sayang demo !

July 22, 2013

♥ Kekdahnya tjadi di bulan puasa ♥

Assalamualaikum
Salam 13 Ramadhan ;p

Cepat benar ms berlalu kan
pejam celik pejam celik dah 13 Ramadhan
Alhamdulillah
Sempat jg terawih wpun hanya 2 mlm
Tggungjwb pd kj kali ni mngatasi segalanya
Ecece,statement bukan main lg kenn
tp seyes,
Ai bkerja mlm spnjg bulan ramadhan ni
dan makanya di bulan ini pd tahun ini
usaha utk melipat gandakan pahala adalah sgt terhad!
tp x kisah lah,jji ai cuti raya seminggu ;p
ye dak?
apa lah sgt stakat nk kj mlm sbulan tu kan?
kohkohkoh

Untuk korang yg setiap mlm  bertarawih,
tahniah ai ucapkan,alhamdulillah ;p
harap2 xde lah kes kasut ilang  ye ;
kalo ilang jg,korang disarankan ikut mcm pak Iman kat bwh ni :-
kekekeke

MOS :: sediakan payung sblm hujan (“,)


ato pun kot2 ada yg nk mpercepatkan masa berbuka
boleh lah try tips kat bwh ni :-
selamat mencobaa,hak hak hak

Siannn woo..tggal nmpk mulut je besorrr,keh3

hepi Monday blues ye korang,
peace!
T_______T

27 comments:

  1. hahahahaha... lawak yg 1st tu deqla penah baca.. mmg lawak aih siap pakai terompah sukaneka secara berjemaah.. aduiiiyaii..kesian pokcik tu..

    psstt.. cik ai keje mlm eh..? xpe2.. jgn riso, hantu karipap xdak.. dah kena ikat bln posa ni.. kohkohkohkohkoh... ;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. hantu karipap?
      tuan hantu karipap dok bz buat bisness Deqla tu la hantu dia x merayap.koh3

      Delete
    2. hahaha.. bz jual karipap kat param ka? hakhak

      Delete
  2. errr.. baru perasan deqla yg 1st komen.. ehh musykil jugak ni.. camne boleh terr..1st pulak ni.. ? hikhik..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Xpercaya yea Deqla....
      Kita yukar tempat nak...?
      Kahkakahkah....

      Delete
  3. Kahkahkahkahkah...mmg xmenahan tau lawak antarabangsa tu...hahaha.....

    Alhamdulillah...setakat ni Nur xpernah hilang selipar lagi..hehehe....

    Ehh..seminggu je ke cuti...?kejapnyaa...Nur 2minggu...hihihihi....mohon jeles... ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. nak ilang ke Nur?
      sediakan terompah.kekeke

      2 mggu ek..jeleznya :(
      ntah2 2 ari..bkn leh pakai sgt KERO ni,kalo smp 2 mggu leh smp Cirebon tu,hahahaha

      Delete
    2. terompah mcm kat atas tu ke? xmo ahh..hahaha

      err..dua hari apa barang..2 minggulah ai...
      jeles kan..hahahah
      :p

      Delete
  4. kehkehkeh.. sepakat sungguh depa tu.. lain kali bawak pad lock pi masjid utk lock selipar.. hahah..

    yg no 2 tu mesti ai dah pernah buat kan? hahaha.. ehhh.. cikna start cuti awal puasa lagi sampai raya.. hahaha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha lock kasut kat tiang masjid ;p

      haippp,bkn Ai lah tp Nur..kekeke
      kalo stat dr puasa dah cuti yg bkn jelez tahap gaban dah ni tp tahap suria pkasa hitam dah oooo.hahaha

      Delete
  5. boleh je buat sdri terawih tu cik ai. penuhkan malam malam terakhir nnt. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. in shaa Allah..
      mlm di mggu terakhir :)

      Delete
  6. NURUL SEKARANG SOLAT TARAWIKH SENDIRI JER KAT RUMAH..SBB NGAN ANAK2 PAYAH G MASJID.bila depa tido baru senang nak solat

    ReplyDelete
    Replies
    1. xpe Nurul..
      kira Nurul buat jugak :)

      Delete
  7. hehe ayu pn smpt 2 ari ja..inshaallah psni blh p lg..abc awal th ni.hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. aha..sama lah Ayu
      Ai pun Abc awal gak :)

      Delete
  8. pakai selipar beg plastik je..xde org sudi ambik..hikhik
    pic bwh tu kelakar beno..sian pakcik tu

    ReplyDelete
  9. alolo..cian nye kena keje malam upenye...nanti sya datang teman ea..hehehe..sye datang terbang melayang2 ke sane...hhhaha

    ReplyDelete
  10. ala...kite pakai je kaki ayam...sape nak curik kaki ayam? buat sup kaki?
    hambikla...boleh beli lain....hahahah

    ReplyDelete
  11. Alahai, bersukaneka ke masjid.. Kohkohkoh!

    ReplyDelete
  12. siannya ai kena keja malam..salam ramadhan

    ReplyDelete
  13. kesiannya ai …kena keja malam upernya..sabo je la

    ReplyDelete
  14. tak bestnye kena kerja malam..huhu~

    ReplyDelete
  15. Tak bestnya keje malam... APA pun moga bln Ramadan ni penuh dgn anal kebaikan... eh SAMBIL kerja pin boleh zikir.. tambah pahala.. hehe

    ReplyDelete
  16. Dua2 pict katun tu mmg lawak la Ai..tak menahan akak tengok.. Raya sakan la lps ni Ai..seminggu tu.. Mai Langkawi tak?

    ReplyDelete

Kamsahamnida! (^_^)