sayang demo !

February 25, 2012

"Segmen Tambah Follower Tanpa Blogwalking by MD"


Assalamualaikum =)
pagi suma =p

"Segmen Tambah Follower Tanpa Blogwalking by MD"


Nmpk tittle tu?
Ha...ni kes nk join segmen lagi lah ni.kali ni ai join segmen oleh Mr Doctor yg di tag oleh Mama Arina .
Sbnrnya ai bkn reti pun nk join2 suma ni.kali ptama join contest yg di anjurkan oleh Clive dulu
Ni kira 2nd time lah ni =p

Ai ambik kata2 dr Mr Doc :-
Kadang-kadang disebabkan jumlah follower yang ramai membuatkan kita terus bersemangat untuk
mempertingkatkan mutu blog kita.. InsyaAllah, kalau entry kita menarik, pasti followers ni akan
datang jenguk jugak blog kita suatu hari nanti melalui dashboard..
btul kan?ai setuju bangat!
Ye lah bila ada ramai followers ni,secara x langsung btambah kenalan kita kan.bleh saling tukar
pandangan,saling komen mengomens,rs cam rapat je...jd betambahlah ukhuwah antara kita kan =p

ha..then now giliran ai tuk menTAGkan ..hahaha
sapalah ye yg nasib sgt baek tu ye :-


ha...da siap,rs cam dh folow syarat2 nya..hopefully btul lah =p

22 comments:

  1. thanks dear =p

    pndai kan Mama Arina tag kita berdua =)

    ReplyDelete
  2. Cik aini lavender, mekasih,
    blum kelapangan nak join ni;)

    excited nk joinnssss..hik hik

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum.. TQ join segmen ni.. InshaAllah awak akan dimasukkan ke group 2.. Cek my blog @ 23/2/2012 pada pukul 3pm untuk senarai nama untuk follow2 nanti.. ^__^
    Btw, MD follow sini ^^

    ReplyDelete
  4. hye ! (^_^)

    iera balqis dtg dari segmen yang sama [group 2] num 11..jom dtg ke blog iera balqis.. iera balqis da jadi follower blog nie..done follow blogger..hit me back :)

    pages sye>http://www.facebook.com/pages/Iera-balqis/335898119785996

    twitter sye>http://www.twitter.com/@BalqisThahirah

    blogger sye>http://kisahhatiherbalife.blogspot.com.au/

    ReplyDelete
  5. follow sini jugak... singgah blog i k. hehehe :P

    ReplyDelete
  6. hi, saya dri segmen yang sama (group 2)..
    follow back oke..
    :)

    http://anemsmartlittlegirl.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. follow sini :D

    Salam perkenalan~~

    ReplyDelete
  8. muja follow sini back,,, hehe,,, nice blog,, muja suka pink :D

    http://mujadafewa.blogspot.com/

    ReplyDelete
  9. Salam Persahabatan diAlam Cyber.

    I follow....U Follow....

    From: Adando.blogspot

    ReplyDelete
  10. hai cik lavender's (^^)

    mashi dtg dari segmen yang sama [group 1, No:3] ..jom dtg dan follow blog mashi .. mashi dh jadi follower blog ni..

    http://hatiberbungaros.blogspot.com/2012/02/segmen-tambah-follower-tanpa.html

    ReplyDelete
  11. thaz follow elly..
    singgah sini n follow..

    ReplyDelete
  12. hye ^-^ jalan-2 dan follow blog nie . cantik ! :) dari segmen yang sama . [group 1]

    http://luvmomoiro.blogspot.com/2012/02/segmen-tambah-follower-tanpa.html

    ReplyDelete
  13. Hai Aqialh follow sini
    #129
    Sudi-lah follow Aqilah balik tau

    http://aqilahberbicara.blogspot.com

    ReplyDelete
  14. hola,saya dtg dari segmen yg sama iaitu segmen dri MD,
    http://iezamin92.blogspot.com/2012/02/segmen-tambah-follower-tanpa.html

    group4,no32,,follow saya semula tau :),,sy dah follow blog ni

    ReplyDelete
  15. singgah dr segmen sama cik buaya follow sni ye :)

    salam kenal cik buaya

    http://rara-zura.blogspot.com/2012/02/segmen-tambah-follower-tanpa.html

    ReplyDelete
  16. Hai. hari ni melawat kawan2 dari segmen Dr. Muda vs Ustaz Rock. jom singgah blog saya =) ada SALES hebat !! jom laa tengok mana tau ada yg berkenan =)

    ReplyDelete
  17. Salam ukhwah...Qaseh datang dari group 1...follow awak...keep in touch k...

    http://cintaqasehsuci.blogspot.com/2012/02/segmen-tambah-follower-tanpa.html

    ReplyDelete
  18. Hai. Sy dah follow blog kamu. Dari segmen yg sama,group 2. Jemput dtg blog sy yea
    http://shaeyzawrote.blogspot.com/

    ReplyDelete
  19. Salam. Ainun dari segmen MD group 4 datang follow. Jom follow dan ziiarah blog Ainun balik :)

    tyra-faiera.blogspot.com

    ReplyDelete

Kamsahamnida! (^_^)