sayang demo !

January 23, 2013

♥ Eh,bakal angkasawoman? ♥

Assalamualaikum..
Salam pagi rabu =)

Wordless Wednesday rite?


Tajuk mmg x bleh blah kan.kahkahkah
Ni lah bakal angkasawoman msia..amacam?
 

Oh ! kitaorg kat sini suma suci bersih & murni ye!
Ni pakaian yg wajib di pakai bila nk masuk dlm prod sbb kat dlm sana sgt lah bersih!
Kalo stakat dok opis tu jgn lah hegeh nk pakai lak kann,haha
Erkk,agak2 korang boleh kenal x sapa kalo sekadar tgk mata tu?

 
Psst ! tensi bila masuk dlm prod line,dh mcm nk nek ke bulan.ark ark ark

59 comments:

  1. kuarantin. boleh kentut tak. opssss

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh jerr tp make sure xde org..
      kahkahkah

      Delete
    2. boleh jer kentut..tapi bau tu tak keluar la..dia meresap terus dalam pakaian, pastu terus Ai sedut masuk hidung..hahaha

      Delete
    3. hahahaha
      H ni mesti dok buat selalu tu la tau..kahkahkah

      Delete
  2. Alolololo...comeinya...!
    Kenal sangat orang yg nak ke bulan tu...walaupun tayang jari tetap kenal tahu..! Hehehehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. wehhhh
      agak2 la nk kta comeii pun..pakai dh supa alien pun comeii ka.
      sekeh kang..hahhaaha

      eh tayang jari x nmpk la sbb pakai glove.,cnfirm x kenal..ahaks

      Delete
    2. hahahaha..comeilah sebab gigih nak bergambo tu..hihihi..

      bila ai pakai mcm ni kan...teringat org tu...
      hahahahahahah...
      :P

      Delete
    3. bergambo dgn mesin yg bjaya mbuatkan ai x tdo mlm..bajet jd model mesin kot.kahkahkah

      erkkk...jgn ingt! :)

      Delete
    4. Cumalah cari menda lain kalau nak jadi model punn..hihi

      Delete
    5. eh,sdg trhangat d pasaran tu tau.hahahaha

      Delete
  3. hahhah..awww..terbaik la ai mmg ada gaya angkasawomen udah ! heheheh.... :PP

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahha ada eh?
      asal tetiba jd udah?jangkit dr Nur eh.hehehe

      Delete
    2. macam gaya org eskimo pun ada..hahaha

      Delete
  4. hahaha ada gaya ni ai..nsiblah kt sini tak sampai mcm ni.hha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahhaaha..
      beshh oo pakai camni.kahkahkah

      Delete
  5. dah tentu2 tu ai kan..hehhehehe...dah macam angkasawan pencen je ai...heheheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. muahahaha pencen?
      adehhh smp hati mama Lela..
      majuk la sebulan camni.haha

      Delete
  6. haha..tak dapat ke bulan dapat pakai mcm ni pun kira ok dah

    ReplyDelete
    Replies
    1. ya la Mv..
      pakai ala2 naek ke bulan pun jd lah :)

      Delete
  7. muahahaahah nk ganti muzafar ke?/terbaekk cik ai

    ReplyDelete
    Replies
    1. x ganti..
      tp nk jd yg 2nd lps Muzaffar :)

      Delete
  8. Hai angkasawoman..hehe..bangga kak intan dapat kawan dengan angkasawoman sowang nih..hehhe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hai kak.intan...
      nk sign autograf x?kekekeke

      Delete
  9. comfirm la kenal.cik ai la tu kan :D

    ala boleh je datang rumah ciksu.
    ajak ciknur skali.umh ciksu kan ada sapa pon.
    bilik dua lagi kosong..hihi

    pas shopping kat sogo blh je pergi JALAN TAR pulak..tak jauh pon dari ciksu :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihihi

      dua bilik kosong ciksu?bleh ajak rombongan cik Kiah lah camtu kan.kekeekeke
      bestnya pastu p jln India plak na..

