sayang demo !

March 1, 2013

sweet memories wit blogers ;p

Assalamualaikum
Peace (^_^)

Lagi citer pasal kawan.oh kali ni kawan blogers plak ;p
Skrang minggu kawan sedunia ke?
Ah x kisah lah.blog ai pnya,entry ai yg buat.suka hati ai la kann.hahaha



Masih berlegar di ingatan saat pertama kali kita bersua,
saat bersuka ria,saat meluahkan perasaan di jiwa & akhirnya saat perpisahan itu dtg jua!Sesungguhnya saat bersama korang adalah saat yg sgt indah tuk di kenang =)




Eh,sepatutnya esok genaplah 2 bulan kita bermesra kat Melaka kann tp sygnya bulan ni xdo 29 hb.Betapa cepatnya masa berlalu pergi kann ;p



Random pics wit my lovely blogers ~ Cikna,Waniey,Dq,Kak M & K.Dieyna




Pic 1 – souvenir dr Jaa,thanks Jaa sudi bg ai souvenir bersama FM yg kiut miut tu!
Pic 2 – from Deqla,keychain KL mari,ssh payah bg pada semua yg pergi Melaka aritu ;p
Pic 3 – Thanks Ayu kasi Charcoal Mask n souvenir2 tu.suka sgt ;p

Appreciated it!Thanks bebanyak sbb kasi suma ni.tima kasih!

Tima kasih sbb sudi jd kawan maya ai!
Thank you,kamsahamida,Merci,Danke,Gracias,Arigato Gozaimas ;p
Korang mmg ohsem =)

43 comments:

  1. Replies
    1. saje je kan letak pict gathering. cikna punye jeles tak habis lagi tau wpun dah 2 bulan. hihi..

      ai dah jumpa ramai kawan blogger kan. best laaaa..

      Delete
    2. yeayyy ?
      ok noted!
      hadiah pigi cari itu kaunter H ok :)

      aiyooo lagi mau jeles ka? hahaha
      best..lagi best kalo dpt jumpa my twin ni lg sekali :)

      Delete
    3. auwww.. nanti kita makan cotton candy sama2 eh.. :)

      Delete
    4. wahhh
      switnya..cepat la..cepat la..
      ai tggu kat sini :)

      Delete
    5. kenapa? kenapa? kenapa????????

      warghhhh!!!!!!!!!!!!!

      Delete
    6. Demam kot org atas ni... =_="

      Delete
  2. okay..patutnya nur kena mandi dulu..
    tapi nur komen sini dululah..
    just nak cakap..
    sayang semua dua kali...!

    (^^,)V

    ReplyDelete
    Replies
    1. dua kali?
      huh tiru potet :)

      150 juta kali lah..byk skit
      hehehe

      Delete
    2. 2 kali jek nur?? huh kedek la nur nih.. hihihi.. patot la bau mashem jek.. rupanya org tu x mandi..cbuk nk kumen dulu.. muahahaha

      Delete
    3. errkkk...apa ni deqla..?
      mandi malam dah...mandi tengah malam belum..
      hahahahhah

      Delete
  3. bestnya...bila jumpa gsf tu...=)
    )
    Ade rezki kita jumpa pulak..=)

    ReplyDelete
    Replies
    1. in Shaa Allah..
      aritu ada ghatering GSF AA..tu yg bleh jumpa tu :)

      Delete
  4. okey lain tahun kita jumpa eks...teringin ai belanja makan dangai banyak2..hahaha...sayam cik ai

    ReplyDelete
    Replies
    1. dangai?
      ai beli dr pasar malam bw ke sana eh,kang basi cemana kak?hahaha

      Delete
  5. Bila kah kita dapat bersua lagi....bercerita,gelak ketawa bersama...aku rindu saat itu..saat kau peluk erat aku...terasa keikhlasan lahir dari hati....i miss u....

    Eh .....kenapa lagu ni Pulak komen ku...huhuuuu..
    Ai ooo ai....nak dengar suara bak buluh perindu tak???? Hahah

    ReplyDelete
    Replies
    1. suara siapa kak....?
      Nur nak dengar...

      Delete
    2. pergghhh ayat lela super power laaa.. hahaha

      Delete
    3. hahahaha
      skali mama Lela kuar ayat..

      xmo lah dgr mama Lela oii,cukup lah dgr sora merdu aritu tu.hahaha

      Delete
  6. cik ai dah byk jmpa kwn2 bloggers..mmg aktif bebonar la! deqla paling suka gmbr kita bertiga dgn cik nur tu.. sweetnye kita kan...haha..sama2 tunjuk peace!

    psstt..terima ksh tu smua bahasa mau letak ka?? tp nape xde bahasa hindusetan?? syukria yer cik ai.. cpt letakkk!! hahahahaha... mekaceh jugak tau... mmuahhh!

    ReplyDelete
    Replies
    1. suwitt kan?hahahaha

      oh lupa lak hindustani tu,syukria eh..oh kena edit lak camni.hahaha

      Delete
  7. wahhh beznya..ai dh jumpa ramai blogger..hihi..sama2 ai..1 lg ayu trlupa nk pos adiah dr mama tu..hihi..nti ayu poskan ya..

    ReplyDelete
  8. rindu kenangan kat melaka ya ai..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. rindui lah Mv sbb dorang suma otak gila2 :)

      Delete
  9. uhukzzz pic ni wt solehah jeles xdpt gi. wah mmg best, rasa sedih lak xjoin gathering dulu

    ReplyDelete
  10. aww sweet ada rezeki saya terjah area awak ya!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. in Shaa Allah..
      kalo ada jodoh tuk kita jumpa sis :)

      Delete
  11. mmm..bestkan dpt bjumpa di alam realiti.hewhew..
    walaupon tak berkesempatan nk jadi keluarga GsF
    jadi lwn alam mya pon jadi lah ye cikai..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha
      xde masalh CikSu..okeh je sahabat alam maya ponggg :)

      Delete
  12. bkn lwn tp kwn..silap type pulak..org dmm la katakan..huhu

    ReplyDelete
  13. FM tu nanti boleh le ai guna utk wat tepek nota kat peti, white board nanti ya...hehehehee

    ReplyDelete

Kamsahamnida! (^_^)