sayang demo !

March 6, 2013

Gracias !


Assalamualaikum
Korang sihat ?

=)
Aisehh,dah kalo mukadimah tu senyum tu tahu2 je lah kan.mesti ada sumthing lah tu kan ;p .bukan apa baru2 ni ai dpt souvenir dr Nyue,alah si manis Nyueyien tu,si coloteh yg bercerita itu ini tu.heran la jugak sbb xde plak dia mention nk bg apa2 barang,nk kata ai menang join GA or Segmen jauh skali lah kan.haha apa pun ai bersyukur,hepi sgt sbb apa yg Nyue kasi tu comel lagi kiut..ai like it !

Ú   
Ú   
Ú   


Tima kasih Nyue,sayang Nyue 2 kali ;p


Sesiapa yg belum pernah bertegur sapa lg,jgn lah memalu..klik je header kat bawah tu ye.confirm nti smp lah ke teratak Nyue.selamat berkenalan.ahakss ;p


Klik je ;p

Thank you,kamsahamida,Merci & syukran Nyue ;p
Syg rs ai nk pakai =)


53 comments:

  1. Replies
    1. tu arr..sape suh x join hari tu..huhuhu...

      Delete
  2. bestnyer.. kiut je pemberian nyue

    ReplyDelete
  3. wah jagau first komen.//..kalah dah nur..hihiih..laju jer jagau komen entry ai..hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. erkkkk
      xde kena ngena kak..Nur tu sawan asyik nk first ja.hahahha

      Delete
    2. sepatutnya Nur first tauu..!
      Pasaipa jagau curi pulak ni..!

      Nak rampas tahta ke..?
      hahahahahah

      Delete
    3. hahaha.. musykil jugak nih... selalunya jagau pyh bonar nk kumen....tggu entri basi baru nk kumen..kohkohkoh....misteri sungguh la!!

      Delete
    4. woiiii
      jgn bikin propa kat sini plissssss
      hahhaha

      Delete
    5. nampak sesuatu tak..?
      hahahhaha

      Delete
  4. er lupa,..tahniah dpt hadiah comel dr nyue...

    ReplyDelete
  5. oh cute nya hadiah dari nyue :)

    ReplyDelete
  6. comeynya getah rambut ngan fm tu. mintak.. hehe.. sempena apa ni dpt souvenir? jeles tau. haha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. mintak?
      mintak ngan Nyue ye twin.hehehe

      Delete
  7. kalau sayang nk pakai post kat mama je la ai...mama berani pakai..hahah

    ReplyDelete
  8. comelnyaaaa...bila punya GA ni Nyue? CiM takde pownnn....

    hehehe...(mengada)

    ReplyDelete
  9. Replies
    1. Baeknya komen Nur mlm ni..
      hahahahahha

      Delete
    2. baik la sbb entri ai pun baik jek kali nih.. hahahahaa

      Delete
    3. eh entry ai stiasa baekk hokayyy.haha

      Delete
    4. tapi boleh je nak buat huru harakan deqla..
      hahahahaha

      Delete
  10. Tahniah Cik Nur, bila Cik Nur nak send hadiah kat JJ ni? hhaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. erkkkk
      ciknur?y ciknur?
      wuarghhhhhhhhh mama Jj bikin sentap.muahahha

      Delete
    2. Wahh..JJ rindu Nur ye...
      Terima kasehhhh..
      Rindu JJ jugak...
      :)

      Delete
    3. oi .... ni mesti Cik Nur yang taip ni. hahahhaa ala yang, influenza la, baru pas lari dari blog Cik Nur kot masa ni. hahahhaa ampunnkan patekkkkkkk.

      Delete
    4. Kahkahkah..!
      Adehh...Sah Mama JJ silap blog rupanya..!

      Lawaklah....!

