sayang demo !

July 25, 2013

♥ Ampun ye Nad ;p ♥

Assalamualaikum
Peace yo ;p

Salam 15 ramadhan (^_^)
upss entry must be publish before 12am ;p
Kalo after 12 yakni 16 rmadhan,
ari jumaat kan,suppose to be entry tazkirah ;p
Sbnrnya nk cite semlm ai berbuka dgn kwn lama IMA mrangkap kwn baek
smbil berbuka smbil2 bcerita,smbil bcerita smbil2 ketawa,
the end kenyang mcm tu je sbb kj dok gelak ;p
Rugi oii bayar memahal utk buffet last mkn ntah apa2 je !
Sblm blk sggh lepak sat kat Bagan Ajam amik angin mlm.cheewahh ;p
smp rumah pun dah jam 11,kemain lg smbang smp lupa nk blk ;p
Ms tgh rehat2 kat umah tu lah tetiba ada coll masuk,
lama Ai biarkan x berangkat,masuk lagi kali kedua,jg x berangkat
kali ketiga Ai tpikir sape lah coll memalam ni kann.x tdo ke?
cukup kali ke empat x angkat tetiba trs ada msg masuk
nah! Skali xdenya bg2 salam dah.keh3
rupanya kwn Ai si Ima tu ada cite kat si Nadia ni yg kitaorg bbuka bsama
makanya si Nadia ni pun bekali2 la tepon Ai tp x berangkat
ai smp skrg x save no si Nadia ni sbb dia ni suka sgt tukar2 no tepon ;p

Jgn xtau..tazkirah mlm tu blgsung sengah jam.arkarkark

ai mmg kalo no# pelik ckit,x kenal x angkat la jwbnya
ntah mcm mn ntah dulu terangkat ms si minah ni wat onar
kan dah tekena! x menahan betul dia gelak ms tu,caitss (^__^)
kalo dlm Fb pun nama pelik2 agak2 x kenal mmg ai x accept
yg si Nad ni pun ai x accept pasal tu lah,letak nama “warna biru”!
Ntah apa2 warna biru lak,dah abis pikir kot ;p
Pic dia lak ms tu pic kartun,mn nak tau sape ye dak?

ha..baru padan dgn muka,keh3
len kali antar la msg thru FB,sng la ai nk accept ;p
kan?

Adoiii..ko dah nape lah Nad oii letak,“Warna Biru“.
Kot ye pun abis idea meh la tnya aku nih..hahaha

Kalo korang nk accept ke mcm tu?
Saudagar ZamZam lah,Mamat Jiwang lah,tgk nama pun gerun ;p

Eh,dah rs mud nak raya lah,radio pun dah start putarkan lagu raya kan!
Tp kan..kan..kan..bj raya xtau lg kt kedai mn,survey pun belum!
Erkk..ada yg nak tlg beli kan tak?ngeeeee (“,)

Peace
T______T
 


32 comments:

  1. Replies
    1. Nur ada 70 lebih request friends dalam FB...
      malas nak approve..sbb tak kenal..!
      nasiblah kalau kawan2 yg letak nama pelik tu..
      hehehe...

      semoleknya kalau nak kita approve, kenalah meses dulu kan...barulah kita laju je approve... :)

      tapi nur skrang byk lepak dekat fb lagi satu tu..hahaha..malas lepak fb sedia ada..sakit hati jeee..!

      ehh..pegi bagan ajam yea..bestnyaa..! ramai tak org bulan2 puasa ni? ada lagi ke org jual2 kat situ? rindulah nak pegi lagiii...

      err...lain lain no.pelik call angkat je..hahahasian ai, tak memasal trauma kan...maaf ye cik ai..hahahaha..

      Delete
    2. kan..wat la mcm ai tnya Nur dulu ye dak.."Nur Amani" ni Nur ke?kahkahkah

      fb lg satu?upsss secrettttt ;p

      aha ada je Nur..mmg setiap ari mlm ada org jual kat situ,nk kirim ke?ngeee

      hohoho trauma oo,tak2 pnh angkat gatal je aritu p angkat,caittt :)

      Delete
  2. ai
    minta saiz bj
    nk tlg bl kat cni

    ReplyDelete
    Replies
    1. akak nk tlg beli ke?
      wah terharunya.trs rs nk p peluk akak ni...dah bl jgn lupa pos tau,ai nk pakai 2 ari 2 mlm :)

      Delete
  3. hehe..saya pun kalau nama pelik2 takut nak add sbb ntah sape2 ntah..huhu~

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha tu la kan..baek xyah accept la Yana :)

      Delete
  4. amboihh.. dah mcm retis , ramainye add dia..kehkeh.. deqla kalo org call cam tu gak la ai.. kalo kuar no, mmg terpaku la jugak tgk no yg kuar tu sambil otak ligat dok pikir, eh no sape la niii? hihihi.. smpai la dah habis ringing.. hahahaha.. mmg tak jawab smpai ke sudah! penah la jugak deqla x jawab hubby yg call sbb dia guna no opis dia, dia bkn x penah call guna no tu, tp deqla yg lupa.. hikhik.. apa lagi, kena tazkirah la jugak sbb byk kali kot dia call deqla x jawab.. kohkohkohkoh..

