sayang demo !

November 6, 2012

"SEGMEN:6 pekara tentang saya II"

Assalamualaikum..
Hepi2 sokmo ye =)

Haish,
Bz giler sbnrnya arini,boss bg byk kj sbb dah cuti pnjg.dengki je kan ;p
So,di sebabkn tahap ke”buzy”an nih,yg ni je lah ai sempat publishkan ye
Tu pun sbb entry ni dah siap 3 hari lps ;p

Oooo cik kina yg cantik manis
nilah 6 perkara ttg diri ai ;p
meh la kita kenal mengenal ye
kann kata nk eratkan silatulrahim kann..
kepada yg lain pun
selamat berkenalan ye..hak hak hak



Sapa nk join sekaki klik banner tu tau ;p
Nti banner tu bw korang ke tmp yg sepatutnya!
Zam zam allakazamm..g umh tuan tanah.haha



no satu!

No dua!


No tiga!


No empat!


No lima!


Lastly..No enam!

**Sbnrnya ada byk nk senarai ni tp dah tuan tanah mintak 6 je kann..
Nti kang cik kina kita tu kata over lakk..ahakss

eh jom le join reramai baru lah meriah.
ai TAG GSF yg mn x join lg lah ye kina..cnfirm lbh dr 2 org kann ;p
 
pssst! X sempat nk jenguk banglo korang lah..boss asyik ushar je,pastu pggl..pastu pggl..nk wattsapp dgn geng gsf pun x sng tau..mcm tau2 je boss ai nih.hahaha

27 comments:

  1. wahhh..kreatifnya cik ai kita..!

    sportrim patah dua ooo..!
    ganas betoi ai..! nasib baik tak jadi ape2....

    lepas ni hati2 ok.. :)
    dannnn....nur suka kucing... nanti nur ajar ai belai kucing yee..hihih

    ReplyDelete
  2. Cutenya entry nie...
    Kreatif sangat...
    Selamat bersegmen...
    Wilma pun join jugak ^_^

    ReplyDelete
  3. satu pun x ada yg sama ngan aku huhuhuhh

    ReplyDelete
  4. smart lah entry nie. .
    slamat bersegmen :)

    ReplyDelete
  5. samalah kita..suka aiskrim n coklat..peveret tu

    ReplyDelete
  6. cik ai kena beli banyak2 coklat dari cik na ni kan.. =P

    ReplyDelete
  7. wah thanks sudi join kak:)

    huhu..kina pom friendly n melebih2 taw.huhu..:)
    salam kenal..:)

    kina suka cokelat...suka2...:)

    huhu...


    kina suka tido....woooo...:)

    ganas 2 kak ai....patah sportrim..
    sekarang ade pape kecederaan lagi x?

    harap x laaa..

    ReplyDelete
  8. yg suka tido tu sama..sbb tu pipi kita sama..haha..eksiden ayu pnh gk sbln tak lh jln..huhu

    ReplyDelete
  9. kita sama tang no 2 ngan no 3 tu. lain2 kontra. haha..

    serius pernah eksiden seteruk tu? rim patah dua? mmg dasat ni ai. nasib baik ai tak pape kan.

    ReplyDelete
  10. salam.
    Bru la tirana aduka tau.nape x bg banyak hehehe.

    ReplyDelete
  11. kreatipnye ai... cantik...menarik deqla nk baca..hihi...yg no 1 tu x dinafikan la kan..kuat merayap! hahaha..

    ReplyDelete
  12. wow..kreatif...eheheeh..

    kita agak sama bab xlekat umah..suka coklat/aiskrim/ tidor..hahaha

    ReplyDelete
  13. oh tak suke kucin...makan doyan suke tak???

    Kuat berjalan ea..padan la kesana kemari aje Ai ni..maklumla cuti banyak kan...

    ReplyDelete
  14. Yuni pun kuat tidur lebih-lebih lagi time dah habis exam ni.

