sayang demo !

January 20, 2013

skali silap daaaaaa ;p


Assalamualaikum
Selamat mlm;p
 
Ni cite perihal ptg sabtu kemarin ye
Ai bsama kwn ai pergi knduri kawen merangkap kwn sepejabat ;p
Actually dh jji nk pegi ala2 rombongan Cik Kiah
Tp disebabkan ai kena msuk kj kemarin kan,
So xleh la nk ikut rombongan yg ramai2 gitew..
Kang lps tggu kwn ni,kwn ni lg,pastu kwn ni lagik..last mahu pkul 3 smp majlis tu
Jdnya pikir pnya pikir ai pergi berdua je lah ngan kwn ai yg srg ni,sng!
nk d jdkan cita,bleh plak kitaorg salah umah dewan,
hahaha ni kes tlupa bw kad lah ni
tnya kwn ai dia bleh plak cakap “aku ingt hg bw”!
hadoiii xpe2..kita pikir logik je lah!
Umah dia kat tmn selasih so mesti Dewan taman Selasih la kann!
Ha betul2,ok jom! Tgk..Ai di sokong sepenuhnya kann ;p
Smp2 dewan siap masuk,eh siap beratur dah sbnrnya nk mkn
Pastu tdengarla kompang berbunyi..pengantin dah sampai =)
Aikk asal ai x kenal pengantin tu? Xkan mekap dia berubah kot?
Tgk si suami pengantin pun..eh lain benor nih!
Trs pelan2 ai jln g kat kwn ai yg sdg tggu meja takut meja larikk.hahaha
Eh jom lah,aku rs kita salah knduri kot!
Wehh biar betul,tu ekin br smp tu
Tu bukan Ekin lah,cuba hg tgk elok2,sjk bila Ekin pakai tudung?
Mana la tau dia dh start pakai hari kawin dia!
Xdo maknanya..jom2!
eh jap lah aku nk tgk! Sat2!
Hg tggu sini srg,aku xmo!ha..kan ai dh hangen dah,kahkahkah
Trs kitaorg pun kuar sopan santun mcm masuk td..siap salam lagik.haha
Masuk je dlm keta trs call kwn ai tnya lokasi knduri
Rupanya wat kat Dewan lain daaaa
Smp sana br lah nmp suma muka2 yg pemes ngalahkan retis.haha
Ni baru betul..baru kenal suma muka2 ni ;p
Napa lewat?x sempat ai nk jwb trs kwn ai yg td jwb..
“sj ja kitaorg nk mai lewat skit..boleh sembang2 ngan Ekin“
Kahkahkah,ok2..reason boleh diterima pakai ;p
Tgh sedap2 melantak sbb dah pukul 3 kan,
kwn ai bisik “kalo td kita mkn kat sana,jd ular sawa kekenyangan lah kita jap g“!
Kahkahkahkah haipp dendiam!


Berdebar tggu nk tgk pengantin..Takut salah lagikk.hahaha
comel kann flower girl’s ;p



Tepat skali! Ni br betul Ekin ;p
Ekin,Kamoo nmpk sgt cantik lah di majlis kamoo ;p


Hrp maklom ye,Pic ni sedikit blurr sbb tgn ai ketar2 ;p
Cemana En Brown bleh ada kat mjlis ni?musykil betul lah !


fokus ai focus!hahaha
Selamat pengantin baru Ekin,moga bahgia hingga ke Jannah ;p


Ai plg suka gambo ni..outdoor weeding ;p
Ekin nmpk cantik sgt bila bertudung..Perfect!
 


Ms jumpa Ekin tu trs ai tnya
“napa x wat kat dewan sana?”
Org dah booking dulu,tu yg kena wat kat dewan sini ;p
Oooooooooo..pnjg ai pnya ooooo.hahaha

Psst ! kalo dh termkn smlm kena mintak halal la plak kat tuan majlis tu kann.hehehe

39 comments:

  1. hahaha wedding crasher, tpi ok la bila korang masih boleh kekalkan sopan santun siap salam tu ha. lawak betui.

    ReplyDelete
  2. alamak silap ke kenduri kawin...mujurlah cepat perasan ...hati2 di lain kali..

    ReplyDelete
  3. Hahaha, biasa kalau dalam drama memang adala kisah camni. Tak sangka plak dalam real life ada berlaku camni. DAh rezeki la kan dapat makan dua kali.

