sayang demo !

January 9, 2013

GSF Ghatering ~ lagi cite pasal gambo candid ;p

Assalamualaikum
=) =) =) =)

Hehehe =)
Ko sonok kan mama kan kenakan ai
Tp heran lah byk btul pic candid ada muka talam ai tu
Dah la tu,mcm2 mimik muka hadoo
Ntah ms bile ntah dorang snap

Kalo cikna pun pelik napa mimik muka ai camtu..
Ai lagi lah pelik cikna oii..heran telah lah kann ;p

Ada yg setengah tu rs cam xnk ngaku pun ada
Pelik benorrrr.kahkahkah
Ingt kat sana xde mamarazzi ropanya ada gak..
Len kali bgtau lah ye sekalian mamarazzi ye..bleh ai senyum sokmo ;p
Babap kang baru tau..haha

Moh le kita layan kann aje pic2 candid beserta dialog tu ye
Kang x letak dialog korang suka2 hati wat dialog sdiri lak kann
Dah cnfirm2 korang pnya dialog tu xbleh blah..ai dah tahu dah ;p
















Yg ni kann..smp skrg ai x tahu napa ai bleh merangkak camni..
Cam x caya lak ai bleh dok mcm tu..kalo xdo bukti ni,mampus ai x caya tu ai!
kahkahkah



Nyue ooo Nyue..x tahu lah nape tp rs cam nk cubit2 je..
Rs cam nak cekik2 adik mama Si Siti tu pun ada gak..
Hahahaaha

Psst ! mama...next ghatering bila?kat mn?
arkarkark

28 comments:

  1. Hahahahahahahahahahaha...!
    Memey gaban betullah...sawan semalam tak habis lagi..ni sambung sawan kat sini lak...!

    sape cikgu parit jowo haaa...?
    hahahahah

    ReplyDelete
  2. hahahaha. gelak dgn berguling guling. hadoiiii. :)

    ReplyDelete
  3. Tersembur2 Mieza baca dialog2 dalam gambar candid nih.. Bhahahahaha! Lawak sungguh.. ^o^

    ReplyDelete
  4. hehe..lawak2..mcm2 idea korang nilah~ :P

    ReplyDelete
  5. Memang entri gathering paling lawak abad ini... huhu yang ko duk merangkak cm baby 7 bulan pasai apo... haaha makcik karipap

    ReplyDelete
  6. hihi..mcm2 peseng..mmg nmpk meriah sgt2..

    ReplyDelete
  7. gelak tergolek CiM pagi2 buta ni...giler hapening yep korang. Lepas ni gathering Ai, msti control jer, mata msti watchout kat camera yg suka mengendit tue

    ReplyDelete
  8. hahahhaha.. tak menahan betol tgk muke pakcik kat blkg tu..agak2 dia tergoda x ngan muncung ai tu.. hikhik..mamaclous tu kan dah mcm ssh bebenor nk senyum.. taik gigi penoh..tp nk gak senyum tu..hahaha..aduii naseb erh tak kena tunjal kepala ngan ai.. ok ok.. mmg ada hantu karipap tu..kalo jmpe lagi, orderkan utk deqla gak karipap dia tu eh..jeng3..cikgu parit jowo mana lak ni ai?? eh bkn ke inspektor sahab parit jowo?? :p

    ReplyDelete
  9. KAHKAHKAHAKAHAKAHAAKHAKAHAKAHAKAHAKAHAKAHAKAHAKAAKA HAK TUIII!

    mencik! mencik ! mencik !

    hahahaha..

    gambar mama yang paling comel tu jg ai tempek kat atas..hahaha..gigi tu yang takleh tahan tu..kekekeke.

    AI,mama nak terkucil dah tengok muncung itik ko tu..kahkahkahkah.

    mmg power rangers betul la..hahaha.

    ReplyDelete
  10. muahahahahahaha xmenahan betoi tgk muka sorang2 tambah muka mama...punyak gelak guling2 dh ni kahkahkahkah....hantu tepung dh jadinya..yg candid ni la buat dahku nk gelak sampai terbelit tali pusat hahahahahaha...

    ai sila baca entry ni
    http://winkwinkwinky.blogspot.com/2013/01/bersua-muka-dengan-blogger-ai.html

    ReplyDelete
  11. aduii aduii aduiii..hahahah..tulun tulun senak perot plak pg2 ni bca drama ai..hahaha..apa punya turrr lah..haha..bikin perut mnynyi ja ai ni..haha..antu karipap parit jowo semua ada dong..haha..serius senak perut ai.haha

    ReplyDelete
  12. hahahhaa..masing balik gthering dah kena penyakit sawan ea ai...hehehhee....ha ah tapi memang pelik la pic yg ai merangkak tu....hahhahahaha

    ReplyDelete
  13. curi2 dtg blog ai ni...smlm kecoh kat whatsupp..nsb teringt....rs xcukup kaki tgn nk buat keje..stress tahap dewa dh ni..

    mai..mai sini...

    boleh sakit jantung gamaknya..hahaha...adusss...kelakar la...sakit usus ketawa taw aii..heheh...geramm nk cekik2 rs...

    konfius nyue..asal la..gambar nyue bnyk mjampi haa?? dlu2 mayb kerjaya nk jd bomoh handalan kot..hahahahah

    ReplyDelete
  14. hepi sokmo...saja dtg nk nengok gambo kendit lg

    ReplyDelete
  15. hahaha... nampak sangat, cik ai juara mimik muka ni..

    ReplyDelete
  16. Ya Allah Ai...akak ni dah macam org mereng dah Ai oiiii..dok gelak sampai tahap sawan ha ha ha ha...terbaik la dialog Ai tuh!

    ReplyDelete
  17. hahahhaaa, macam2 pesen ada.... sume happy jer...

    ReplyDelete
  18. hahahhaaa, macam2 pesen ada.... sume happy jer...

    ReplyDelete
  19. macam2 aktiviti masa tu. tahniah semua.

    ReplyDelete
  20. aduhhh.sakitperut tgk pic2 tu..hahahah

    ReplyDelete
  21. macam² la..dq gelak tebahak² baca nih smpy mber opis mai tumpang gelak 2kaki.hahahah

    ReplyDelete
  22. kahkahkah.. pakat dok boh dialog lawak. sakit perut ceq gelak tau dak. seriously muka ai memang & deqla memang obvious peliknya. kehkehkeh..

    ReplyDelete

Kamsahamnida! (^_^)