sayang demo !

March 6, 2013

♥ bermandikan cahaya ♥

Assalamualaikum
Peace no war !

Semenjak dua menjak ni malas betul lah ai nk bloging.nk up entry pun malas nk bw lg lah malas.ntah hantu mana ntah masuk dlm badan.erkk chop2! Bukan hantu tp ntah angin apa ntah meresap masuk.tp kalo bab jalan2,berjimba2  x malas plak.semangat lagikk ado lah.sgt heran kan!kan..hahaha

Haish
Xpo lah eh,layan je lah pic2 ai g I-city 4 mlm yg lepas.nk tulis pnjg2 pun xdo idea nih ;p



















Errrkkk..pic yg last tu kan..
Tetiba ai nmpk ada org pakai bj ghatering ! trs ai snap pic !
korang heran x kenapa org tu pun ada bj GSF? Siap ada url lg tuh !
Musykil betul ai mn dia dapat eh?
Erkk,korang kenal ke sapa dia tu ? Kahkahkahkah ;p



ingt nk g sana dendiam skali ada plak org watsap ,“Ai kat Shah Alam ke?“
baru lps mimpi ni rupa ai bertukar warna warni ! hahaha yolah sgt ;p
Aiseh,rupa2 nya Mama Mia dah pecah lubang daaaa.ngeeee


Psst ! ada souvenir comel yg ai terima dr Nyue,nti ai up entry ye  =)

63 comments:

  1. 1st...!
    Okay jap nak baca..
    Heeee.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kompang dipalu~ pengantin malu~~
      Duduk termenung~ tunggu pengantin~~

      Ehh...Silap lagu pulak..!
      Hahahahahaha.....

      Sebenarnya Nur cuma nak komen, i-City nampak lain lah..!
      Lagi besarr...!Nur pegi dulu biasa2 je...

      Sekian... (",)V

      Delete
    2. haish,
      kan dh cakap no satu kat sini xdo hadiah hokayy..g tuntut kaunter H.hahahaha

      erkkk,
      maaf blog saya x perlukan sebarang lagu!
      saya selesa tanpa lagu.muahahaha

      sbnrnya ai pun cuma nk komen,dulu ms ai g sana pun biasa2 ja,skang dh bermacam2 siap ada mainan lagikk..

      sekian (",)

      Delete
    3. Maafkan hamba ini,
      PA H suruh tuntut Hadiah di sini...
      Hahahaha....

      Tak apa, lagu itu diberi percuma,
      jgn risau tiada caj tersembunyi.
      heeee.....

      Dan Nur nak request gambar yang lain-lain..
      Mana...mana....??

      Delete
    4. erkkkk
      gambo yg lain2?
      yg satu tu pun nmpk secara tiba2 hokayy.muhun phm ye :)

      Delete
    5. Wey..ayat yg update tu, mcm kenai je ayat sape..
      kahkahkah... :)

      Delete
    6. Nur tahu, ai cuak kan time tu...
      sia tnya lagi betul ke Nur mimpi mcm tu..
      hahahaha

      Delete
    7. mana ada!
      cuak tu x lah cuma ada sikit kekeliruan di situ.kahkahkah

      Delete
    8. errrr..apa kaitan Kaunter H dalam cerita ni? grrrr

      Delete
    9. Kami buli2 je H..
      tak buat ape pun...

      Eh Ai...Mana pic lain?
      up laa...malu2 pulakkk..!
      Hahah

      Delete
  2. Hehhehehe...
    Tetiba pulak ada jugak kan....
    Femes GSF... =D

    ReplyDelete
  3. femes GSF kalian ;)
    kenapa malas up entry? tertunggu2 saya tau.
    Honestly saya pun dah macam kurang perasaan nak publish post, draft berlambak ni uhuhu. Rasa cam nak go private or disable comment jer hahaha. (luahan perasaan pulok).

    ReplyDelete
    Replies
    1. kenapa pulak ni mama JJ..?
      Kalau private, lepas ni susahlah Nur nak jumpa JJ...
      Mau sawan....!
      huhuhu

      Delete
    2. a'ah kan mama JJ..
      ni tgh berperang dgn diri ni..menghapus kemalasan.hahaha tp rs mcm "kemalasan" tu nk menang je.hehehe

      Delete
  4. kahkah..ai jumpa mama mia tak?hehe akhirnya jmpa gk dgn jagau eh..hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. x jumpa la Yu..husben mama Mia kj :)

      Delete
    2. Tapi dia jumpa org lain ayu... :)

      Delete
  5. ICT.. Ros pun dah pernah gi.. tapi, tahun 2011.. huhu,, lama tu.. wah, kat sana pun ada jumpa ahli GSF ye?.. Kebetulan ye..

    ReplyDelete
  6. cantik nye pic2 ai snap ni..
    bestnye jumpe mama mia yg cun melecun tu :)

    ReplyDelete
  7. ahaksssssss.... tuan KJ celebrate birthday kat icity...huhuhuhu......

    Ai, hawait tak snap pic side by side di bawah bulsn purnama beserta lampu liplap kaler kali icity....woooooottttttt...... siapakah yg beside KJ tu.. ahaaaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaahaha
      Jagau xnak CiM..dia malu katanya ;p

      Delete
    2. HAhahahahahahahhahhhahahahahha
      kahkahkahakahakahakaakahakahakahakaha
      bahahahahahaha

      Delete
    3. woii..woiii
      mohon jaga adab suara kat sini ye.xmo gelak kuat2.stakat hihihihi **sambil ttp mulut dah lerr :P

      hahahahahahaha

      Delete
  8. Dh lama tak p Icity.. suka tgk lampu2 n cahaya.

