sayang demo !

July 9, 2012

personal insurans ~ great eastern

Assalamualaikum
Salam 1 msia =p

Pg2 lg bos ai dah sms
Jgn x msuk kj arini
No anual leave,no mc!
Ni mesti sbb explorace smlm lah ni
Takut lah tu kalo2 rmai yg x dtg kj **hahaha

Eh uols ada amik mn2 insurans x?
ada x yg amik dgn great eastern?
Ok ke x eh?
Company ai ada wat voluntary insurans esok
Sj nk tnya idea korang kalo2 ada yg tahu pasal2 insurans ni


Psstt..msh terasa skit pinggang ai tau dek mgejar si ayam betina & mngira telur brg puyuh kemarin.muahaha

16 comments:

  1. sweety dah ada insurans dah..xhengatla apa namanya..huhuhu

    ReplyDelete
  2. ok gak great eastern. company cik na pun guna great eastern utk insured sume staff dia. :)

    ReplyDelete
  3. deqla pun ada insurans...lorhh... sat nk tgk apa namanya.. lupe...hikhik.. =)

    ReplyDelete
  4. hehehe... bos2... awal2 lagi dah dia dah bagi pesanan penaja kat pekerja dia..

    ReplyDelete
  5. ay amik jugak tp dgn maa..yg ni tak tau lak..huhu

    ReplyDelete
  6. wani ada juga AIA punya sekali dengan qalief wani ambik :)

    ReplyDelete
  7. dya tak ada insurans lgi.hihi

    ReplyDelete
  8. nur pun ada insurans dah..
    tak pasti lak nama pe..
    company yg uruskan..hihi

    yg nur amik sendiri, under mybank..etika..

    ReplyDelete
  9. hehe...masha ada kot...tapi,xmenahu la pulak ape namenyer

    ReplyDelete
  10. insyuran ni..tak tau la ek..oki aje kut..hee

    ReplyDelete
  11. owh..
    tima kasih ye atas suma pendapat2 korang ni.nmpk gayanya asok ai kena g dgr briefing great eastern pnya insurans nih :)

    ReplyDelete
  12. saya pun xd insuran personal lagi ni cik ai..huhu..nanti kongsilah pasal insuran tu ye~ :)

    ReplyDelete
  13. M pun mmg kurang arif bab2 insurans ni..hu hu..

    ReplyDelete
  14. blom ambik mana2.tapi memang plan nak ambik...tgh nak decide yang mana...

    ReplyDelete
  15. hubby nurul amek Great east..nurul amik prudential n anak2 pun sama

    ReplyDelete

Kamsahamnida! (^_^)