sayang demo !

November 15, 2012

♥ bila 'A' bertemu 'A' = 2A ♥

Assalamualaikum
Salam tahun baru,moga tahun br ini lebih baik dr tahun sblmnya ;p

=)
Senyum ;p
Ms knduri dak Iman bersunat ari tu
Ai ada jumpa dgn Ayu,pemilik blog Coratcoretkuini ;p
Dulu memula skali jumpa cik Nur
Pastu ms jln2 g klante jumpa dgn CikNa
Then ms cuti2 ke LGKW plak jumpa sis M
Hrp2 lps ni bleh jumpa ramai lg ;p
Ayu dtg aritu siap bw bodygad skali ;p
Ms otw tu ai ingt nk g tggu lah si Ayu ni kat mn2 kann
Yelah nti kang sesat plak ank dara org ni
Tp Ayu ni drive laju sgt,x sempat nk siap dia dah coll nk smp
Yg bestnya dah dkt umah ai bleh plak dia sesat
Bl dia coll bgtau dia kat mn..ai plak confuse!
Eh kat mn tu?ada ke dewan camtu kat area kg ai tu?
Haha.last2 ai soh je Ayu tggu kat tepi jln besar then ai g cari
Kira ai pun xtau Ayu kat mn,just hrp2 jumpa kat tepi jln ;p
Skali skala nk mkn langsat kann Ayu.haha

Memula jumpa tu trs terdetik kat hati ai
“comel je Ayu ni,xdelah besoorr pun,ya2 ja dia kalut kata dia besar“
haish
Pastukn bila dah 2A ni bertemu,sembang x hengat lah kann
Maklumlah yg bertemu & ditemui dua2 kepoci
Potpet potpet potpet
Adik Ayu tgk je..mesti dlm hati dia tgh mkn pun smbang x abis2
Hahaha
Dlm tgh mkn smpt lg tu pikir
“cemana eh kita nk snap pic ni Ayu?,malu weh org byk ni”
Xpe2..jap lg kita snap!
Last2 tau kat mn kitaorg snap?
Kat tepi keta ms nk antar Ayu blk.
Kahkahkah tepi keta pun tepi keta lah!
Ah..lantak lah org tgh mkn knduri tu tgk2 pun!
Kita x kesah ponggg,kann Ayu kan ;p
X caya tgk lah...hehe

c..tepi keta pun jadikkk ;p
erkk..kitaorg ada persaman lah.hihihi
 

**eh,nti2 dtg lah lg Ayu ye,alang2 dh tau umah kann.hehe
Akak ai cakap  “hampa ni sembang supa dh kenal lama la!”
Ank buah ai plak cakap “ntah Acu ni,pastu siap nk soh tunjuk ‘tettt’ kat kwn dia lak”
kahkahkah

Psst! Salam maal Hijrah tuk suma,moga kita suma stiasa di bwh rahmatNYA.amin

45 comments:

  1. Persamaan? Apakah persamaan tersebut?Mama tak perasan..gitau cepat sebelum mama guling2 kat sini.hahaha.

    Bila datang johor? Hehehe?

    ReplyDelete
  2. persamaan dia...kuat sembang hahahhaaa

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  4. adehh acu, yg nak pi tunjuk Tettt..! tu kenapa..hahahahaha..!

    sabo je lah..!

    eh..KJ ni, jelessslah tu..!
    Silap weh..persamaanya dua comel..!
    Diluang..DUA2 COMEL...!
    heeee..

    Psst..Ai, salam maal hijrah juga ya dear.. :)

    ReplyDelete
  5. Bestnya depa.. Weh Acu.. Agak2 la weh ada ka nk tunjuk tetttt Aiman kt ank dara lain.. Patutla dia malu.. Ha ha.. Persamaannya sama2 comey...

    ReplyDelete
  6. hahaha..
    Acu dia ni kan very the vengongg ckit..dia cakap sapa bg duit bleh tgk..so mintak lah nk tgk..kahkahkah

    comel eh?ai tgk dh comott dah.hihihi

    ReplyDelete
  7. hai ai jumpa ayu pulak ?..mestilah dua-duanya ayu..itulah persamaan mereka..kan ai n ayu..hohohohoh...

    ReplyDelete
  8. Persamaannye dua2 pp montel..hahaha....x jeles sgt la sbb dah jmpe ayu...cume lom jmpe ai lg..xpe2..coming soon...kite tgk mulot sape lg becok yer...haha.. ( kompem mulot cik ai...sbb tu pp die montel...haha...ada kaitan gak tu)...:-P

    ReplyDelete
  9. Cik Nur salah eja tu....bukan Diluang.....di ulang hheheee

    ReplyDelete
  10. ramai dah sahabat maya yg dah tak jadi sahabat maya AI...hehee..seronok dapat jumpa kan..akak ni pemalu orangnye kalau nk jumpa..ngeeee..