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh,belum mkn lagik..sempat perasan :)

      Delete
  4. hahahahaha.. ape da depa ni p wat kenduri dekat2.. kompius la org ye dak..hikhik..agak2 ade org perasan x ai ngan mmbe kuar dewan dgn sopan dan santunnye tu? hahaha.. :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha ada kot,
      mesti depa kata sopan santun betul lah ank dara 2 org tu.kahkahkah

      Delete
  5. alahai..comelnyer baju pengantin..

    kak fieda masuk gak nama aini dalam senarai nama wlpn lambat wish..hehehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. iye ke kak..
      hahhaha thanks ye kak :)

      Delete
  6. minta izin nak gelak sat na Ai....hihiihihihhi...siap guling2 lagi..hikhik....okey dah..

    tahniah ai sbb berjaya control lawa tau....mujur org tak tau....tidak nnt kesian ai kena gelak ngan pengantin kan...heheh..pandu cermat jiwa selamat ai..

    ReplyDelete
    Replies
    1. owh..gelak eh..
      gelak la kuat2..nk majuk lah ;p

      len kali kena hati2 di jln raya kan kak.hahaha

      Delete
  7. hahahaha lawak lah ai..cemana lh silap kndri..hihi...tp kan mmg cntiklah kawna ai ni..nti ai kwin msti lg cntik kan..hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihihi
      ye ke?rsnya suma pengantin cantik kot di hari kawin mereka :)

      Delete
  8. hehehehe...kelakar la ai ni...xpe kalu silap, buat2 je xsilap..xde yg perasan.. mkn dlu bru kuar p kat kenduri yg betoi..hehe...

    cantik kwn ai..nk p kenduri kawin ai plak ni..ble??heheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. mkn dulu?aisehh jahat tul lah budak ni :)

      ai? ai ke Nyue? ai??
      kehkehkeh

      Delete
  9. datang baca sekali lagiii..
    kalau ai mkn kenduri yg mula2 tu..
    alamatnya kenduri kedua minum air je laa..

    musyil juga mcm mana dia ada di situ...
    errmm......

    hahahhaa.. :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha
      xmo..nk mkn jugak knduri kedua tu sbb knduri tu baru betul.haha

      ai lg musykil?kwn sapa eh?sombong betul lah.hahaha

      Delete
  10. alamak aiiiii malu tuh..mcm mana leh salah kenduri..gaknya masa masuk org2 lain tak heran?hehe mana nak perasan yerdok

    ReplyDelete
    Replies
    1. org lain x perasan tu..msg2 x kenal kot.ingt sedar la kan.hahaha

      Delete
  11. alamak..malu ai..hahahhaa..lawak aje ai ni...nasib la tak de org tau yg ai ngan kawan ai tu tersalah kenduri..

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh cnfirm xde mama lela..
      kitaorg kuar pun senyap2 je..sama mcm kitaorg msuk td.hahaha

      Delete
  12. hahaha...apa dah ci ai..hehehe..selamat pangantin baru buat ekin

    ReplyDelete
  13. muahahaha cik ai tak abes² buat lawak kan..hehee btw slamat pgantin baru buat mereka smg berbahagia hingga ke syurga..hehee

    pssstt, cik ai dq dah up n3 dah..jemput baca :P

    ReplyDelete
  14. Hahaha! Org buat kenduri memang nak jamu orang ramai makan. So, tak kesah kut if tersilap kenduri pun. Hahaha! Lenkali gi kenduri jangan lupa bawak kad okeyyy! :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh camtu?
      hahahaha

      plg penting tu..kad kenduri :)

      Delete
  15. selamat pengantin baru :D

    #semoga apa yang cik ai kata menjadi kenyataan.amin

    ReplyDelete
  16. salam cik aini.
    Boleh pulak tak perasan ye.

    ReplyDelete
  17. hihi.. nasib baik cepat tersedar yg dah tersalah lokasi kan..

    ReplyDelete
  18. hehe..nasib baik x kena halau~ :p

    ReplyDelete
  19. hahaha..mujur tak sempat makan..akak lak dah abis makan,tunggu nak bg hadiah je,sekali tengok salah pengantin,buat muka tak bersalah terus jalan pegi keta,ada makcik tu siap tanya "salah rumah ke?"akak ngan member cakap taklah tunggu kawan jap kat depan..adoyaiii malu betul rasanya

    ReplyDelete
  20. hahaha cik aiii ni buat lawak sungguh dia...boleh xpasan noh

    ReplyDelete
  21. Ai ai... ai mmg lawak laa... haha.. boleh lak tersalah majlis.m. asal tak makan je.. hehe leh kenyang dua kali

    ReplyDelete
  22. pengantin lelaki tu ke encik brown ai? hahaha..

    ReplyDelete

Kamsahamnida! (^_^)