sayang demo !

February 2, 2012

keranamu 20 sen!

Assalamualaikum =)
sihat semua hendaknya ya =p


memandangkan esok start cuti 3 ari
cukup time je kat opis td trs blah
smp umah cepat2 kemas bj trs cabut blk kg
pnya excited nk blk kg smp terlupa nk top up 'touch n go'
dah tu laju je masuk lorong 'smart tag'
skali scan kuar balance kat screen rm 2.80
oh tidakkkkkk!!
cemana kejap lagi nih.**huhuhu pakai la
xpe2 "tawakal tu allallah" =p


so seperti yg di jangka
maka dgn hebatnya bunyi lah "siren" mnandakan x cukup lg rm6
lupa lak nk rakam bunyi siren tu**hahaha
pas tu dtg la srg mamat tol yg ensem
trs cepat2 ai cakap
sy pnya balance smart tag x cukup cik!
"owh xpe cik bleh bayar cash yg balance tu"
owh ye ke..trs ai bg rm7 kat dia smbl cakap sory ye cik.
"xpe mmg dh kj sy.tggu kejap ye cik,sy ambik kn 20 sen balance nya"
lps dia dh pulangkan balance tu
tetiba 
cik!! lagi 10 sen  x cukup**smbil ai tunjukkan duit yg dia bg td

ha..lbh kurang sama besar kan!














ehhh..
sory2...mmg rm 20 sen ni.x perasan td**cisss apasal la aku x tgk dulu duit ni
"eh xpe k.long,sy x kisah..wat la selalu".
"rayben hitam sgt kot k.long" trs mamat tu jwb smbl senyum2
wuarrghhhhhh** malunya2 rs muka pun sm kaler ngan rayben dah.
ingt dia bg rm 10 sen td
sbb duit yg baru ni saiznya lbh krg rm 10 sen yg lama je**huhuhu


pstt..rs cam nk terbang trs smp umah je!

9 comments:

  1. hahaha*bukan bertujuan nak gelakkkan cik lavender ye tapi nak gelakkan kak long tu..hihi*eh?kak long dgn cik lavender sama ke?oh?im sorry...ihik.

    nasib baik dompet pun tak terlupa..kalau tak..emm,minta bantuan superman la nampaknya..hihi.

    ReplyDelete
  2. haha,, ku pon da simpan 20 sen baru satu,, cantik!

    ReplyDelete
  3. @Arina Shamsul hahaha terus dr cik bleh tukar ke k.long kan.cisss =p

    ReplyDelete
  4. hahahah...sama la.tengok2 dalam wallet banyak dah syiling baru tapi kadang blur bila nak bayar.kena tengok betul2 dulu takut salah bagi.hmmm

    ReplyDelete
  5. kan.. kecik je duit baru sekarang ni, kena hati2 lepas ni, mcm duit 50sen, sebesar duit 20sen je.

    pasni kena tgk btul2 duit tu..hehehe..

    dh tgk duit 50sen? jum tgk sini..entry bulan lepas..

    http://cahayacita2.blogspot.com/2012/01/alahaiikecik-je.html

    Pstt...follow sini.. :)

    ReplyDelete
  6. @aReLaN ha..tgk jgn x tgk.nti kalo silap malu je =p

    ReplyDelete
  7. @:: Cik Nur :: a'ah lps ni sure tgk btul2 pnya lah

    psttt..thanks ye follow

    ReplyDelete

Kamsahamnida! (^_^)