sayang demo !

January 29, 2013

souvenir form India =)

Assalamualaikum
Selamat bkerja uols ;p

SENYUM seindah suria yg membawa cahya
SENYUM lah dari HATI dunia kan berseri
Wahhh senyum lah sgt kann,dah smp telinga kot ;p
Senyum sbb dpt souvenir dr India
Senyum bila pikir penat lelah ai berbaloi.haha jahat giler kot!


Masa Si Gobi ni bg sempat lg ai tnya “kaler len xde ke?”
Skali dia jawab suma i beli 1 kaler je,senang! Xyah rebut2 !
Nah haihhhh hambekk ko hahaha..hijo pun hijo lah ;p
 
Nak buat bj apa ye kain mcm ni?
Si Gobi tu cakap ini baju Punjabi Suit,so beter buat bj Punjabi
haish xkan lah nk buat bj Punjabi kot,nk pkai p mn nya nti ?
Pikir pnya pikir susah2 sgt simpan dulu lah dlm lemari.haha

Opsss ! also dpt FM dr India.lalalalala
Mohon CikNur,Kak M,Cikna serta peminat FM yg lain sila jeles ye
Kahkahkahkah


Eh,Skali dpt 2 FM daaa =)
yg ni bleh letak pic pastu pelekat kat peties,pastu ari2 tgk muka kat peties ;p


                                                            Made in India !


**erkk Gobi,next time kalo u nk g holiday jgn ambik cuti smp sebulan ye,
2 mggu udah lerr..sian Ai smp lupa hari & tarikh tau kj mlm non stop =)

Psst ! jom g Sabah jalan2 tgk KK jom ;p

43 comments:

  1. Saya jeless ..sy minat FM jugak. huhuhu

    p/s : nak satu jugak!

    ReplyDelete
    Replies
    1. oh minat gak eh..
      sila lah jeles lagikk.hahaha

      Delete
  2. comelnye FM.. ehh tu kaler hijo ke?? nmpk cam biru jek.. rasanya biru kehijaun kot kan.. x la nmpk hijo sgt.. hihi.. terima la seadanya... :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. hijo lah Deqla..maybe sbb snap ada flash tu la nmpk nk biru skit..kira hijau kebiruan boleh?
      terima dgn tgn didada mata ke atas.haha

      Delete
  3. Mohon pesan pada gobi, bila nak pos FM nur..
    hahahahahah... :p

    psst..semua kaler sama ke.? boleh borialah lepas ni..
    boria nak tanjung...ewaaahh..!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Gobi mintak alamat Nur..
      nk masuk meminang.kahkahkah

      tu la kan..pasni g kenduri pakai suma sama..pastu org pun konfius yg mn tuan umah.hahaha

      Delete
    2. hahahahaha....sukanya aii..!!

      eh..xsaba r tahu mahu lihat kamu juget boria..
      hahahaha.. :P

      Delete
  4. salam ai..wahhh banyaknya dapat hadiah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam kak :)
      hadiah dr kwn satu opis ni ;p

      Delete
  5. seronoknya dapat macam-macam.. mesti ada yg jeless pasal FM tu.. hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan..
      cnfirm!
      tambah2 yg ada nama kat ats tu lah.hihi

      Delete
  6. syoknye dpt sourvenir.. dr India lagi.. hahaha.. kain tu takleh buat baju kurung pahang ke baju kurung moden ke... mesti tantek..hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. tantek eh?
      tgh pikir ni nk buat bj apa yg elok :)

      Delete
  7. Seronok.kan..alhamdulillah..
    Setakat ni.akk.baru.ada.1. Fm
    obersi..tu pn.yg kak halima bg..
    Jum p india.nakkk :)

    ReplyDelete
  8. Cantiknya kain tu... buat la punjabi sut, lawa tau Ai. (bila puji u macam puji diri). Ai sangat cantik.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha
      statement (bila puji u macam puji diri)tu xbleh la weii.hahahaha

      Delete
  9. errr buat baju kurung pun lawa la ai.. serius!

    cikna mmg jeles tp buat2 macam tak jeles. gobi silap bagi kot rasanya tu utk org lain tp ai paksa dia bg kat ai kan. kan. ai memanggg..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye ke bj kurung lawa cikna Renjong?haish..

      hahaha dah tau dah sbb tu mentioned nama Cikna..even Cikna wat xtau pun Ai dah tau dah..Ai memanggg,Ai dah kata x pyh la susah2,dia nk bagi jugak,yg x sangka tu sbb bg smp 2 tu.haishh =)

      Delete
  10. comelnye FM tu cik ai..berkenan lak tgk..hehe :p

    ReplyDelete
  11. jeles....huhu..saja jer nak menayang yer..muhahahahaha..er buat baju kawen lawa gak tuu ai kain tuu

    ReplyDelete
  12. jelesnya. daripada india tu.nak gak.hehehe

    ReplyDelete
  13. cantiklah fm tu..bkn dorg je yg jeles..dya pun jeles.haha

    ReplyDelete
  14. waaaaaaaaaaaaaaa. jelesnye. nak satu ai. nak jugak tmbah koleksi FM. :)

    ReplyDelete
  15. Ai, comelnya FM yang bawah sekali tu. nampak peyot dy.hahaha :)

    ReplyDelete
  16. Semua best! Kain cantik! Fridge magnet tu pulak super cute.. Mieza pun sekarang selain keychain tengah giat nak kumpul FM dari semua pelusuk negeri.. =)

    ReplyDelete

  17. Cik aini , celamat pagi…wah bestnya….best tu dapat kain buat baju dari India lagi… kih kih…comel2 la yang …

    ReplyDelete
  18. wah bukan main lagi ea ai...bukan takat depa je jeles...diri ku ini pon turut jeles tau....

    ReplyDelete
  19. wah ai best la ko yer...fm tu soooo kiut noks hahaha...jeles jeles jeles muahahaha :p

    ReplyDelete
  20. wahhh cumil bangat itu kaler baju.suka nurul,warna biru kehijauan kan?terkoise..hehe..fm tuh sangat cumil

    ReplyDelete
  21. Ai, tu ada 2 FM, sila sedekah kat CiM 1.

    ReplyDelete
  22. tak..FM ni sebenarnya apa? Football Manager ke?

    ReplyDelete
  23. comelnya fm tu.... garam tgk.... best la dpt ole2 dari india. jauhhhh tuuuu.....

    ReplyDelete
  24. Hahahahahahahahhahahhahahhahahhahahaha...mama nak gelak ! Nak gelak! Adoiiii ai nak tahu tak napa mama gelak? Sebab mama dah terbayang muncung ai dapat kain hijo tu..kekekek.tu la,taknak hijo sangat kan dah dua kali dpt kain hijo..kekekekeke..tu la,ai tak tahu ramai yg suka ijo,sbb i hijo tu sedap mata memandang, tau?.segar je mata kan? Macam pandang rumput berjalan je..kekekeke.

    ReplyDelete
  25. seronoknya dapat survenier.jeles i tau.hehehe

    ReplyDelete
  26. as-salam..
    jauhnya survenier ai dapat..cntik2 pulak tu :0

    jeles aii tau ",

    ReplyDelete
  27. wahh beznya dpt survenier oversea..hihi

    ReplyDelete
  28. wahhh murah rezeki cik ai ek..kalo xnak kasi dq hokeyyy..hehee

    ReplyDelete

Kamsahamnida! (^_^)