sayang demo !

July 16, 2012

Segmen Ayu : Saya Blogger Dari...

Assalamualaikum
Salam pagi senin =p





Saya bloger dari Perlis Indera Kayangan!
Opss! Skrg dh jd Perlis Darul Sunnah =p

Haip
Jgn wat memain ye
Satu geng & seangkatan dgn cik Ayu kita ni tau
tp skrg ai bekerja di Kedah
ada sesapa nk jln2 dtg Perlis?
Jom…
Ai jd tourist guide
Ke pdg besar?ke Gua kelam?
X pun ke kmpung ai ladang tebu?
Bleh jerkkk
apapun,ai bangga jd org perlis
kan Ayu kan..kan..kan
ececece =p

amacam?
Dah tgk banner atas tu?
Rs nk join sekaki ke?
Ha…sila lah click banner tu ye =p

Amik peluang ni TAG Suraida lah
Pemilik blog laman Suri
Yg lelain,jgn malu2..
Jom lah menjoin kan diri ramai2 =p

Psttt..thanks ye ciknur TAG ai,len kali TAG la lg.kekekeke
Moga cepat2 sembuh ye ciknur.Amin!

48 comments:

  1. oo..sekapal ngan ayulah yew...samalah kita,..org utara..

    ReplyDelete
  2. saya jln2 gi perlis nanti saya cari ai ok...insyaallah..

    ReplyDelete
  3. Padang Besar memang best lah Aini.
    Baru balik haritu siap beli kukus baju raya Iman Raneeya semua.

    Kalau pi Padang Besar, tak rasa pun masa bergerak laju. ;p

    Pssst, rindu pulak nak makan kat Jeti Kuala Perlis. Rindu seafood yg fresh & murah tu.

    ReplyDelete
  4. x pnh lg membe org perlis...salam perkenalan ai...

    ReplyDelete
  5. owh gitu kisahnye.. baru la tau cik ai asal mana...hihi...

    ReplyDelete
  6. oh orang perlis...

    Jauh tu....bile agaknye leh jumpe..hee

    ReplyDelete
  7. saya pernah gi perlis...menginap kat satu hotel tu...apa namanya ntah,lupa la....ala yg depan tu ada gerai2 makan yg fofuler tu....apa namanya ntah,lupa gak...huhuhuuu

    ReplyDelete
  8. owhh owg peghlih ka??hehee berjiran gan saya jew.hihihii

    ReplyDelete
  9. Org kpg!!!! hahaha..nanti raya mai lah umah..hihhi..klu g pdg singgahlah kdai kek mak ayu tau..cewaah promote siap..hehe..t ayu listkan ya ;-)..tq support ayu!!

    ReplyDelete
  10. owg perliss nak ikan pekasaammm..hohohoohoh

    ReplyDelete
  11. salam kenal dikk
    wahh dari jauh niee
    akk folooo ;)

    ReplyDelete
  12. selamat bersegmen... sy dr selangor...

    ReplyDelete
  13. saya bukan org perlis,tak pernah sampai perlis pun..huhu kesian saya..

    ReplyDelete
  14. haip jiran...saya dr kedah hahaha

    ReplyDelete
  15. next vacation perlis. satu2 nya negeri kt semenanjung yg cik na belum sampai. nk heret dua2 skali ai & ayu utk jd tourist guide. ;)

    ReplyDelete
  16. @izan mama mia
    A'ah..utara gak ka?
    sama lah kita=p

    @Arina Shamsul
    bleh je mama,no hal..siap duit tuk byar upah ai tau.ngeeee

    @? dak pink
    amboi ain..siap bl bj IR kat pdg besar eh.hehehe

    pstt..kalo rindu mai la selalu2 ajk Azreen skali =p

    ReplyDelete
  17. @Yumida
    skrg dah ada kan...salam pkenalan jugak Yumida.hahaha

    @Deqla manjew
    hihi..tu lah deqla,untung ayu wat segmen kan.hahaha

    @dyabunga
    join jgn x join dya..bg semangat kwn2 =p

    @lelamaisara
    bile ye?
    haish ada rezki nti jumpa lah :)

    ReplyDelete
  18. @Karukord Jagau's
    hotel Putra Brasmana kot..btul x?