      Delete
    5. Ini la jadinya bila buka site banyak2.. pastu lompat komen sana sini sambil tunggu loading. The price I have to pay for commitment. huh alasannnn. hahaha
      Tapi sejujurnya, saya selalu confuse pun blog Cik Nur ngan Cik Ai, jangan marah tau, entah apa saya fikir pun tak tau. Maybe warna kot.

      Delete
    6. erkk..rabun warna ke?hahahaha eleh reason x boleh accept btul lah..nak kena sekeh nih ;p
      next time bayar dgn FM dr jerman.wakakaka

      Delete
    7. hahahaha oit kamu dah pernah ke sini, so takder makner nyer :p:p
      tembok batu tu nak? Se tan kami hantar. Or setan pun boleh :p wei I nak masuk tdo dah lalok giler ni, kang tak pasal2 merapu lebih kang. Sanggup datang sengkang mata cek pembetulan diterima or not ni :p:p hahaha

      Delete
    8. wei..nak jugakk..!
      hahahaha...

      Xpelah Mama JJ....nur xkisah pun...
      bila baca tgelak pun ada...
      sekali gus jadi satu hiburan pula yg boleh dibahankan...

      hahahaha....

      ai kisah ke?

      cuma satu, jauhkan JJ dari ai..dia garang..!hahaha

      Delete
  11. kompius sat... cik nur ke cik ai?? hihi

    ReplyDelete
  12. nyue ada bgtau deqla psl perancangan dia nk bg hadiah.. masa tu kat melaka bila tgk korg smua bg hadiah.. hihi.. deqla pun dah dpt..sgt comey kan..tp x buat entri lg.. ehh! cantik betul kaler getah rambut tu kan? hihihih...

    aiseyh.. apsal plak komen deqla utk mama JJ x dok bawah komen dia??? ahh belasah je laaa... ;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nyue sj kan bg kaler tu kat ai..ntah kenapa tetiba rs cantik sgt kaler tu tau.muahahhaaha x kisah lah Nyue..ai ttp suka :)

      Delete
    2. betul..betul..betul... hargai setiap pemberian kwn... x kesah la..hati tetap berbunga2 riang kan cik ai? hihi

      Delete
  13. nape saya tak dapat jugak ni..huhuuuu..jeles ni..hehhe

    ReplyDelete
    Replies
    1. mama lela...utk mama lela ad tp kne reject..nty nyue pos balik...sorry taw..kelambatan..

      Delete
    2. so..bw2 bsabar ye mama Lela :)

      Delete
  14. hahahaha...Wadusss2x..malu ahh ! brg simple je cik ai..siap buat e3 ag..huhu..segan silu plak rsnye..hahahaa....tq cik aii...huhuhu...

    ala2 promote plak tuu...tayam sgt2 kat ai..hehh

    ReplyDelete
    Replies
    1. kekekeke
      xdak.hal lah Nyue..
      syg Nyue dua kali :)

      Delete
  15. ayu pn dpt jgk..hiihi..bezkan..comel gtah rambut tu..tq k.yu!

    ReplyDelete
  16. wahhh tahniah dapat barang2 yang cumil bangat=)

    ReplyDelete
  17. wah cantik gift....tahniah cik ai

    ReplyDelete
  18. alallaallaaa...
    sweet je hadiah tu...comey...=)

    ReplyDelete
  19. Tahniah!!!
    Wahhh... Comellah yang reben2 tu.......

    ReplyDelete
  20. bestnya hadiah tu….tahniah cik aini…

    ReplyDelete
  21. seronok tu dapat hadiah..tahniah ai

    ReplyDelete
  22. seronok cik Ai ye:)
    rezeki tu.alahmdulillah ;)

    ReplyDelete
  23. Dah guna ka sticky note ngan getah rambut tu Ai..mesti cute kalau Ai pakai..

    ReplyDelete
  24. wah mcm pernah nampak juga gift nih..mcm kat entri deqla pun ada hi hi

    ReplyDelete
  25. best la ko ai asyik dpt hadiah jer...jeles :p

    ReplyDelete

Kamsahamnida! (^_^)