    ReplyDelete
  11. ehhh.. mmg sama la tang situ. kekeke.. nasib baik ai dah ngaku awal2. takdela cikna nk sebut kat sini. hihi.. jelesnya ai dh jumpa ramai.

    comel la korang. rs nk cubit2 je. hikhik..

    ReplyDelete
  12. errr..kalau Ai jumpa H? jadi Aih..hahaha

    kalau Ayu jumpa H? jadi Ayuh..lalalala~

    ReplyDelete
  13. @Karukord Jagau's a'ah..macam mana boleh tak perasan..! komen pertama padam sebab salah ejaan juga..adehh..!

    ReplyDelete
  14. @Cik Nur: eh tak aci la main padam2..hahahaha

    ReplyDelete
  15. wahhhh.. semua nya dah jumpa2 ni.. ish2.. xaci lah acu..

    ReplyDelete
  16. amboi seronoknyer..untung2 dpt jumpa kan..

    ReplyDelete
  17. @Encik H
    hahaha.pandai lah ko kan H..jd Aih lah,jd Ayuh la,jd Ais lah.hahaha
    nsb xde sapa2 dlm ni nm B..kalo x,jd Aib lah kan.huhuhu

    ReplyDelete
  18. @shuhadaothman
    xpe2..nti kita ketemu ye laling..dekat je tu.hihihi

    ReplyDelete
  19. @Deqla manjew
    hahaha..wait n c,
    tang pp tu xleh nk wat apa dah..kalo x becok pun dia x turun gak.kahkahkah

    @Chic Na
    tu pasal bgtau siap2 sblm cikna sebut..
    amboi2 suka2 ati nk cubit nmpk..
    (grrrrr **cubit pp cikna,erkk kena tulang daa.hahaha)

    ReplyDelete
  20. wah! ramai bloger entry jumpa antara blogger..best juga sesekali jumpa diorang kan..tahniah ya

    ReplyDelete
  21. seronok dpt jumpa kawan2 alam maya ni ye..akak belum berkempatam nak jumpa sesapa lagi ni

    ReplyDelete
  22. apa persamaan nya cik ai..wah bestnya dpt jumpa ayu

    ReplyDelete
  23. hahahah...sama cun blogger ni....ayu je bising ckp dia besar...hehe...persamaannya...mereka seiras..hehhee..iye ke seiras mata nyue je kot..hahaaa

    ReplyDelete
  24. 2 gadis idaman malaya..comel2 belaka..huhu...jeles kina..bila mau jumpa nyh..:)

    ReplyDelete
  25. @Encik H haha... aci lah tu H, padam pun tapi still salah lagi..!

    Lainlah kalau tak ada salah, baru mana aci..hahahaha...

    ReplyDelete
  26. ape persamaan tu Ai..nak tau nak tau..heheheh..adekah keduanye sudah mau berumah tangge..kih kih...:p


    ai..bile mau ketemu diriku ini..hehheheh

    ReplyDelete
  27. eh lupe nak bagitau...



    JELES NI.....

    ReplyDelete
  28. Haha..jeles!! Syok korg eh, seb baik jumpa, kalau sesat smpi ke sudah, confirm tkde n3 yg kerek ni.

    ReplyDelete
  29. @Cinta Misteri
    hahahaha
    kerek?berani CiM kata ni entry kerek?ni entry ditaip penuh makna tau.kahkahkah

    ReplyDelete
  30. persamaan apa tu? sbb bertudung pink kah? hihi... senegeri ke?

    ReplyDelete
  31. memang kalau dah bertemu tu..
    cerita pun x pndai habis

    ReplyDelete
  32. wah bestnyerrr...umah ai kt mana sebenornya.....mana tau leh pegi pasni hahaaa

    ReplyDelete
  33. umah ai kat chuping waniey..
    xpa2 nti kita set tuk jumpa no.mmg kalo blk lalu kat jitra tu :)

    ReplyDelete
  34. takleh jadi ni. asek cik ai je jumpe geng gsf. huhu. jeles tol. :)

    ReplyDelete
  35. wahhh bila a bermtemu a..hihihi..yg pnting pipi kita sama Ai!!haha..xlh nk elak situ..hihi

    ReplyDelete
  36. persamaan kuat menyembang...sesuai sangatlah 2A...hahaha

    ReplyDelete
  37. persamaan kuat menyembang...sesuai sangatlah 2A...hahaha

    ReplyDelete
  38. apa yg sama?xpuas hati ni..haha..

    ReplyDelete
  39. Besttt..lain kali kite jmp ek..hihii

    ReplyDelete

Kamsahamnida! (^_^)