  7. bestnya de aktiviti macam ni ye.. :)

    nur doakan ai dapat tempat pertama..amin..!

    ReplyDelete
  8. @cendol
    Wah..
    semangat dr cendol nih,chaiyok2..hehe

    @Cik Nur
    tima kasih ciknur..
    kang dpt no 1 dpt rm 1000 lah ye.wahhh trs mata terbeliak =p

    ReplyDelete
  9. tak penah join lagi aktiviti lasak mcm ne..kalo ada tari menari ke lenggang kangkung ke,sesuai la ngn jiwa sweety..hhehe..

    ReplyDelete
  10. wahhh...best nyer rs cam nk join jugakkk..menarik la ai...huhuhu..selamat berjaya....

    ReplyDelete
  11. @~Sweet Honesty~
    hahaha sweety..sweety
    kira yg lembut2 lenggok2 je lah ye.kalo camtu kena register dgn club tarian & kebudayaan nih :)

    @Nyue
    menarik tetarik la sgt Nyue =p
    ntah2 lusa x bgn nk dtg kj.hahaha

    ReplyDelete
  12. Berusaha!!! Geng Ai mesti boleh! Nape JJCM? Ha ha apa2 pun good luck..

    ReplyDelete
  13. atil plg suker explorace.. xmenang pun takper asalkan boleh cari2 benda ni... ekeke

    ReplyDelete
  14. rajinnye~~ hehe..

    good luck ye~ :)

    ReplyDelete
  15. ada...masa sekolah n masa kat kolej dulu...xmeng pun xpe jaji kite ENJOY!!!!! hehe..memg best...gud luck Ai :)

    ReplyDelete

Kamsahamnida! (^_^)