sayang demo !

March 31, 2013

selamat ulang tahun mama2 cute (^_^)


Assalamualaikum
Besday party time’s up! Oh yeahh (“,)

T_________T

Let’s go party celebrations!
Kehkehkeh

To gojes mommies
Ø  Mama Mia & Mama Lela


Wishing both of u a hepi besdayyyyy!
Moga hari ini menjadi hari yg manis & indah tuk di kenang ;p

Mama Mia request xnak share kek besday kan ;p

Ni kek special tuk akak dr SC!Strawberry Cheese Wit Marshmallow ;p
Sepotong cukup lah ek,kang byk x abis mbazir lak,x baek.hehe




Ai doa semoga akak dikurniakan kesihatan yg baik untuk trs mnjaga Mia
Moga akak sentiasa sihat & bahagia di smping papa & Mia
Ai jugak doa moga Allah permudah kan segala urusan akak
Moga Allah makbulkan segala impian akak
amin




Ni tuk mama Lela,juga dr SC ;p



Kek Coklat indulgence,kembali kan memori di Melaka ;p
 

Moga mama Lela dimurah rezeki & sihat sentiasa
Moga terus menjadi ibu yg terbaik untuk Alesya
Ai doa moga Allah permudahkan segala urusan mama lela
serta terus berjaya dlm kerjaya
sy hepi sgt kenal kamo mama Lela!
Sy rindu suara merdu bak buluh perindu kamu tu!
Bila nk tepon sy lagi?haha



Erkk,Nak hadiah x? kalo nak nti tggu abg posmen dtg antar ye =)
** Moga persahabatan kita kekal hingga ke jannah.i luv both of u.Ceria2 sokmo & Heppy birthday!!


Psst! Akak setuju x kalo ai kata org yg dh kawin,umurnya automaticly akan “up“ setahun dr org yg blum bkwin wpun thn kelahirannya sama? hehe amacam kak Lela?? kehkehkeh

28 comments:

  1. Replies
    1. Oppp oooppp...Abg polis Lagi la rindu kat Ai tau Nur..hi hi...betoi kan Ai...

      Delete
    2. erkkkkk...
      fyi..entry ini tiada kaitan dgn rindu2an ye..harap maklom.hehehe

      Delete
    3. HBB buat mama mia dan mama lela...

      Delete
  2. aamiin
    selamat ulang tahun utk diorang
    sedap pulak kek tu...hmmmmm...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kek SR kompem sedap la Yumida...Ai nak gak kek tu..

      Delete
  3. happy besday buat mereka berdua..dah sinngah tadi..

    sedapnya kek tu :)

    ReplyDelete
  4. terima kasih,..ai.... komen pas makan kek...hik... mg doa ai dimakbulkan..amin..terima kasih sekali lagi atas hadiah yg bakal berkunjung tuu....sayang ai..hiih..

    hapy besday gak tuk kembar hari,..lela..yg slim..semoga terus comel...

    ReplyDelete
  5. hahahhahaha..ai ni nak juga muda dari kite ea...sedarla awak tu sebaya kite ok ok ok........

    ape pon terima kasih..tengah tunggu abg posmen datag ni..heheheh..
    untuk mama mia happy besday tau..:)

    ReplyDelete
  6. hbb mama2 cute... dua2 ni sape yg paling cute?? cer jawab teka teki deqla ni... kohkohkoh.. teka teki la sgt.... ;p

    ReplyDelete
  7. Selamat Hari lahir untuk mereka...sedapnya kek...

    ReplyDelete
  8. ala bagi kek sepotong sorang je? utk cikna takde ke?

    aah cikna setuju jugak dgn pendapat ai tu. hahaha..

    ReplyDelete
  9. twinku syg, cikna demam ni. mohon ai dtg melawat bawak choc indulgence sebijik. konfem terus sembuh. ;)

    ReplyDelete
  10. happy birthday buat mereka..wah yg last sekali tue tak tahan..kalau macam tue MV kena +1 umur MV lah kan ai..ehehe

    ReplyDelete
  11. perghh kek utk kak Lela tu yang sedap. Harap2 nt cik Ai pun bagi kek ni kak solehah jugak.haha :D

    ReplyDelete
  12. alaaaaaaa cik ai. mane cukup sepotong kek sorg tu. kene la dabel. hehehe.

    ReplyDelete
  13. salam ai..wah sedapnya kek secret recipe tu..

    apapun semoga izan dan lela dimurahkan rezeki,pjg umur dan berbahagia selalu

    ReplyDelete
  14. selamat hari lahir buat ke duanya ;-)..lapaq kek!

    ReplyDelete
  15. amboi sedap ok kek tuh..hu hu terpaksa cari kek lepas nii

    ReplyDelete
  16. hepi belated besday buat mereka~

    ReplyDelete
  17. salam
    Lawatan tirana aduka awal pg jumaat cik ainh.

    ReplyDelete
  18. alaa.. knp ramai org post gambar kek ni? kalau post kek betul ok lagi.grrr..alamat mimpi kek lah mlm ni.. ^_^

    ReplyDelete
  19. bila tgk kek ni dah mula dah ingat kek secret receipi yg coklat banana tu

    ReplyDelete
  20. hbb tuk them..dq bru nk up n3.hahaa :P

    ReplyDelete

Kamsahamnida! (^_^)