      Delete
  10. alamakkk.... angkasawoman dah serupa hantu kedundung?? hahhaahaha.. dah x nmpk muncong ai laa... hahhahaahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. kahkahkahkah
      muncung dh terlindung d sebalik keayuan kedundung.grrrrr

      Delete
  11. Kalau KA confirm x boleh pakai mcm ni rimas hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. mula tu rimas lah tp lelama dh ok kot ;p

      Delete
  12. mmg suci murni bestari gitu ai :)

    ReplyDelete
  13. xrimas ke...

    sy masuk lab pakai lab coat pon dh rimas...
    camne nk keja nt...-.-"

    ReplyDelete
  14. eh ingtkn btl2 nk gi angkasa lepas ni.haha

    ReplyDelete
  15. Kalau pakai baju kurung camno pulak nak pakai ni ekk ? Takkan nak tanggal kain kot.. Ish2.. Heheheh..~~

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh je nti kain bj kurung tu mcm tersangkut kat lutut ler..boleh gitu?

      Delete
  16. hahaha...kat tmpt CiM pown kalau masuk production kena tutup katop litop sumer. Tapi kitorang dah biasa, so dpt kenallah siapa disebalik bungkusan tue. kadang tu dah tau siapa dgn hanya tengok dari belakang jer, cara jalan, ketinggian...heheheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. a'ah kan CiM..
      CiM pun pakai camni eh?dah kenal sgt kan ari2 nmpk..dr jauh dh kenal.hehhee

      Delete
  17. Misz Mieza, pakai baju kurung boleh jep kalau taknak tanggal kain. tapi kena kain lipat tepi lah, kalau kain lipat depan ker belah sexy ker...tak dapek den nak nolong.

    ReplyDelete
  18. peh suci bersih dari dose ni,haha

    ReplyDelete
  19. wahh suci sungguhhh !! muahahaha

    ReplyDelete
  20. Eh! Keje apa ni? Untunglahh hari2 boleh naek ke bulan. Dah penah pegi planet mana je? Hahaha!

    ReplyDelete
    Replies
    1. planet nameck H?muahahhaha
      xmo2..

      kj kilang la Liyaa..
      tggu turn x smp2 lg ni nk nek ke bulan,kahkahkah

      Delete
  21. hahahaha...kalau dalam automotif, tak semua area kena pakai gitu. besenya painting je.ni production line buat apa ek kak???

    ReplyDelete
  22. akak pernah jugak pakai baju bulan nie kikiki

    ReplyDelete
  23. dya xpernah jdi angkasawan woman lagi..haha

    ReplyDelete
  24. penah gak pakai macam tu masa keje kilang dulu..hihi
    memang tak kenal la sapa..kalu nampak mata dua biji macam tu je kan

    ReplyDelete
  25. kahkahkahkah terpaksa gelak dulu cik aiii oiiii muahahaha :p...walaupun rupamu tak nampak tetapi biji matamu menjadi pojaanku hahahaha

    ReplyDelete
  26. Ai keje kat kilang ke?.. produk apa?.. dah macam ninja je.. hehe pakai ar serba hitam eik.. lagi cm ninja..

    ReplyDelete
  27. itu mesti cik ai kan? tgk mata pun dh tau walaupun sy ni rabun..hehe :p

    kilang sy, prod x pakai sampai camtu cik ai..huhu~

    ReplyDelete
  28. kat tempat cikna pun pakai jumpsuit kalo nak masuk production. tp okla sbb tak nampak muka sgt. bdk2 technician suka kacau. bila kat luar diorang tak cam dah. hahaha..

    ReplyDelete
  29. hahahaha mcm ninja pun ado..selamat bekerja kay aii

    ReplyDelete

Kamsahamnida! (^_^)