sayang demo !

January 8, 2013

bila 2 pasang mata milik Ai & Waniey btemu =)

Assalamualaikum
Peace yo (^_^)

Aisehh,rs cam lama x BW kat umah korang
Dah rs ala2 malu2 cat plak nk wat entry
Haha.gedikkk je bunyi nya kan =)
Arini sbnrnya nk cite pasal pertemuan dua mata aritu
Opss bkn ghatering tu ye..kang ada yg muntah ijao lak kan.haha
Ni pertemuan antara ai dgn Waniey aka ibu Qalief
Aritu x sempat nk wat entry sbb jumpa Ibu manis ni sehari sblm g ghatering tu
Erkk..sebut ghatering lagi! Aiseh,tersebut daaaa
Ark ark ark

erkk..straight to the point ye Ai.
Kang x pasal ko kena nti kalo asyik sebut tu je ;p
Okes2..aritu Ibu Waniey ada watsap tanya jd x nk jumpa..
Sbb dia nk g bercuti kat lgkwi ngan fmly...so boleh la jumpa kat k.perlis
Since ai pun dah kat kg kann sbb esok tu dh jji nk jemput datin Maimun kan
Nk p tu la..alah tu laa….ghatering2 tu..opssss smbil ttp mulut!
Hahaha skali kak M dah tukar nama daaaa =)
Eh dah 2 org blogers la ai jumpa kat k.perlis ye
Dulu dgn ibu Hannah,ni dgn Ibu Qalief lak
Pastu dtg ambik Ibu Khalish pun kat sini gak
Wahh bleh jd tmp sejarah gitew tau,kenangan lagikk ;p

Jom2 layan the picturass hokayy


Hehe.wit sweet mommy..
dah mcm menghadap cermin la plak cara kitaorg bregambo kan..
eh perasan x..kita sama tggi lah Waniey =)

 
Qalief + Waniey = Qalwaniey (user name Waniey dlm instagram ;p)



Beq comel pemberian dr Waniey..
Dah selamat digunakan ms g Melaka aritu ;p
Tima kasih ye Waniey..suka!


** moga Qalief cepat2 sembuh sepenuhnya.Amin
Sweet je bila Qalief senyum..asyik tersenyum je,tp bl nk ajk bergambo xnak la plak ;p

Psst ! ada lg ni nk cite pasal ghatering tp next entry lah ye.muahaha

 

25 comments:

  1. gathering?? ~sigh~

    ayunya ai. :) mmg leh jd sejarah dah kat situ. ada tak tulis2 nama kat dinding ke lantai ke buat kenangan. aah la ai & wani sama tinggi. :)

    ReplyDelete
  2. aloo..sian cikna..

    dua2 comeill!
    sama2 ye kita doakan Qalief cepat sembuh.. :)

    ReplyDelete
  3. Aloooo...mama pun nak gak jumpa waniey..huhuhu.
    Hahaha..ada kot yg dah muntah gajah baca pasal gathering kita tu dear..kekeke

    Sabar ye korang..hahaha.

    ReplyDelete
  4. hihihi... deqla ok jek ai sebut pasai gathering tu.. :p

    wahh.. dah jmpa wanie rupanya.. ingatkan M sorg je jumpa hari tu.. tak aci.. nk jmpe wanie gakkkk..

    ReplyDelete
  5. wahh bestnya dapat jumpa rakan blogger...comey2 belaka...hihi...

    ReplyDelete
  6. bestnya...bila nak jumpa MV..hehehe....semoga qalief cepat sembuh

    ReplyDelete
  7. xaci la ai dh jumpe dgn kak wanieys...huhu...jealous dh ni...kak wanieys mai la KL, bw jalan2 qalief zoo KL..heheh...bleh belanja nyue sekali..eeheheheh..

    opss..pembetulan..tgk kat pic tu..kak wanieys lebih tinggi dr ai yea..so jgn nk ckp sama tinggi..(cnfrm ai meletop bc kan)-disengajakan...hahahahaha

    ReplyDelete
  8. seronknya bila dpt jumpa kan... ^_~

    ReplyDelete
  9. bestnyer dpt jumpe..ramai up entry pasal gathering hehehe

    ReplyDelete
  10. Ha'ah la.. Gambar yang 1st tu macam cermin.. Hehehehe..=)

    ReplyDelete
  11. Pssst! Klik2 Nuff Ai skali alang2 terjah.. Hehe..

    P/S : Lepas ni kalau Mieza komen 'DONE' tu maksdunya Mieza dah klik iklan Nuff terbaru Ai k! ^_~

    ReplyDelete
  12. seronoknya dpt jumpa member blogger..bila akak nk jumpa ngan kengkawan lg nih

    ReplyDelete
  13. Datin Maimun???? Bagi la sedap skit nama akak tu Ai..muahaahaa.. Comel ja dua2 tu..tapi x bleh lawan Qalief yg paling cute..hik hik..

    ReplyDelete
  14. err its ok kak. xpe, lagipun demam gathering kan masih da.hehe bestnya dpt jmpe berdua :)

    ReplyDelete
  15. sweetnya tgk...dua2 comey cute mute..hihi..bla la dpt jmpa sis waniey plk ni..hihi

    ReplyDelete
  16. waaaaaaaaaaaa. cik ai ni sume org dah jumpe ehhh. bile nak turun tganu ni. :)

    ReplyDelete
  17. ooo..dah jumpa ka wanieys dah eh? hehe..~ :)

    moga qalief cepat2 sembuh & ceria balik! :)

    ReplyDelete
  18. bestnye jumpa qalwani..comel kan meke berdua :)

    ReplyDelete
  19. Ai xpuas tau jumpa hari tu sebab kejap sangat..nanti kita set date kita ngedate lain nah..hehe...btw thanks tau sudi jumpa wani..seyes nk gitau ai ni suka tgk ai comey sgt tau :-)..tima kasih juga tau kasi brooch tu

    ReplyDelete
  20. seronoknya..bila agak2 nya kita 2 bleh jumpa yer ai?

    ReplyDelete
  21. akak pun dapat beg yang sama.. wat letak duit syiling..

    ReplyDelete

Kamsahamnida! (^_^)