    @Deq's Qienz
    hor ler..jiran sebelah mnyebelah =p

    @are_lin@yu
    wah bleh dpt kek free x kalo g kedai mak ayu tu?hahaha
    raya nti...insyaallah =p

    @~Sweet Honesty~
    ikan pekasam?hohoho
    bleh2..mai le sni :)

    ReplyDelete
  19. @ieda
    salam kenal kembali akak =p

    @msredcheesecake
    hai..sy dr perlis,kekeke

    @cendol
    hai org melaka!ding dong...

    @mama aryan
    xpe..nti2 jln smp la ke perlis..

    ReplyDelete
  20. @Wanieys
    haip
    jiran sebelah..hahaha

    @Chic Na
    welcome to perlis cikna..
    bleh je nk jd tourist guide..nk demand harga tggi ckit dgn cikna sbb special.muahahaha

    ReplyDelete
  21. http://anzulnashome.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html
    singgah n follow dr selangor :)

    ReplyDelete
  22. terjah sini dari segmen sama. dah follow awak.. salam perkenalan :)

    http://damnright-welcomestalker.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

    ReplyDelete
  23. cek mai dari penang..dtg dari segmen yg sama..terus follow sini..kalu sudi singgah ye..

    http://loveprettydinda.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

    ReplyDelete
  24. sama2 kaseh blogger perlis.. :)

    ReplyDelete
  25. Salam perkenalan~~^_^
    kte dri segmen yg sme..
    dri sarawak..:)
    bw n flow here :)ada ksemptan jenguklh kt cnie..
    http://deary-ainn.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-sarawak.html

    ReplyDelete
  26. wooohooo!!!
    org perlis....hehehe

    ReplyDelete
  27. Salam kenal.. dari segmen sama.. dah follow awak.. jemput ke blog saya pula ye =)
    http://ibuafinaazfar.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-selangor.html

    ReplyDelete
  28. nurul lah nie..selamat bersegmen=)
    http://hezrina83.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

    kita dr melakalah gebng gsf=)

    ReplyDelete
  29. blogger terengganu datang melawat disini.. ^_^

    http://lokmanramli.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-terengganu.html

    ReplyDelete
  30. salam kenal :)

    hai, blogger perlis.. Jiran lah kita.. Ros dari Kedah :)

    jom..jom singgah blog Ros..

    ReplyDelete
  31. salam,saya blogger dari kedah datang sini singgah dan follow (;

    http://diarionlinenurul.blogspot.com/2012/07/segmen-ayusaya-blogger-dari.html

    ReplyDelete
  32. sheda pon join. blogger perak. salam perkenalan :)

    http://shedameor.blogspot.com/2012/07/saya-blogger-dari.html

    ReplyDelete
  33. Salam perkenalan...:)
    dtg Dari Segmen yg sama...:)
    Sy dr Sarawak...salam kenal..
    http://taqieeummu.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-mesir.html

    ReplyDelete
  34. salam kenal... :)

    Dari segmen yang sama :

    http://cahayacita2.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

    ReplyDelete
  35. Dari segmen yang same :)

    done follow kamu ;)

    http://sukesukicikkeyrah.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

    ReplyDelete
  36. ciksu dari kedah ;)
    salam kenal n follow sini juga
    lobaksusue.blogspot.com

    ReplyDelete
  37. salam kenal:)

    http://sukatykupown.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-sarawak.html

    ReplyDelete
  38. Salam.. melawat orang senegeri... :)

    ReplyDelete
  39. Salam Ramadhan..
    Datang dari Segmen Yang Sama.Salam Perkenalan.Blogger Dari SABAH!! ^_^
    Dah Follow Sini,Jemput Singgah Blog Saya Plak K..

    http://manssmile.blogspot.com/2012/07/segmen-saya-blogger-dari-sabah.html

    ReplyDelete
  40. salam kenal.. dr segmen yg sama dah follow

    http://greenonepiece.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

    ReplyDelete
  41. Hai, selamat bersegmen..

    http://www.sna-aai.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

    ReplyDelete
  42. singgah sini dari segmen yang sama. done follow u :)

    http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

    ReplyDelete
  43. hai oghang dari negeri seblah..hehe follow you..saya dari kedah..salam kenal ^_^

    ReplyDelete
  44. singgah n follow dr segmen yg sma

    http://sweetsadmemory.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

    ReplyDelete

Kamsahamnida! (^_^)