sayang demo !

February 23, 2012

workshop - cuci mindset

Assalamualaikum =)
Pagi suma =p

Tahu smlm ai blk kul bp sbb setel benda alah tu?
Kul 930 beb…perghhh
Dtg x nmpk matahari
Blk nmpk bulan **ayoyo
So hari ni dtg dgn semangat baru
Xmo buat silap **arkarkark leh caya ke?
Lg pun arini ada class workshop je pun
Tahu apa tu class workshop?
Class workshop ni class untuk wash kita pnya mindset
Nm pun workshop kan
Tmp nk baiki segala kerosakan terutama minda **hahaha
Dan harusslah ai terpilih sama.
Bleh phm kann kenapa ai tepilih?
Hahaha tu lah..main byk lg **kann dh kena
Sesuai bangat dgn tajuk workshop tu
‘Change the mindset’
kira lps ni mesti ai jd pkerja yg dedikasi,rajin,semangat,positive.
kira yg baek sj lah =p
so x pyh cakap byk..jom kita layan pic kat bwh :-

ha..ni lah tmp workshop tu..siap ada tayar kan..sesuai dgn nama "workshop" =p

   "owh kj hg amik pic je kan....jap lg hg g present kat depan.aku x kira".nilah kata2 jejaka idaman malaya merangkap our group leaders..bagus pnya dia sound dkt ai =p

tengok la dia pnya muka.mesti tgh bengang tggu tuan puteri nk ke depan tuk presentation.sengaja ai wat lambat2 biar dia tggu...hahaha
 
      ni hasil dr group disscution.abaikan tulisan yg mcm cakar ayam tu ye =)

pssttt...bos cakap kat ai,"pergi je lah workshop tu,dengar je bkn wat apa2 pun".pastu bos cakap lg "mana la tau bleh cuci2 otak yg berkarat jd bersih blk"...hahaha terasa ai  =p
kalo x bersih jg xtahu lah =)

10 comments:

  1. gain new experience huh? hehehe

    ReplyDelete
  2. best je nampak tu.keje kilang cam saya ni memang tak merasa la.wuuuuu

    ReplyDelete
  3. giler tak de life..tp tak pe la, utk dpt pengalaman baru

    ReplyDelete
  4. Cik Nur xpernah merasa pun cm ni.. best la ai.. :)

    ReplyDelete
  5. waahhh setailo giler nama workshop...hahaha...
    eh sama lah.hari khamis semalam pun join workshop,tapi more on team building la kot...heheh :P

    ReplyDelete
  6. mane gambar cik ai pergi bentangkan,, tok na tgok jugaaa,, ^_^

    ReplyDelete
  7. assalammualaikum dear :) kamu di TAG http://wwwmarina-arina.blogspot.com/2012/02/segmen-tambah-follower-tanpa.html

    ReplyDelete
  8. @akuamir
    dh ai yg bentangkan..so sape yg nk amik pic kan?malklumla tukang yg amik pic tu dh ke depan kan =p

    ReplyDelete
  9. hehe. mane ade cakap ayam. ni tulisan org expert nih. ;)

    ReplyDelete

Kamsahamnida! (^_^)