sayang demo !

February 20, 2012

urself =p

Assalamualaikum… =)





































Pssttt…apa kata korang..setuju? =p

12 comments:

  1. setuju!!! setuju !!! saya berdiri atas kerusi ni say setuju!!! nampak tak?haha.

    ReplyDelete
  2. Cik Nur juga setujukk..!! Sambil angkat tangan tinggi2.. :)

    ReplyDelete
  3. @Arina Shamsul
    hahaha..bkn Cl yg nmpk tp si Aleesya yg nmpk.mesti dia heran apalah kena ngan mama aku nih.hahaha

    @:: Cik Nur ::
    setuju eh..bagus2 smbil angkat ibu jari tgn tinggi2 =p

    ReplyDelete
  4. btul2, penting kan diri sendiri jugak and
    persuade urself , , :D

    ReplyDelete
  5. org slalu cakap, "forgive yourself" tapi bukan senang sbrnya...kalau da berjaya maafkan diri,barulah boleh maju ke hadapan! :D

    ReplyDelete
  6. @Cik Aini

    betol betol..perlu timing yang betol.tak boleh awal sgt,tak boleh lambat sgt..

    kalau lambat sgt,dorang akan develop dorang punya view sendiri dan dipengaruhi oleh kawan-kawan sebaya,jadi the perspective lepas tu pun takut tak betol karang...

    February 20, 2012 2:08 AM

    ReplyDelete
  7. @Mr.Clive
    yg ni mmg setuju bangat!

    kang dorang dh pandai develop sdiri ms tu ajar pun x guna dh kan =p

    ReplyDelete
  8. ha,dan bila dorang da pandai belajar sendiri,penerangan dari parents da xguna da...huhu .... tu la yang bahaya nya kat situ...

    ReplyDelete
  9. kdg kdg sayang pade diri sdiri sgt penting dari sayang pade org lain. :)

    ReplyDelete

Kamsahamnida! (^_^)