sayang demo !

March 4, 2013

besday wishes to hantu kedundung aka Jagau ;p

Assalamualaikum
Peace (“,)



Biarpun mcm2 hantu ada dlm badan ko,
hantu kedundung lah,hantu karipap lah,hantu kain sarung lah !
x kisah lah apa jenis hantu pun yg ko ada
hari ni ai tetap nk ucap kann..

v   

v   

v   

 





·         Happy Birthday to you!
·         May you have a million moments of joy,
·         a million moments of love,
·         a million moments of pure happiness and
·         a million moments of good health and wealth


eh,yg ke berapa eh Jagau bsday ko nih?
39 ke? Eh 29 ke? or 49 ?
Ok2..aku acah mak labu je tu.hehe
Arghhh x kisah lah yg ke bape pun kann
As long ko hepi kann Jagau kann? Kann? (>.<)


hepi besday Ye Jagau (“,)
·         moga diberi kesihatan yg sihat selalu..
·         moga dimurahkn rezeki melimpah ruah..
·         semoga hidup aman bahagia sentosa &
·         semoga Allah permudahkan segalanya.
Aminn!


Ni kek untuk ko,kalo ko x abis ko kasi blk kat aku tau.kehkehkeh


selamat hari tua Jagau !!
ark ark ark =)

44 comments:

  1. 1st lagi.. :)
    Kan..kan..Kan....!

    HB Jagau..!

    Nur cuma nak cakap..selamat hari lahir..!

    Psst Ai..Umur bukan satu isu ye..
    Hahahahaha...

    *Larikkkk.!

    ReplyDelete
    Replies
    1. mana mau larikkk hah??
      dush2...tumbukan tepat di pp.hahahaha

      Delete
    2. langsung tak tepat..
      sebab Nur sempat elak..
      kahkahkah....

      Delete
    3. Relax2 jangan gaduh..Nur jgn kacau Ai nnt Abg polis marah...

      Delete
  2. ehh.. harini besday jagau?? tgk la nnti nk up entri ke x.. hahahaha... amboii awalnye ai up entri.. opkos la kan.. keksh gelapmu kan ai? kohkohkoh...hepi besday jagau!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wajiblah semangat deqla...!!

      baca komen deqla..tetiba Nur rasa nak nyanyi lagu kumpulan ungu tu...

      Kahkahkah...!

      Delete
    2. woiii..woiiii
      kang sekeh kang? mau?

      hamboiiii2..nak nyanyi bagai..
      nyanyi lagu nasyid sdh :)

      Delete
    3. ha kan.. ramai yg menyokong ku... sah2 la kan nur?....

      ku mencintaimu.. lebih dari apa pun... lalalala... sambung nur sambung... hahahhahaa

      Delete
    4. hahahaha
      xyah dok smbung2..
      hempuk jg budak ni kang ...
      kahkahkah

      Delete
    5. terima kasih Ai.....
      rasa cam dh komen dh siang td....mana pegi komen aku tu ahahhaa

      Delete
    6. mana komen jagau's ai..?
      tentu ai sorok nii..!

      sbb ade ayat munge2 eh....
      hahahahah

      Delete
    7. ai dh delete dah komen Jagau tu..
      yg ni pun kalo boleh nk delete gak tp dah ada org reply kat bawah lak.ngeeeee

      Delete
    8. weh..mana aci maen delete2...
      hahhahaha....

      Delete
    9. owhh... ugut nk delete... len kali xmo kumen blog lagi baru tau.. haaa ugut gak nih.. hahahahhaa

      Delete
  3. HB besday,..jagau..wah kekasih gelap.!!..wawawwawa.....hot nih..kiiki

    ReplyDelete
    Replies
    1. hot n spicy cam kepsi kan kak..
      xmo lah ai jd kekasih gelap..
      ai cerah kak.hahahha

      Delete
    2. cerah dan gebusss..!
      Itulah ai..!

      Delete
    3. kepsi kat icity..mmg best sambil bermandi cahaya..hoohho..mmg nur..nampak ai gebu laa....

      Delete
  4. wah besday kekasih gelap die la...hahahhaahahaa...
    ai bagi adiah ape eh..nak tau....sambut sesama eh...hahahahhaha.....

    happy besday jagau....Semoga kamu bertemu kekasih hati mu..hehehe...ai pon boleh tu....kah kah kha.....:p

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg hotest la psgn keksh tu.. pagi2 pun ada yg kejutkan tau.. kahkahkah

      Delete
    2. sambut sesama tp srg ke hulu srg ke hilir.kahkahkah
      woiii woiii...tu suma auta hokayyy..

      Delete
  5. hepi besday to her eh him :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. to her pun ok lah kak Tiha.hahhahaaha

      Delete
  6. hepy beday gak buat jagau...hehehhee

    ReplyDelete
  7. hantu pun ada birthday ke? hehehe.. eh cikna blum buat entri lagikkk..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ai.. miss u so much. p jenjalan kl eh.. jumpa jagau ke? :p

      Delete
    2. x g kl pun Cikna..g icity je pun pastu blk..
      ha tau pun rindu..ingt my renjong x qendu renjang.ahhahahahaha

      Delete
    3. Ehem2..dia pi tak ajak Nur..
      tp Nur faham...

      sebab tak nak kacau daun..
      hahahah

      Delete
    4. arghhhhhhh
      mencikkkk lah dia nih.grrrrrr

      Delete
    5. Ai sayang Nur kannnnn...!
      :p

      Delete
  8. happy besday to pak jagau...komen dlu la..nyue xsempat nk up e3..eheheh...kek cantik punye dr ai..kasi kaw kaw..huhuhu...

    ReplyDelete
  9. wah..special kek utk encek jagau..sedap! nak jugakkkkkk
    hp bday ye encek jagau

    ReplyDelete
  10. alamak mama tak buat entri lagi untuk si hantu kendundungkaripap ni..hahaha.btw..

    mama wish apa yg cik ai dah tulis kat atas tu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nur tgk bygkan mcm mana mulut mama yg comel tu sebut "kendundungkaripap"

      hahahahahahahahahaha.. :p

      Delete
  11. selamat hari lahir juga untuk Jagau...

    ReplyDelete
  12. sorry late ke sini..selamat hari lahir KJ moga mudah urusan dan murah rezeki..

    ReplyDelete
  13. Nur ni...asyik dia jer yg 1st.

    jagau berhantu....hahahaa.... btw, HB KJ a.k.a Hantu Blogger Karukord Jagaus

    ReplyDelete
  14. Happy Birthday Mr J keh3x.. blom buat entri lagi ni but will do :)

    ReplyDelete
  15. hb jangau..tak dan nak buat entri laginie...sik jer ada hal nak2 sofia tak sihat sgt n maknya plak juga tak bape sihat!

    ReplyDelete
  16. untung jagau dpt kek dr cik ai muehahahaha

    ReplyDelete

Kamsahamnida! (^_^)