    ReplyDelete
    Replies
    1. stakat 30 Ai x accept tu apalah sgt Deqla oii kalo nk dbandingkan ngan Linda off kita tu.ada 70 pending accept.tu baru retis.kohkohkoh

      Delete
    2. Kemain banyak korang. Cik nur lagi sampaai 70. Hebat. ..hehee..saya ade la belasàn..tapi x kose la nk tgk skrg. Sebab x kamcing ngan fb skrg.=).

      Delete
  5. last2 dia yg savekan no fon opis dia kat henpon deqla.. kehkehkeh.. (sambung komen lagi tu.. hahahahaa)

    ReplyDelete
    Replies
    1. aisehhh
      siap ada smbungan kat sini lak.hahahha
      kdg2 tu pkir pnya pkir last terputus mcm tu je kan.takut la jg kalo ada emegncy ke ape ke tp lg takut kot kalo kena pnggilan hangit tu.hahahha

      Delete
  6. hahahaha.. lawakla btul lah.. hehehe

    ReplyDelete
  7. heheh..kalu sya pon tak accept gak kalu name pelik ni..hehehe

    ReplyDelete
  8. eh ni retis ke ni ramai je add ai..hahhaha..nak add jugak la...(wlaupon dah add nak add lagi,hahah..)

    ReplyDelete
    Replies
    1. add lg skali dia remove trs mama Lela.kekeke

      Delete
  9. sambung lagi komen bole? hahahahaha.... (tgh xde keje la ni)
    just nk bgtau la kan, deqla pun tgh guna go sms pro sejibik sepesen mcm ai guna tu haa.. hihihihi...

    ReplyDelete
    Replies
    1. smbg komen x tahan tu..
      sama ek Deqla..nak tukaq la mcm tu.hahahha

      Delete
  10. Mieza pun kalau no tepon yang takde dalam contact list memang tak angkat.. Kahkahkah! Ate, panjangla tazkirahnya ye.. Ahaks!

    ReplyDelete
    Replies
    1. aha..panas telinga la Mieza oii menahannya.kekeke

      Delete
  11. eh sama lah kita.. maklumlah twin.. haha.. cikna kalu no kenal pun malas nak jawab apelagi no tak kenal.. hahaha.. nasib lah..

    *kalau cikna tepon jawab ye.. :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. jahat siot no kenal pun x angkat..oh dah tjawab la slama ni twin col Renjong x angkat..huh mebai smggu!

      Delete
    2. errr contoh no kenal yg malas nak jawab: mr boss, ex3, musuh dalam selimut.. hahaha.. ai tak termasuk la.. cer try call cikna..

      mebai tu ape ai??????

      Delete
    3. kta nk jd org utara,mebai pun x tau cemana ni.keh3..

      **mebai tu merajuk lah ;p

      Delete
  12. haha naya je kawan ai tu..hihi hangin satu badan diaa..
    cendol kalo no tak kenal angkat jugak tapi tunggu org yg call tu bersuara untuk dicamkan siapa punya suara..hihi

    cendol pun tak beli lagi baju raya.malas sgt rasanya.mood raya tak de lagii..emm emm..

    dulu cendol approve je sape2..skrg dah start remove balik sape2 yg tak kenal tu..nak buat ape,ye dak?hii

    ReplyDelete
  13. hahahaha. same perangai macam jaa jugak. entah bape fren request kt fb tu, tak pernahnye nak semak. kikiki.

    ReplyDelete
  14. haiii....... salam Ramadhan awak... done follow sini

    saya memang tak accept friend request FB kalau tak kenal. Takut je entah sape2 yg datang.

    ReplyDelete
  15. aah samalah dgn yumida
    no yg x dikenal malas nak angkat
    adik yumida pun jenis yg suka tuka no hp
    kengkdg geram gak
    bila tuka dia x inform kita
    no lama tu kita kol2 xde respon pon..
    byk kat fb nama pelik2 mintak di approve kan

    ReplyDelete
  16. no tak kenal mls angkat.. fb pun skrg mcm tuh.. mls2.. eh2, lama kita dua tak komen-mengomen hee~~

    ReplyDelete
  17. Ouh, saya pun mmg Xkan pprove org yg saya xkenal di FB... Phone pun kalau nombor x familiar, mmg xangkat...

    ReplyDelete
  18. Kalau akak tengok nombot pelik2 mmg tak angkat gak.. Kalau kat FB pun sama, tengok Nama pelik skit mmg ignore ja la..

    ReplyDelete
  19. haha ayu pn pasni xnk agkt gk la.aritu kna skli..blh nk mtk mlyn plk..ee grm nth apa2..

    ReplyDelete

Kamsahamnida! (^_^)