    ReplyDelete
  15. cantik nya entry hihi...kreatiff... btw, jaa pon join ni jugak..hihi...
    http://jaakechik-e-niaga.blogspot.com/2012/11/segmen-6-perkara-tentang-saya-ii.html

    ReplyDelete
  16. Yg no.6 tu macam kes cikgu English kak M masa kami nak exam STPM tau..mmg dasat..Tp Alhamdulillah dia tak dak apa2...
    Tak kenai maka tak cintan.....skang akak dh Jatuh cintan ngan Ai..Khalish tu awai2 dh jatuh cintan ngan Acik Ai..

    ReplyDelete
  17. 1. kite bukan kaki jalan..kite suka dok kat umah jer..hari minggu pun kito dok kat umah..ada org kata, life kita ni bosan, asik kat umah jer..tapi kite tak kisah pun..better berbanding bila kite keluar sorang2 xde tujuan..(kat kuantan ni mana ada kenal siapa2..hahaha)

    2. kite sebenarnya peramah..tapi kite pun sebenarnya pendiam..pendiam tu bila time belum kenal or baru2 nak kenal la..bila dah kenal, kite tak pendiaam dah..kite jadi pembising..kite pun garang jugak..tapi kite garang skjp jer la..kawan2 kat ofis kita boleh baca perangai kite kalau kite tengah marah..

    3. kite pun suka ceklat dgn eskim jugak..kite rajin beli eskim yg dalam bekas besar tu, simpan dalam esbok..bosan2 kite turun makan eskim..

    4. kite bukan tak suka kucing..tapi kita pun geli..kadang2 time kite tengah makan, dok gesel2 kepala dia kat kaki kite..kadang2 tiba2 melompat kat riba..kacau jer kite nak makan..grrrr..satu lagi kite tak suka dgr bunyi kucing bergaduh..jiran sebelah umah kite ni bela kucing..memekak jer malam2..

    5. kite tak suka tido..kecuali kalau dah mengantuk la..plus kite tak pandai nak tido lama2..kite ni morning person tau..kalau tido lewat camne pun, pagi2 mesti dah bangun, walaupun hari ahad..

    6. kite tak pernah eksiden kereta..tapi motor pernah la..dulu masa kite blajar bawak moto, time abah pi keje, kite curi2 bawak moto dia..jalan tanah merah pulak tu..time tu melintas dpn kedai, kedai tu ada aweks2 la..sekali buleh pulak kite jatuh betul2 dpn kedai..malu betul kite..grrrr..ehh grrrr bukan malu ea? hahaha

    7. rasa gediks pulak taip kite2 nih kan? :p

    ReplyDelete
  18. kretipnya ai buat entry ni...mcm xpuas jer bc entry yg ni kihkihkihkih

    ReplyDelete
  19. @Encik H
    muahahahaha
    mmg nmpk ke'gedik'kan lah bila taip "kita" kat situ.dah2..xyah gedik2 lah..
    yg no 5 tu..ingt nk tulis mrning sickness...kahkahkah

    ReplyDelete
  20. wahhh entri mcm powerpoint..huhuhu..nurulpun suka gak jalan tapi skang mudah penat kena fit semula badan nie..

    tang eskrim ngan coklat mmg suka ugak tapi lately terpaksa kurangkan sbb dah makin berumur takut makan banyak2.huhu

    tang xcdnt mmg pernah 2,3 kali excdnt motor..bukan keta..

    pun tak suka kucing..gli bila dia gesel2..paling tak suka ularrr...hahahaha

    ReplyDelete
  21. dtg dri segmen yg sama...selamat berkenalan...^__^

    ReplyDelete
  22. takutya yg part eksiden tu..nasib baik Ai tak pape..huhu~ kan??

    ReplyDelete
  23. alaa..bukan selalu pun menggediks..:p

    ReplyDelete
  24. no 1, no3, no4 dan no6 kita sama..
    ciksu penah xcident lagi brpa minggu nak akad nikah.sib baik tak teruk
    ciksu nek moto.kene hemtam ngn keta..
    huhu

    singgah dari segmen yg sama ;D

    ReplyDelete
  25. hai dr segmen yg same=)

    nmbo 2 kite samelah, friendly =) tp selalu yg blom kenal kate saye ni blagak, bile da knal cm hantu,hahaha

    ReplyDelete

Kamsahamnida! (^_^)