    ReplyDelete
  9. waaahhh....! terang2 tulis kat baju blakang tu karukord jagau....hahahhaaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. wahhhh..yeke..? Nur tak perasan pulak...
      Nampaknya mahu mengaku, tapi malu...
      kan..kan..kan...
      Hahahaha..
      :p

      Delete
    2. eh tulis karukord Jagau ke?
      jap2 nak tgk blk...hahahaha

      Delete
    3. sape la agaknya yg curik baju si menteri pasola tu eh..siap pakai pi icity lagi tu.. hahahahaha

      Delete
  10. sama gk dgn lya..mood nk update log agk kelaut...
    maye amikmasa kot.. ni ru slow2 bw...

    cantik sgt kat i city..teringin nk kesana

    ReplyDelete
  11. teringin sangat nak g Icity hmm dah 3 tahun dah mengidam nak gi sana kah3x...nxt tambang murah lah ha ha...

    saya baru nak teka Jagau dah salah orang

    ReplyDelete
    Replies
    1. salah ke kak..?
      cuba tgk betul2..
      hahahah

      Delete
    2. hahaha.. aima dah teka betul tu..apa yg salahnya??? haihh cik ai ni pun satu! yg p snap muntot jagau watpe?? seksi sgt ke cik ai oittt?? hahahahaha

      Delete
    3. hahaha
      kan kata tetiba jumpa Deqla..so kna lah tgkap bontot dulu nk kan kpastian baju.hahaha

      Delete
  12. pergghhhh.... citer panas nih!!! kalo masok melodi kompem meletop2...hahahahaa... mesti muka ai eksaited thp gaban kan masa jmpa jagau tu. (jap nk bygkan muka eksaited ai tuh) hahahahhaa....

    ish.. dtg icity sonyap2 eh.. x bgtau pong.. eh, lupe lak.. dia nk ngedate ngan jagau mane leh kaco kan?kan? kekekekee...

    pssstttt... bila lagi nk ngedate sesama ngan jagau tu??? bgtau siap2 tau..kami nk p skodeng nihh.. kahkahkahkah...

    ReplyDelete
    Replies
    1. cikna pun tgh bayangkan ni deqla. mesti sweet2, pipi blushing2, nyorok2 belakang pokok. kikiki..

      Delete
    2. kahkahkah
      xdak maknanya aih..ingt cite hindustan ka dok blkg pokok..

      pliss Deqla..
      mama Mia tahu hokey..:)

      Delete
    3. Belakang pokok..?
      Hahahahahaha....

      Delete
    4. belakang pokok yg bercahaya tu la nur... hahahaha

      Delete
  13. errr.. did i missed something here? adakah betul rumors2 yg cikna baca kat atas2 ni? kehkehkeh.. ai, kata twin. takkan nak secret2 pulak. kan dah janji tiada rahsia antara kita. kemon la. hahaha.. aummmmm.. :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. celebrate bday ke kat sana? agagaga..

      Delete
    2. oh nooo..
      plis my Chikna...dun misunderstanding.
      nothing changes here.huhu trust me my twin :) hehe
      kemon Chikna kemon..well, u know me better rite ? kehkehkeh

      weiiiii...
      jahat siottt

      Delete
    3. andai segala rumors ni betul..
      Nasik minyaklah kita...!

      Jom pi perelis jom..!
      Hahahahahaha

      Delete
    4. erkkkkkk..
      pak polis..pak polis...
      tgkap mereka smua !!

      Delete
    5. bukan misunderstanding cuma konfius je bila baca.

      ape pulak perlis nur. i-city la. ngehehe.. I love u ai!! :*

      Delete
    6. arghhhh
      mencikkkk Renjong tau..

      Delete
    7. mana polisi..?
      Naya kita kutuk buah hati dia...
      hahahahah

      Delete
  14. wah..wah..napa eks mama mia br tau nie..adanya entry ini,..mujur tuan badan yg bagitau...err...terpecah lubang eks....wah jagau,..entry akak ko baca tapi tak komen..pun...tapi sempat pulak g icity yer walau lewt malam....hebat laa penangan ai...kikikki...hai...nur pula yg seronok tuu....ehe...kita doakanlah mereka..kan nur..bye...mg gemerlapan icity ,,,buat mimpi jadi nyata....

    ReplyDelete
  15. jagau tanpa kata..hanya bunyi eks..apa kes..

    ReplyDelete
  16. bestnya ai dah mandi cahaya..mama tak pernah mandi cahaya lg tau.bersih ke? macam mandi air jg ke? apalah perasaannya..beza tak ngan mandi kolam? hahaha.

    eh? ada pak jagau..so,ai tak snap gambo dgn dia ke? uits..hihihi.

    ReplyDelete
  17. teringin lah pg ict bawak anak2=)nampak sangat menarik

    ReplyDelete
  18. nah...bermandi cahaya dgn KJ yea..gosip2 ni...hehehe

    ReplyDelete
  19. kak intan x pernah pi sana…huhuhu..cantik2 lampu kat sana,..huhu

    ReplyDelete
  20. dah lama jugak akak tak kesana..

    ReplyDelete
  21. ooo.. pi i city ye :)

    ciksu tak pernah sampai lagi pon :)

    ReplyDelete
  22. weii...mana pic lain..?
    Up laaa...
    hahahaha.. :p

    ReplyDelete
  23. Owh! Pi jumpa Jagau rupanya...dibawah cahaya lampu lagi...bergemerlapan lip lap lip lap...

    ReplyDelete
  24. cik aiiii ko ngedate ngan jagau kihkihkih..hamboi2 bhgia sungguh dibwah lampu lip lap lip lap haha

    ReplyDelete

Kamsahamnida! (^_^)