sayang demo !

November 17, 2012

vacancies ~ Available Positions at IFKM

Assalamualaikum
Salam hujung mggu ;p

To all my frends outside there..
Ni ha..ada gud news pd sesapa yg sdg mncari kj..
Company ai tgh wat open vacancies skrg ni
Kot2 lah ada yg rs mcm berminat or tingin nk btukar angin ..
Sila2 kan lah memohon ye ;p
Masuk je laman website kat bwh tu =)
Mn la tau ada rezeki kita leh kj sekali kann.
kehkehkeh

Infineon’s first Front-end Fab in Asia



Infineon's wafer fabrication facility in Kulim High Tech Park, Kedah,
is its first wafer fab in Asia and presently employs 1,500 staff.
The Kulim plant has recently embarked on an expansion plan which includes
a new 12,000 square meter fab facilitywith the potential to double production capacity.
The new facility is positioned as a manufacturing competence centre focusing on
megatrend technologies for energy efficiency and automotive industries

Psst ! kalo nk submit resume kat ai pun bleh je tp...ehem2,kena kasi upah tau.
muahaha
 

17 comments:

  1. nak mohon ..hehehehe..boleh keje ngan Ai..hehhe..tapi jauh no la...


    eh kat pat keje saya pon ade keje kosong gak...hehhee

    ReplyDelete
  2. wow...enginer tu?? xbersesuai kot dgn nyue..hehehehe

    ReplyDelete
  3. kalaulah masih muda remaja cam ai...akak dah nak gak keja ngan ai...hohoohoh

    ReplyDelete

  4. Boleh la keje bawah ai..
    Tapi takutlah..
    Nanti kak Ai buli Nur... hahahahahahahahahahahhaha...!

    ReplyDelete
  5. kalau lain course boleh tak nak apply? kakaka..

    eh ai cikna pernah la outstation kat kulim hi-tech tu. regent hospital & products nama company tu. dekat tak?

    ReplyDelete
  6. @Cik Nur
    errr kak Ai?
    wowowo ni dah lebih...larikkk cepat sblm kak Ai bg pelengkung.hahahaha

    @Chic Na
    lain couse?boleh je...arkarkark

    x jauh sgt la cikna kira tmp tu bwh ckit la..tmp kj ai ni ats lg..sbb ats bukit :)

    ReplyDelete
  7. lain bidang boleh ke cik ai?? heee~~

    ReplyDelete
  8. Kaki tangan terikat disini la Ai..hu hu..

    ReplyDelete
  9. xper bg can kt org lain la nanti kalu wani apply org lain xder peluang pulak nk keje muahahahaha :p

    ReplyDelete
  10. @Cik Aini hahahahahah..meh arr..bagi pelengkung..kehkhekhekhe

    ReplyDelete
  11. @Cik Aini
    ooo ok. nape la ms tu tak kenal ai lg. kalo tak mesti kita dah jumpa awal2. hikhik..

    ReplyDelete
  12. alah cikna..jumpa skrg lg ok..lg nesra gitew..hahaha
    bila nk mai?

    ReplyDelete
  13. xde jawatan utk bos ke..ceo ke.. kalo ada baru deqla apply.. hahaha...

    ReplyDelete
  14. sama mcm deqla MV nak bos2 je..wakaka

    ReplyDelete
  15. nasib baik jauh..hihi..kalau dkt dya dh minta

    ReplyDelete

Kamsahamnida! (^_^)